| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
|
 Anketa:Skijanje
Počela je nova skijaška sezona, a ja ću pisati o njoj, jer sam veliki ljubitelj toga sporta. Danas je bio ženski veleslalom. Nažalost Ana Jelušić se nije uspijela plasirati u drugu vožnju. Sutra je na rasporedu muški veleslalom. Uskoro ću napisati kompletni raspored utrka. Da li ste ljubitelj skijanja? Pišite svoje komentare. Moj 300-ti post 
|
| sub 27 lis, 2007 2:53 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Anketa:Skijanje
iskreno... ja sam u skijanju bio vikend navijac... povrsni tj. prije nisam pratio skijanje... poceo sam kao i svi pratiti kada se janica i ivica zajedno rasturali... ali eto sa odlaskom janice proslo me... skijanje mi je jednostavno dosadan sport... ali zato s druge strane nordijske discipline su mi vrlo zanimljive (trcanje, hodanje, biatlon, skakanje...)
btw. doborodosao nazad
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 27 lis, 2007 3:07 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Citat: Otkad Janica više ne vozi ne pratim skijanje BTW Nikad nisam skijala, ali volim sve zimske sportove... nadam se da ću i ja jednom skijati...
_________________ It's me. Dax !
|
| sub 27 lis, 2007 3:34 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Chaky je napisao/la: iskreno... ja sam u skijanju bio vikend navijac... povrsni tj. prije nisam pratio skijanje... poceo sam kao i svi pratiti kada se janica i ivica zajedno rasturali... ali eto sa odlaskom janice proslo me... skijanje mi je jednostavno dosadan sport... ali zato s druge strane nordijske discipline su mi vrlo zanimljive (trcanje, hodanje, biatlon, skakanje...)
btw. doborodosao nazad Hvala na dobrodošlici. Chaky, Ana Jelušić je prošle sezone imala odlične nastupe. U ovoj će se sezoni valjda popesti i na postolje. Što se Ivice tiće:Krajnje je vrijeme da se pokrene i napravi par boljih nastupa i vožnji.
|
| sub 27 lis, 2007 9:29 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Volim pogledati skijashke utrke, ali ne pratim toliko redovno.
| sub 27 lis, 2007 9:44 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...naravno... da jesam... ...pratim gotove sve utrke i sve discipline...
...i pogledam barem 80% utrka...
| pon 29 lis, 2007 1:23 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dok je Janica skijala, PONEKAD sam pogledao koju voznju (mozda 20% svih voznji) ako je bas TV bio ukljucen pa je netko drugi gledao, pa da vidim tu sampionku kako skija.... Tak da ja odgovaram sa NE.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 31 lis, 2007 11:51 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
skijanje nepratim. sport uopce slabo pratim. u biti slbo pratim bilo sto sto u naslobu nema sloba bsg, no dobro nemojte me krivo shvatiti, uvijek je ljepo vidjeti dobre rezultate nasih sportasa, i po gledam ja tu i tamo nesto skijanja. ali valjda nemam strpljenja gledati cijelu utrku
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 31 lis, 2007 12:07 pm |
|
 |
|