| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Filipović
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 20 ruj, 2009 10:16 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
 Re: Filipović
Ma covik je totalno propa od kad se uvuka u politiku. Mislin, ka sportas je propa, ako to mozemo zvati sportom. ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| ned 20 ruj, 2009 10:22 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
joj...ma on je propa odtkako je ušo u kavez...jbg-a... moraš bit borac pa znat priznat kad je kraj....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 20 ruj, 2009 10:35 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mr.Good je napisao/la: Ma covik je totalno propa od kad se uvuka u politiku. Mislin, ka sportas je propa, ako to mozemo zvati sportom. ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Bio je zastupnik u samo jednom mandatu, i to čisto SDP-u za reklamu. On jednostavno više nema onaj "eye of the tiger," a i tjelesno je u banani. Sjetite se kako je isklesan bio kad je osvojio Pride grand prix, pa to usporedite s ovim. Žao mi ga je, ali trebao se odavno povući. Nota posterima - nećemo politizirat, forumska pravila su jasna po tom pitanju.
|
| ned 20 ruj, 2009 10:36 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Dobar je Mirko i svaka mu čast premda ovo nije bila neka predstava ali on je toliko učinio i promovirao Hrvatsku da mu ne treba zamjeriti i u svojim borbama i nastupima u saboru... Mislio da godinu, godinu i pol već nije izgubio i pobjeđivao je i onog visokog korejca i turčina tako da je po meni jedina njegova greška što je otišao u UFC jer njemu je suđeno da u Japanu ostvaruje rezultate....
|
| ned 20 ruj, 2009 10:39 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
ma to je gotovo..i pride je nesto kao organizacija... gotovo je s njim... fizički je u rasulu... daj pogledaj molim te još jednom ovaj sa santosom...i onda s gonzagom... on je gotov... i ja bih osobno otišo pa da me pamte kao pobjednika nego osto i u dvi godine izgubio i dobio po pi**i u svakom važnijem meču...
|
| ned 20 ruj, 2009 10:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Mirko je ko Sly/Rocky, ne zna kad je vrime da se ide ca... 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| pon 21 ruj, 2009 12:22 am |
|
 |
|
dr.med.
|
hhhh.... ma gotovo je...ako se i nekim čudom "vrati" i dobije jedan meč...izgubit će 10 sljedećih... koji k on ima radit sa 35 godina u kavezu....
|
| pon 21 ruj, 2009 11:09 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...oh sad se pravi javio... stručnjak za dobna ograničena...
...a na neki način mu možda fali nešto... ...to ni on sam nezna objasniti... ...gledao sam nedjeljom u 2 sad kad je bio gost... ...ma odradit će jooš on te dvije borbe, i možda ovje dobije...
...ali on je fozički zbilja jak, te s te strane možda nije problem, možda je psiha upitnik na koji treba naći odgovor...
| sri 07 lis, 2009 10:15 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
| sub 20 vel, 2010 5:19 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Fedor ima 33 godine, pa je još uvijek kralj MMA-a. Kod Mirka je problem u nečem drugom (može bit da je došlo do zasićenja).
|
| sub 20 vel, 2010 5:35 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Šore, nogomet i rukomet su sportovi koje najviše volim gledati  Pokušati ću ostati budan do 5 ujutro ili kad već počinje finalni meč, pa pogledati uživo,.. a ako ne, onda bar reprizu. Šteta što je već duže vremena Filipovićeva forma slabija nego što bi trebala biti, ali mislim da bi trebao pobjediti Peroša  @4 od 1 - kada stavljaš linkove, poželjno je dodati rečenicu - dvije teksta da se zna o čemu se radi 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 20 vel, 2010 6:02 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
dašo je napisao/la: bože zašto je taj čovjek još u ringu.... idiot nesposobni, stari...
...taj nesposobni idiotstari te još uvijekm može svladati s dva prsta... ...sorry... a si ti kompetentna osoba blatit ljude na takav način bez da imaš pojima što, kako i zašto... te svojim primjerom potkrijepiš što je tu loše...
...do tad ti je bolje da šutiš...i ne brukaj se više... 
| ned 28 vel, 2010 1:43 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: ...taj nesposobni idiotstari te još uvijekm može svladati s dva prsta... ...sorry... a si ti kompetentna osoba blatit ljude na takav način bez da imaš pojima što, kako i zašto... te svojim primjerom potkrijepiš što je tu loše... pa... ovoga... nije da puno pratim, ali cini mi se da Filipovic nije bio u ringu s Dašom... tako da ne uspijevam uloviti tvoju poantu.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 28 vel, 2010 3:47 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Filipović je još uvijek vrhunski borac, što se vidjelo i na ovom zadnjem Prideu. Iako, više me fasciniralo kako je Velasquez izmlatio Minotaura  tako nešto još nikome nije pošlo za rukom!
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 28 vel, 2010 4:46 pm |
|
 |
|