|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: sri 30 ruj, 2026 12:33 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Umjetničko klizanje
Jel pratite Europsko prvenstvo u Zagrebu?
...ja baš sad gledam plesne parove... pa mi došlo da otvorim temu...
...sportski i plesni parovi su nešto predivno kad ih vidim na ledu... ...ta ujednačenost, stil, povezanost,akrobatika jednostavno ostavljaju bez daha...
...nažalost ulaznica stoji nevjerojatnih 75kn... ...što je ipak van svih kriterija...
...i nažalost imamo samo jednog komentatora u hrvatskoj koji se razumije u klizanje i to impresivno dobro... ...svevremenski Boris Mutić... lik je zbilja legenda...
...i mutika koju odabiru natjecatelji je odlična, baš stvari koje ja volim slušati... tako da je i to još jedan razlog zašto gledam klizanje...
...a naša TV ni snimke kako spada ne pokazuje... ...kako je to žalosno kade tako nešto lijepo biva zapostavljeno...
| sub 26 sij, 2008 1:42 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Umjetničko klizanje
Hm, zašto se umjetničko klizanje i ples smatraju sportovima? 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 02 ožu, 2009 8:56 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa zato jer ne može svatko napraviti zadane elemente koje zahtjeva natjecanje, te je potrebano puno treninga i uloženog truda da se to izvježba...
...a za ples, pogledaj samo stav profesionalnih plesača i amatera... ...razlika je više nego očita... 
| pon 02 ožu, 2009 9:55 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Istina. To sam pitala jer više nisam sigurna što ubrajati u sport. No da se vratim na temu. Jel znaš možda kako se zove onaj francuski par koji je radio koreografiju na O Fortuna? 
|
| pon 02 ožu, 2009 10:42 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...nažalost ne... ...samo znam da ne njeki par sad u Zg-u na prvenstvu imal kostime inspirirane star trekom... 
| pon 02 ožu, 2009 11:00 pm |
|
 |
|
|
Nemoj zezat  predobro
|
| pon 02 ožu, 2009 11:04 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|