| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Plivanje
Neznam dal je ikome vazno ili dal prati to (ja nepratim ) ali draganja je postavio svjetski rekord u plivanju i svaka mu cast Mozda se posreci i rvatska osvoji koju bonus medalju na olimpijskim igrama 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 12 tra, 2008 1:45 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: Svjetski rekord
Nije da baš pratim, no vidio sam i drago mi je zbog Duje, svakako ne treba zaboraviti ni mladu Jovanovičku koja je osvojila 3. mjesto.
Svaka im čast.
| sub 12 tra, 2008 1:49 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Da , sta se tice jovanovicke dat cu jednu usporedbu Mislim da nijedan klingonac u star trek svijetu nebi izdrzao one treninge koje je ona imala na pocetku karijere , vani na kisi i u ledenoj vodi ali trud se isplatio i sad je dobra sportasica isto kao i ivica i janica u skijanju , nisu imali uvjete a opet su ispali vrhunski sportasi to s ezove volja i trud , svaka cast 
|
| sub 12 tra, 2008 2:01 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Duje, legenda! Sva sreća da nije otišao u Katar. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 12 tra, 2008 2:26 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...mogla bi ova tema pod naslov : Plivanje 
...ja gledam sve discipline sve utrke... one siromašne snimke koje HRT pušta... ...i uživam u nastupima naših...
...od Draganje se očekivala medalja... kad nas je na to navikao, no s takvim rezultatom... Duje je car... !!!!!!!!
...moram napomenuti da Duje ima medalje sa sva ti velika natjecanja... ...i da je najbrži plivač na svijetu... 
...Imam feeling da će sutra biti velik dan... ...Sanja i Duje su postavili najbolja vremena u kvalifikacijama... (Duje na 100 leđno, Sanja na 50, leđno) ...te je Sanja bila jako blizu svojem svjetskom rekordu...
...možda i ona sutra zabljesne... ...medalje se očekuju... ...od Duje bilo kakva, sasvim svejedno, a od Sanje čak i zlato očekujem prema onome što sam vidio danas...
Todorivić nije imao sreće danas... ...osobni rezultat je plivao na 100 mješovito... bio 4 u svojoj skupini, no druga skupina je bila brža osvojio je 10 mjesto...
...mlad je , i dobar, on je budučnost...
| ned 13 tra, 2008 12:43 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Svaka čast, vidio sam na vijestima Mr.bobo je napisao/la: . ...te je Sanja bila jako blizu svojem svjetskom rekordu...
Misliš osobni rekord
| ned 13 tra, 2008 1:23 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Marsoni je napisao/la: Svaka čast, vidio sam na vijestima Mr.bobo je napisao/la: . ...te je Sanja bila jako blizu svojem svjetskom rekordu...
Misliš osobni rekord Pa i jedno i drugo je točno. Ona drži taj svjetski rekord koji je ujedno i njen osobni. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 13 tra, 2008 2:18 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Jovanovic je srusila svjetski rekord , ponovno 
|
| ned 13 tra, 2008 5:44 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...kako sam genijalno prognozirao... ...kapa dolje Sanji koja je pomela konkurenciju...
...a i Duji iako se malo zaletio medalja je medalja... ...s dva zlata i dvije bronce zauzeli smo 8 mjesto na rang listi zemalja koje su osvojile medalje...
...odlično...!!
| pon 14 tra, 2008 3:46 pm |
|
 |
|