| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
|
 O sportu...
Glasajte u novoj anketi. Napišite koji je vaš najboli sportaš i koja je vaša najbolja ekipa (reprezentacija)?
Sportaš/ica:Janica Kostelić Ekipa:Hrvatska Nogometna Reprezentacija
|
| ned 09 ruj, 2007 9:49 pm |
|
 |
|
Captain
|
 Re: Anketa:Naj sportaš ili ekipa (reprezentacija) u Hrvatskoj?
Rukomet.
EDIT: Nogomet je najpopularniji i najeksponiraniji, no rezultatima daleko iza nekih sportova. Rukomet vise volim gledati, iako mi je nogomet teh sport. Bila bi tu Janica da jos skija, ali po meni je steta otici u najboljim skijaskim godinama, no kad nema vise motiva...
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| ned 09 ruj, 2007 9:52 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
eh... da i ja malo kritiziram ima karlovica... a nema ljube? jnica kostelic, iva majoli?... znaci li to da u izbor ulaze i ex-sportasi? Ako da... onda ti tu fale inanisevic, petrovic itd. itd. fali bocari... i bob... hrvatski bob  ukratko... bolje da nije bilo ankete... uvijek ce ili falit neko ili ce netko biti viska... samo se trebalo ostavit da se napise vlastiti favorit i prokomentirati mozda tudje moj favorit.... goran ivanisevic... i dan danas mi se zasuze oci kad pomislim na onaj wimbledon... jedan od jacih trenutaka u mom zivotu (makar ja s tim nisam imao nikakve veze)
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 09 ruj, 2007 10:40 pm |
|
 |
|
Captain
|
A sad ga ti prosirujes na ex i trenutne?  Onda Petrovic. Imao sam godinama njegov poster iznad kreveta, mislim da cu ga naci i vratiti. Vise ne iznad kreveta jer nisam u istoj sobi, pa mi je iznad kreveta pocetak krova  , no negdje ce stati... I poster Dinama iz ozujka 2000. kada su igrali prvu utakmicu nakon vracanja imena Dinamo. Ivanisevic uz Petrovica definitivno. Imam u ladici snimku meca  edit proba
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| ned 09 ruj, 2007 10:45 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Od ovih na popisu Blanka definitivno, mada ni Jana nije daleko...od ex ekipe definitivno moje gore list, Drazen legenda!
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| ned 09 ruj, 2007 11:58 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Krešo je napisao/la: A sad ga ti prosirujes na ex i trenutne?  pa da  iva je vec debelo ex... pa pretpostavih da se anketa odnosi i na nase ex sportase
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 10 ruj, 2007 12:24 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: O sportu...
...opcija 5...
...neću gledati utakmice... ...samo rezultate... 
| uto 11 ruj, 2007 6:39 pm |
|
 |
|
Admiral
|
 Re: O sportu...
OBJAŠNJENJE Nakon što je Chaky napiso da nisam neke sportaše stavio odlučio sam sve promijenit. Neznam da li je to dopušteno ,al šta je tu je? Ipak sam tu aktivan nekih mjesec i pol dana...
|
| sri 12 ruj, 2007 5:14 pm |
|
 |
|