Sada je: sub 12 ruj, 2026 6:58 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 122 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća
 Rukomet 
Autor/ica Poruka
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Post Re: Rukomet
Ma kakva sramota, samo sam iznenađen da je uopće moguće biti informiran o tom sportu koji se kod nas svodi na svjetska/europska prvenstva te Zagreb i Podravku u Ligi prvaka. Čak ni dvoboj Zagreba i Metkovića je postao prošlost, ni ne sjećam se kad je to bilo zadnji put na tvu.

pon 17 sij, 2011 7:45 pm
PARTIJA

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
Miki je napisao/la:
Ma kakva sramota, samo sam iznenađen da je uopće moguće biti informiran o tom sportu koji se kod nas svodi na svjetska/europska prvenstva te Zagreb i Podravku u Ligi prvaka. Čak ni dvoboj Zagreba i Metkovića je postao prošlost, ni ne sjećam se kad je to bilo zadnji put na tvu.

Da si pogledao Nexe - Zagreb nedavno na HTV 2, vidio bi dobar rukomet. Za dlaku je bilo... :(

Inače, Zagreb traži od Nexe-a da igraju svoje utakmice prije Lige prvaka i općenito prijateljske, jer jedino im oni mogu pružiti normalan otpor u Hrvatskoj.

Što ne znači da nismo osuđeni na drugo mjesto. :whatever:

pon 17 sij, 2011 9:46 pm
bubica
bubica

Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
http://www.index.hr/sport/clanak/gobac- ... 33891.aspx

Ovaj Zoran Gobac... Izgleda (i zvuči) kao deformirani hibrid Zlatka Canjuge, Zdravka Mamića i Vlatka Markovića...

"Da ne govorim da je nama IHF uvjetovao domaćinstvo s dvoranom čiji kapacitet za finale mora imati 15.000 mjesta, dok će se ovdje finale igrati u dvorani u Malmou koja prima svega nešto više od 12.500 tisuća gledatelja."

Ili laže (što me ne bi iznenadilo), ili se naprosto čovjeku teško pomirit s činjenicom da i veći sportski savezi od IHF-a (npr. UEFA ili FIFA) određenim zemljama - "velikim igračima" poput Švedske gledaju kroz prste dok smo mi "mali" osuđeni na igranje po pravilima.

EDIT: Neriješeno. Pošteno, rekao bih.

sri 19 sij, 2011 8:43 pm
Profil Web stranica
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Stišao sam zvuk dok je počelo 'ubi ubi Srbina'. A i zastava sa natpisom Ljubuški je imalo ono U. :joj: Al sve je to dio balkanskog folklora. :-&

Al dobro da je izjednačeno. Izbjegli smo rat. :lol:

sri 19 sij, 2011 8:53 pm
Make it so
Make it so

Naj Film: First Contact
Bilo je tog folklora s oba dvi strane zvizdalo se na obe himne nazalost ..sta sad tribas nase idiote naglasavat :roll: ..ko ovako izvikuje ko neki nasi navijaci nije bas prepametan :thumbs3: ..ali njihovi nisu nesto "bolji"

Rezultat posten jer cini mi se da smo bili podjednaki ..cak ja nisan od zivaca gleda kraj utakmice nego pribacija na viejsti zadnjih 2 minute ..ali dobro ovako i jedni i drugi mogu bit zadovoljni

sri 19 sij, 2011 9:13 pm
bubica
bubica

captain je napisao/la:
sta sad tribas nase idiote naglasavat

Građani BiH (Ljubuški) su "naši" idioti? Ovi ostali su vjerojatno građani Švedske i ne bi znali brojat do pet na hrvatskom, tako da me stvarno nije briga za njih (jedino me sram što nose kockaste dresove pa loša slika ide u svijet).

sri 19 sij, 2011 9:45 pm
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

Ja san se nekako ponada da ce tenzije bit malo manje ali odma kad su pocele himne vidilo se da nece bas bit ugodno slusat zvukove s tribina :|

sri 19 sij, 2011 10:03 pm
anarho trekkie

Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Ja baš i nisam primjetio te čudnovate zvukove... možda je zvuk na TV bio preglasan a i stalno sam s bratićem komentirao tekmu...

Gledao sam onako napola prošle utakmice (radim nešto na kompu i usput slušam napola) ovo bi bilo prva da sam ju baš gledao :)

Sutra će biti zanimljivo :)

(i neću komentirati igru i ostalo kako od Oza i shirajzla ne bi opet došla lista zahtjeva koje netko mora ispunjavati da bi bio dostojan komentirati s njima :P )

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

sri 19 sij, 2011 10:07 pm
bubica
bubica

_Oz je napisao/la:
Arena ZG je vjerojatno najlošije projektiran i izveden sportski objekt u Europi u zadnjih 10 godina

Da se nadovežem na ovo:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-ar ... 34033.aspx

"Otkriveno je, naime, da su se ispod tribina, odmah uz igralište, stvorile pukotine u betonskim pločama. Iz Ingre međutim nisu zabrinuti. Tvrde da se radi o problemu koji je isključivo estetske prirode."

:o

Ovo su, rekao bih, malo prevelike pukotine da bi se radilo o čisto estetskom problemu... Pogotovo ako se uzmu u obzir one priče o propustima u izvedbi, ali i u samom projektu (jedan od naših profesora s faksa, inače ugledan stručnjak za nosive konstrukcije, je bio govorio o tome)...

U svakom slučaju, neće mene Arena Zagreb vidjet tako skoro... 8-[

čet 20 sij, 2011 3:37 pm
Profil Web stranica
Desolate

Opis Stanja: Alienated
Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
_Oz je napisao/la:
Ovo su, rekao bih, malo prevelike pukotine da bi se radilo o čisto estetskom problemu... Pogotovo ako se uzmu u obzir one priče o propustima u izvedbi, ali i u samom projektu (jedan od naših profesora s faksa, inače ugledan stručnjak za nosive konstrukcije, je bio govorio o tome)...

U svakom slučaju, neće mene Arena Zagreb vidjet tako skoro... 8-[

Neće ni mene. :D

Naš profesor na faksu, kao što _Oz kaže, stručnjak za nosive konstrukcije i općenito za sve probleme vezane za mehaniku konstrukcija, je još prije više od godinu dana na svojim predavanjima govorio kako on osobno u Arenu ne bi nikad ulazio. Jako bitne određene provjere i uvjeti koja takva jedna konstrukcija mora zadovoljiti jednostavno nisu prošli i s vremenom će se cijela Arena urušiti kao kuća od karata. :mrgreen:
I gdje će onda opet nastupati Lady Gaga ha? ha? :mrgreen:

Last fm
slikaslika
Hrčak je napisao/la:
lol ja nisam dama

čet 20 sij, 2011 6:27 pm
Profil ICQ Web stranica
bubica
bubica

Izvrsno se držimo, s obzirom na to da nam je gol praktički nebranjen. :whatever:

EDIT:
Kakav je ovaj Balić klošar...

Nda, čini mi se da se ove godine borimo za 5. mjesto.

čet 20 sij, 2011 10:13 pm
Profil Web stranica
Kingslayer
Kingslayer

Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Gawd, bolje ne gledati. Loše, ako nas Danci ovako guze, šta će tek Francuzi ili tko drugi.

A činjenica je da smo se mučili i sa Srbima, a i prve dvije tekme nisu bile glatke kako bi se očekivalo.

Valjda ste sad zadovoljni s Golužom. Nije da imam neš protiv njega ili da sam za Linu isto tako, al bar ne pljuvam ni po kome. :zubo:

No, ajd, nije još gotovo, valjda. Ali djeluje jako loše.

čet 20 sij, 2011 10:28 pm
Profil Web stranica
PARTIJA

Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
Dakle, da ponovim, nema kruha dok likova tipa Kopljar igraju u startnoj postavi, a istovremeno Metličić, Dominiković, Špoljarić itd. komentiraju utakmice u studiju.

čet 20 sij, 2011 10:31 pm
bubica
bubica

Meh, nije Goluža kriv što nam golmani imaju 2 OBRANE na čitavoj tekmi! :o

Samo 2 FUCKING OBRANE! :ludababa:

Nit je kriv što je Balić kod 1 razlike za nas i igrača više debilno upropastio dva napada što je rezultiralo brzim preokretom Danaca...

Ostalo je već viđena priča o "hrvatskom raspadu sistema u 2. poluvremenu" :whatever:

EDIT: Goluža upravo sam potvrdio ovo što sam napisao... I onda udario po sucima. :whatever:

Budimo sretni, Švedska dobila i sad imamo šanse za polufinale. Sad je samo pitanje do koje će mjere suci navlačit za domaćine u drugom krugu. U svakom slučaju, ja nisam baš optimističan.

čet 20 sij, 2011 11:01 pm
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

Sad nakon sta su nas danci dobili ..izivljavamo se na argentini :mrgreen:

sub 22 sij, 2011 7:43 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 122 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: