| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Atletika / NEWS
...nakon preskočenih 203 u prvom svojem nastupu ove godine u Rijeci... ...te postavljenim najboljim svjetskim rezultatom...
...i na drugom mitingu je Blanka dominirala... na Malmo Indoor Gala u Švedskoj... ...s preskočenih 201 u trećem pokušju...
...sljedeći nastup je 7.02...u Stutgartu...
| sri 04 vel, 2009 10:37 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...dvije nove vijesti s atletskih borilišta... ...jedna dobra , druga ne... ...na treningu se srušila a potom umrla Kamila Skolimovska (26) iz Poljske... ...nisam vjerovao kad sam ovo čitao... ...mislim svake godine dolazi u Zagreb... zbilja draga cura... ...sve 5... i onda ovo... ...najmlađa kladivašica koja je osvojila olimpojsko zlato (Sidney 2000)Meseret Defar (Eti) istrčala je svjetski rekord na 5000m... ...popravila ga je skoro za 3 sekunde... sad je 14:24. i nešto sitno...
| čet 19 vel, 2009 11:11 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Srušila?
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 19 vel, 2009 11:34 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Hrčak je napisao/la: Srušila? ...da, a potom umrla... (nadopisao sam)-sorry
| čet 19 vel, 2009 11:50 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ajme.  Pa jel se zna što je uzrok?
|
| čet 19 vel, 2009 11:53 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Hrčak je napisao/la: Ajme.  Pa jel se zna što je uzrok? ...predpostavlja se neslužbeno da je plućna emboljija... ...jedino na što se žalila jućer je da je listovi na nogama bole...
| čet 19 vel, 2009 11:56 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Debakl u Torinu: Blanka zapela na 196 cm i ostala bez medalje na EP-u!
Nakon što je iz prvog pokušaja preskočila visine od 187 i 192 centimetara, Blanka je tri puta rušila letvicu na 196 centimetara i tako ostala bez medalje na Europskom prvenstvu
Najbolja hrvatska atletičarka Blanka Vlašić osvojila je tek peto mjesto na Europskom dvoranskom prvenstvu u atletici koje se od petka do nedjelje održava u Torinu, dok je zlatnu medalju osvojila Njemica Ariane Friedrich s preskočenih 201 centimetara. Nakon što je iz prvog pokušaja preskočila visine od 187 i 192 centimetara, Blanka je zapela na visini od 196 cm tri puta rušivši letvicu. Premda je čak 42 puta preskočila dva metra mlada Splićanka u Torinu je neočekivano posrnula.
- U šoku sam, ne mogu vjerovati da nisam preskočila 196 centimetara. Tehnika mi je bila vrlo loša, trebala sam jače zagaziti. Međutim visina od 196 cm nije trebala predstavljati problem. Zaista mi nije jasno što se dogodilo, nije mi ovo prvo natjecanje - kazala je razočarana Blanka.
Premda je osvojila odličje na olimpijskim igrama i svjetskom prvenstvu, mlada Splićanka još uvijek nema niti jednu medalju s europskih prvenstava.
- Očito mi europska prvenstva nisu suđena - zaključila je Blanka Vlašić.
Zlatnu medalju osvojila je Njemica Ariane Friedrich koja nakon Blankinog kiska više nije imala pravu konkurenciju. Na koncu je osvojila zlato s preskočenih 201 cm, druga je bila Španjolka Ruth Beita sa 199 cm, a treće mjesto je osvojila Ruskinja Viktorija Kljugina sa 196 cm.
|
| pon 09 ožu, 2009 12:57 am |
|
 |
|
|
Ja ne razumijem zašto sad svi pišu debakl ovo ono. Čovječe događa se i najboljima da zakažu. Bio joj je to loš dan. Svima se zalomi.
|
| pon 09 ožu, 2009 10:48 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Hrčak je napisao/la: Ja ne razumijem zašto sad svi pišu debakl ovo ono. Čovječe događa se i najboljima da zakažu. Bio joj je to loš dan. Svima se zalomi. ...da , slažem se... ...mislim to je pokupio s RTL-a... samo je njima to debakl... ...njima je i debakl kad su rokometaši izgubili u finalu...
...nek, to je nejveće iznenađenje prvenstva... jer Blanka već jako dugo na natjecanjima nije skočila manje od 2 metra...
...ali dobro, i dalje je ona kraljica... ...bez obzira na ovo...
...meni je sama strunjača bila malo čudno postavljena... ...pa sam naslutio da to možda neće biti to...
| pon 09 ožu, 2009 11:34 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la: ..njima je i debakl kad su rokometaši izgubili u finalu... To i je debakl, isto kao i ovo Blankino sad, i u finalu zlatne lige i na OI
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pon 09 ožu, 2009 12:47 pm |
|
 |
|
|
Mislim da bismo trebali biti sretni ako i dođemo do finala. Ne možeš uvijek očekivati da pobjeđujemo. To je egoistično, bahato i nezahvalno.
|
| pon 09 ožu, 2009 12:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Hrčak je napisao/la: Mislim da bismo trebali biti sretni ako i dođemo do finala. Ne možeš uvijek očekivati da pobjeđujemo. To je egoistično, bahato i nezahvalno. Mozda u nogometu, gdje uz nasu, ima jos nekoliko odlicnoh reprezentacija, ili u kosarci gdje ni nismo u samom vrhu, ali u rukometu gdje vec nekoliko godina imamo najbolju reprezentaciju na svijetu, drugo mjesto je katastrofa. A jos veca katastrofa je sta od 2004. nisu osvojili zlato u ni jednom natjecanju.
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pon 09 ožu, 2009 2:01 pm |
|
 |
|
Founder
|
MacGyver je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ..njima je i debakl kad su rokometaši izgubili u finalu... To i je debakl, isto kao i ovo Blankino sad, i u finalu zlatne lige i na OI Isto kao i na finalnom atletskom mitingu prošle godine i kao na Svjetskom prvenstvu u Parizu neke godine. Što dokazuje da je Blanka psihički slaba i nestabilna Uvijek kad je bitno zakaže uz neke iznimke
|
| pon 09 ožu, 2009 4:30 pm |
|
 |
|
|
PrincMatias je napisao/la: Isto kao i na finalnom atletskom mitingu prošle godine i kao na Svjetskom prvenstvu u Parizu neke godine. Što dokazuje da je Blanka psihički slaba i nestabilna Ovo je istina, ali što mi tu možemo. Možemo joj jedino dati podršku da ojača a ne je osuđivati. To je potpuno suprotan učinak.
|
| pon 09 ožu, 2009 4:43 pm |
|
 |
|
Founder
|
Hrčak je napisao/la: PrincMatias je napisao/la: Isto kao i na finalnom atletskom mitingu prošle godine i kao na Svjetskom prvenstvu u Parizu neke godine. Što dokazuje da je Blanka psihički slaba i nestabilna Ovo je istina, ali što mi tu možemo. Možemo joj jedino dati podršku da ojača a ne je osuđivati. To je potpuno suprotan učinak. Slažem se. Sada kada je aktivna visašica treba joj davati podršku za daljnje mitinge a o ukupnoj analizi će se razgovarati kad završi svoju karijeru.
|
| pon 09 ožu, 2009 4:46 pm |
|
 |
|