| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Dinamo
dinamo brate.... dinamo
kad smo svi vec bili glavom samo u hnlu... kad smo ih svi vec otpisali ... kad smo se opet poceli baviti mamicem... onda odjednom BUM! BUM! na kvadrat...
je*ote... kaj sve covjek ne dozivi uz taj klub... preje*eno
je da se desi rijetko... ali kad se desi... ufff meni na sastanku danas skoro suze potekle kad sam cuo 3:0 za dinamo... sav sam drhtao...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 05 lis, 2007 12:41 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Jako sam ugodno iznenađen. Pošto nisam gledao tekmu, pročitao sam par članaka o tekmi, kažu da su Dinamovci srčano ušli u tekmu i jako se trudili, što se po postignutim golovima i vidi. Zanimljivo je i kako je realizacija bila dobra (bravo Mandžukić  ), čim nema preplaćenog Mamićevog pijuna Balabana. No, neću sad tražit dlaku u jajetu, drago mi je da su dečki prošli u Ligu UEFA i čestitam im. Nadam se da će HRT-ovci naći termin za reprizu tekme (hell, zašto mi video nije doma kad ga trebam  ).
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 05 lis, 2007 1:36 am |
|
 |
|
Captain
|
Chaky je napisao/la: meni na sastanku danas skoro suze potekle kad sam cuo 3:0 za dinamo... sav sam drhtao... Nisi gledao? Ma sramoto 
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| pet 05 lis, 2007 2:04 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
nisam uspio sam samo slusati prijenos 1. poluvremena na radiju dok sam bio na jobu
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 05 lis, 2007 2:54 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...čestitke... ...a moralo se i njima jedanput potrefiti...
...sad je Mamić ponovo postao fenix nakon što su ga novinari poslali u pepeo 
| pet 05 lis, 2007 10:02 am |
|
 |
|
Admiral
|
Stvarno pobijede svaki put kad to nitko ne očekuje. ČESTITKE DINAMU 
|
| pet 05 lis, 2007 12:12 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Mr.bobo je napisao/la: ...sad je Mamić ponovo postao fenix nakon što su ga novinari poslali u pepeo  Nije Mamić nikakav feniks i sigurno se nikada nije osjećao kao da je u pepelu. On je zmijurina kojoj je jako teško doći glave.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 05 lis, 2007 2:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Sto sve pare mogu napraviti.... 
| pet 05 lis, 2007 3:13 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Jeste vidjeli Mamićev "striptiz"?
|
| pet 05 lis, 2007 7:27 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Kunić je napisao/la: Jeste vidjeli Mamićev "striptiz"? Kretenoid. U trenutku kad treba staviti igrače u prvi plan i odati im svako priznanje što su se tako potrudili, prošli u Ligu i priskrbili još bodova za europske koeficijente, on je morao glumatati i glumiti šerifa po stoti put.
|
| pet 05 lis, 2007 10:46 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Mamić je jedan malograđanin koji nema srama a ni mozga. Točno, trebali su igrači doći u prvi plan, ali ne, taj kretenoid je morao raditi egzibicije.
Morončina, ja bih ga napucala taj čas.
_________________ It's me. Dax !
|
| pet 05 lis, 2007 11:15 pm |
|
 |
|
Admiral
|
A već ga tuže i RTL TV i 24 sata... 
|
| sub 06 lis, 2007 5:04 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
kako vam se čini D skupina za kup UEFA-e? što se tiče Mamića, oženjen muškarac s djecom tih godina si ne može takvo što dopuštati, niti priuštiti. 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 10 lis, 2007 1:03 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
modesty blaise je napisao/la: kako vam se čini D skupina za kup UEFA-e? nadam se prolazu... vise nego prije zdrijeba... sve cesce u glavu misli tipa "wow pa mi cemo mozda fakat dogurati do europske zime ... wow" i sl.  imamo realne sanse ... no s druge strane... ovdje ipak pricamo o dinamu  modesty blaise je napisao/la: što se tiče Mamića, oženjen muškarac s djecom tih godina si ne može takvo što dopuštati, niti priuštiti.  hehehe... kako si ne smije... vidis da to redovito radi... i nikad mu nije nista uziva u zivotu... radi sto hoce... a mi... mi "kulturni" ljudi koji se niz puta ubijemo alkoholom kad izadjemo van, na svadbe, prosle i sl. ... mi se snebivamo i cudimo kakav je on to divljak jedina razlika izemedju nas i mamica je to sto njega mediji prate a nas ne... eh da, i u tome sto on ima na tone para 

|
| sri 10 lis, 2007 3:02 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Dinamo definitivno prolazi skupinu, ako netko hoce ic na tekmu neka javi, pa mozemo zajedno otic... Ja sam vec u redu u 6 ujutro onaj dan kad pustaju karte u prodaju 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| čet 11 lis, 2007 10:17 am |
|
 |
|