| Autor/ica |
Poruka |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
 Re: Tenis
Odlične fotke. Idete li i sutra na mečeve?
|
| sub 11 srp, 2009 1:14 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
PrincMatias je napisao/la: Odlične fotke. Hvala PrincMatias je napisao/la: Idete li i sutra na mečeve? Ne, sutra je triježnjenje 
|
| sub 11 srp, 2009 1:16 pm |
|
 |
|
Founder
|
Jeste li popričali koju s Mićom?
|
| sub 11 srp, 2009 1:18 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
PrincMatias je napisao/la: Jeste li popričali koju s Mićom? Ne, nismo htjeli riskirat da popričamo koju sa dečkima iz Sokol Marića 
|
| sub 11 srp, 2009 1:20 pm |
|
 |
|
Founder
|
Jeste li zakasnili na prva 2,3 gema?
|
| sub 11 srp, 2009 1:24 pm |
|
 |
|
bubica
|
PrincMatias je napisao/la: Jeste li zakasnili na prva 2,3 gema? Uf al ispituješ... Bilo je 4:4 (Karlović - Blake) kad smo stigli (promet i sve to). Gledali smo do drugog seta kad je Karlović izgubio servis, otišli nešto jest, vratili se taman pred kraj četvrtog seta i od tada se nismo micali iz dvorane. Mirna Zidarić mi uživo nije nešto...  Hostese su bile OMG Američki navijači uglavnom pretili Imaš još pitanja? 
|
| sub 11 srp, 2009 1:42 pm |
|
 |
|
Founder
|
Jesu li provoricirali Američki navijači? Meni se čini da su bili glasniji od naših...
|
| sub 11 srp, 2009 1:47 pm |
|
 |
|
bubica
|
PrincMatias je napisao/la: Jesu li provoricirali Američki navijači? Meni se čini da su bili glasniji od naših... Ma oni drugačije navijaju od nas, nema tu nekih provokacija. "Go go Mardy, let's go" im je najbolje što su mogli smislit A među našim navijačima je bilo brđana koji očito ne znaju razliku između tenisa i nogometa. Idu se sutkinji derat "baci sisu da se igramo" i "glupa debela kučko, jebem te u usta" Posebno me nerviraju čobani koji se deru "AUT!" prije kraja poena, hebo te balkanski mentalitet.
|
| sub 11 srp, 2009 1:52 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...uuuu Oz je bio uživo na mjestu događaja... ...jel bolje uživo gledati nek na TV-u??
...a naše mutavo navijanje... ma strašno...
...dobre su fotke...
...a mislim da bi Karvlić bez nekih problema trebao dobiti Fisha... i to je riješena stvar...
...pravi posao je napravio protiv Blakea...
| sub 11 srp, 2009 2:01 pm |
|
 |
|
bubica
|
Mr.bobo je napisao/la: ...uuuu Oz je bio uživo na mjestu događaja... ...jel bolje uživo gledati nek na TV-u??
Definitivno je bolje uživo, pogotovo kad sjediš metar i pol ispod kamere kao ja Iako nije loše ni sjedit u ravnini mreže...
|
| sub 11 srp, 2009 2:16 pm |
|
 |
|
Founder
|
Danas su nas Mike i Bob Bryan isprašili ali to se i očekivalo. Šteta da naši ih nisu breakali u 1. setu možda bi došli do tie-breaka. Ali smo im barem u 3.setu oduzeli servis , pokazali su Zovko i Karanušić da se ipak nešto može protiv njih..... Ali sutra je odluka... 2:1 ......
|
| sub 11 srp, 2009 11:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 12 srp, 2009 4:23 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 12 srp, 2009 7:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Svaka čast našima, Marinu i Ivi. Sad su na redu Česi gdje bi bio odličan slijedeći scenarij: Čilić i Karlović - pojedinačni mečevi Ljubičić i Ančić - parovi Samo da Prpić nagovori Ljubičića i da Ančić ozdravi.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 12 srp, 2009 7:33 pm |
|
 |
|
Founder
|
Svaka im čast na pobjedi. Čilić je odradio najveći dio posla.... On je naš novi Nadal..... Publika odlična i čini se uljudna. Nije bilo vrijeđanja za razliku od nekih drugih gradova.... 3:2 na kraju... Šteta za Karanušića da i on nije dobio ali bili smo dobri domaćini pa dopustili da si ublaže poraz čisto za statistiku..
|
| ned 12 srp, 2009 11:46 pm |
|
 |
|