|
Sada je: pet 28 kol, 2026 6:57 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Dinamo Zagreb
Ovo je tema o Dinamu, a ne Hajduku. Cviček i Širajzl - imate warn. 
|
| uto 19 srp, 2011 11:51 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Spomenuo sam Hajduka i ostale u sklopu nastojanja HR klubova da uspiju u Europi No istina je, ovo je tema u Dinamu. Molio bih da se drugi klubovi još tih kolo-dva koliko izdrže u euro kupovima, komentiraju samo UZ ontopic dio posta u kojem će se komentirati Dinamo.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 19 srp, 2011 11:56 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Helsinki - Dinamo 1:2 Ajd, imali smo sreće a dobro smo igrali tek cca zadnjih pola sata. U uzvratu ne bi trebalo biti većih problema.... teško da će nam Helsinki uspjeti zabiti 2 gola a da mi ne damo ni jedan... I prije par dana sam saznao novost da će se nakon 3 pretkola igrati i "playoff"... dakle još jedno pretkolo da se uđe u Ligu prvaka  No s druge strane, ako ne bude iznenađenja u uzvratu za tjedan dana, osigurana je Liga Uefe tj. nekoliko dobrih utakmica  edit: Bio sam se nešto dogovarao s frendovima da bi išli gledati Dinamo-Helsinki. I išli oni kupiti karte no bila je nemoguća gužva... i nešto kasnije eto vijesti na sajtu Dinama da su sve karte rasprodane (podjeljene  ) .... tako da ništa ovaj put. A zbilja sam imao namjeru ispuniti petinu kvote iz Ozove druge točke I neovisno o perverziji situacije s Mamićem, bojkotiranjem i svime što ide uz to, lijepo je da je će Maksimirski stadion opet biti prepun 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 02 kol, 2011 8:21 am |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Sinoć Dinamo ima super rezultat, apsolutno kotrolira utakmicu, a cijeli stadion zviždi.  Sramota za svakog tko je sudjelovao u tome. A Ibanez  Bez obzira na gol koji je zabio, prva ozbiljnija ekipa koja dođe protiv Dinama poderat će im lijevi bok, Ibanez curi više nego Assou-Ekotto...
|
| čet 04 kol, 2011 10:17 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
shirajzl je napisao/la: Sinoć Dinamo ima super rezultat, apsolutno kotrolira utakmicu, a cijeli stadion zviždi.  Sramota za svakog tko je sudjelovao u tome. A čuj, ljudi platili za vrhunski nogomet, a kad ono Dinamo igra tek koliko treba. 
|
| čet 04 kol, 2011 10:25 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
@shirajzl, ljudi su željeli vidjeti golove. Helsinki nije klub u rangu Dinama, niti su imali neke šanse da nam utrpaju 2 gola, pa su se ljudi nadali razvaljotki. Ja osobno ne bih fućkao. Dinamo je na početku igrao dosta dobro, a kasnije kako je utakmica tekla bili su sve manje borbeni. No bili su bolji cijelo vrijeme, i jednostavno ne vjerujem koji je to peh bio da od toliko prilika i udaraca na kraju samo jedna lopta uđe u gol No na kraju se piše da je Dinamo odnio 2 pobjede iz 2 utakmice (eto još bodova za koeficijente  ) i sad kad je Euro liga i službeno osigurana, čeka se petak da vidimo tko će biti zadnja prepreka za ulazak u Ligu prvaka  I BTW, iz teme "nogomet": shirajzl je napisao/la: Da je stari sustav, nema šanse da bi Dinamo bio nositelj, pogotovo ne u posljednjem pretkolu. Čuo sam jučer da će i u playoffu LP biti nositelj (dobra vjerojatnost da izvuku pobjedljivi klub  ). Zna li netko gdje se na uefa.com i općenito može provjeriti nositelje?  BTW, mogući protivnici: http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... 55820.html
|
| čet 04 kol, 2011 11:51 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Čestitam na pobjedi i na punom stadionu... Ja sam uživala... Platila bih ja i 15 kuna samo da budem na Maksimiru... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| čet 04 kol, 2011 11:56 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Baš si bila na Maksimiru na tekmi? Već sam spomenuo da je nas par trebalo ići (da, cijene su zaista povoljne  ) no na kraju propalo jer se ovima koji su išli kupiti nije dalo čekati kad su vidjeli koliki je red za karte 
|
| čet 04 kol, 2011 12:03 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Cvicek je napisao/la: Čuo sam jučer da će i u playoffu LP biti nositelj (dobra vjerojatnost da izvuku pobjedljivi klub  ). Zna li netko gdje se na uefa.com i općenito može provjeriti nositelje?  BTW, mogući protivnici: http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... 55820.html http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2012/accesslist/listofparticipants/index.htmlOvaj sustav kvalifikacija su toliko zakomplicirali da je to bolesno. Postoji League route i Champions Route (tj. klubovi koji su ušli u kvalifikacije preko 2.-4. mjesta u ligi, a s druge strane svi prvaci država) koje su međusobno potpuno odvojene. Dinamo je, prema tome, u Champions Route. U posljednoj, play-off rundi šampionske rute, ima 10 klubova, a nositelji su 5 s najvećim koeficijentom. U prijevodu, nositelji su Kobenhavn, BATE Borisov, Maccabi H., Dinamo i Apoel. Mogući protivnici su Wisla K., Sturm, Genk, Viktoria P. i Malmo. U prijevodu, LP nikad nije bila bliže. Usput, pogledajte (na linku koji sam dao) ove tablice iznad, za League Route. Za LP borit će se nositelji; Bayern M., Arsenal, Lyon, Benfica i Villareal protiv nenositelja; Udinese, Dynamo K., Twente, Rubin, Zurich i Odense. Ne treba ni spominjati da u tom društvu Dinamo ne bi bio nositelj.  Dakle, sustav nagrađuje to što budeš prvak svoje zemlje, a s obzirom da prvaci velikih zemalja idu izravno u LP, eto prilike za male. 
|
| čet 04 kol, 2011 12:33 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Tnx, ja sam odustao s proučavanjem taman kod tih "ruta". Sad je sve jasno Da, nijedan od ovih klubova mi ne "zvuči" snažno, to se da pobjediti. Sturma se sjećam od zadnji put kad smo bili u LP, tada su oni bili kao 4. momčad po jakosti u grupu, no mi smo uspjeli i od njih izgubiti i biti 4. i ne plasirati se ni u uefa kup 
|
| čet 04 kol, 2011 12:45 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Lijepo je ovakvo nešto napokon vidjeti i na jednom od domaćih terena (pa makar i na Maksimiru  )
|
| uto 16 kol, 2011 2:01 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Yep, konačno nakon godina da je bio ruglo, konačno poprima lijepši oblik Makar meni bezveze ovo "g" ... u biti najbolje bi bilo da su napisali samo "Dinamo" pa da taj natpis traje... hmm... bar do sljedećih nereda Sutra velika utakmica! 
|
| uto 16 kol, 2011 2:20 pm |
|
 |
|
bubica
|
|
| sri 17 kol, 2011 10:33 pm |
|
 |
|
PARTIJA
|
Malmo nije toliko loš, ali Dinamo je jednostavno zabijao svoje šanse, za razliku svih prijašnjih godina. Jedina loša stvar je što ćemo sad svaki put utorkom/srijedom morati gledati Dinamo...Bit će potrage za striminzima... 
|
| sri 17 kol, 2011 10:52 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dinamo je super odigra 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 17 kol, 2011 11:02 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|