|
Sada je: pon 31 kol, 2026 6:52 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Koliko će Hrvatska uzeti medalja na OI?
Koliko će Hrvatska uzeti medalja na OI?
| Autor/ica |
Poruka |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: Koliko će Hrvatska uzeti medalja na OI?
ja isto nebi rekla da je phelps dopingiran,iako je stvarno jako jako jako čudno vidjeti niz od 8 osvojenih zlata  jer da je dopingiran već bi se znalo jer je dosta sportaša palo na doping testovima. bolt je car,moj najdraži sportaš @lore:nisam to primjetila,ali čisto moguće jer svakakvih muljaža i prevara ima.
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 24 kol, 2008 11:20 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Bolt je legenda Nego phelps je najbolji samo zato jer je onaj australac(nezna mu ime tocno ali mislim da je thorpe nesto) prekinuo karijeru
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 24 kol, 2008 11:23 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
captain je napisao/la: Nego phelps je najbolji samo zato jer je onaj australac(nezna mu ime tocno ali mislim da je thorpe nesto) prekinuo karijeru Ian Thorpe. To i ja kazem, on bi mu uzeo bar pola zlata A ja sam isto mislio da su plivaci dopingirani (ne samo Phelps), kad su srusili 25 svjetskih rekorda, ali mozda im je stvarno pomoglo ono odjelo koje nema trenje s vodom i dubina bazena i ostale stvari, jer da ima tak dobar doping, vjerojatno bi ga i atleticari koristili, a oni ipak nisu tolko rusili rekorde (a i kad jesu, npr. Bolt, to je bilo za par stotinki, a ne za par sekundi kao plivaci) Steta sta su rukometasi popusili, ostajemo na 5 medalja Ali cestitke Cilicu na prvom naslovu 
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| ned 24 kol, 2008 11:28 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
5 medalja , ko u ateni  samo bez zlata 
|
| ned 24 kol, 2008 11:32 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
captain je napisao/la: Ezri ali zasto onda kinezi nisu inace supersila , zasto indija ne osvaja masu medalja ? Kinezi!!! Pa 1. su na ljestvici, WTF Indija... Očito su im neke druge stvari bitne osim sporta.
_________________ It's me. Dax !
|
| ned 24 kol, 2008 12:52 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Kinezi su kod kuce Kinezi su sila u gimnastici, stolnom tenisu i slicnim sportovima i u nicemu vise ,gdje su kinezi u kosarci , tenisu ,vaterpolu ,odbojci ,rukometu itd ? Iako mozda su mi kinezi los primjer , no uglavnom ima masu zemalja sa super uivjetima i unatoc tome opet ameri imaju vise medalja , malo mi to neobicno
|
| ned 24 kol, 2008 1:14 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
captain je napisao/la: Kinezi su kod kuce Kinezi su sila u gimnastici, stolnom tenisu i slicnim sportovima i u nicemu vise ,gdje su kinezi u kosarci , tenisu ,vaterpolu ,odbojci ,rukometu itd ? Iako mozda su mi kinezi los primjer , no uglavnom ima masu zemalja sa super uivjetima i unatoc tome opet ameri imaju vise medalja , malo mi to neobicno Ja se dam kladiti da u Austriji sportaši imaju krasne uvjete ali jednostavno ih je puuuno manje nego Amera i nemaju takvu selekciju.
_________________ It's me. Dax !
|
| ned 24 kol, 2008 4:06 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ezri je napisao/la: captain je napisao/la: Ezri ali zasto onda kinezi nisu inace supersila , zasto indija ne osvaja masu medalja ? Kinezi!!! Pa 1. su na ljestvici, WTF Indija... Očito su im neke druge stvari bitne osim sporta. ...joj, vidim ja da se nisu pozorno pratile OI... ...prvo svi dopingirani sportaši su otkriveni...
...ne sječam se prvog slučaja dobro, samo znam da je prva dopingirana žena našustila selo prije početka igara... Blonska iz sedmoboja, i južnokoreac iz streljaštva... a i uz to su 4 dopingirana konja iz preponskog jahanja...
...Rusi su se bojali , pa su pola vrhunskih atletičara stopirali...
...Kinezi su strašno puno uložili u svoje sportaše i ove igre i ne iznenađuje me da su oni prvi na ljestvici...
...dominiraju stolnim tenisom, gimnastikom, skokovima u vodu... i još u gomili toga su jako dobri...
...no, boksači su uzeli dva zlata, što je ono WOW, zlato u ženskom veslaćkom četvercu , ono WOW...
...oni talenmtirane sportaše koji imaju preispozicije odvajaju od obitelji i smještaju ih u posebne centre i škole i brinu se za njih, te s vremenom selekcijom ostaju samo vrhunski...
...da ste redovito pretili sve ste to mogli saznati... ...i vjerujem da će i na sljedećoj olompijadi biti 1...
...iako imaju amerikanci 10 medalja više , imaju čak 15 zlata manje...
I Indija je imala dosta svojih predstavnika... imaju jedno dobru daljašicu, nekoliko trkača... no kod njih taj sportski duh nije toliko razvijen...
| pon 25 kol, 2008 1:23 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
MacGyver je napisao/la: Mozda u tenisu. U ovim jednodnevnim sportovima ne. Iako ima nesto u ovome sto je Ant napisao, ipak je teze nekolicini igraca biti odlicni dva tjedna, nego nekome jedan dan. Istina da u ekipi uvijek ima netko ko se slepa, ali najbolji igraci moraju biti odlicni dva tjedna ako hoce zlatnu medalju.
...fakat si smiješan... ...i nisi baš pozorno pratio sustav natjecanja i imaš problem s 'malim' sportovima...  ...i imaš krivu perspektivu što je teže a što nije... ...mogao bi ti objašnjavati danima... no nema smiosla...
...na IO iz Taekwondoa se spajaju dvije kategorije i samo 16 iz obje kategorije mogu nastupiti na igrama... ...a imaš li pojima kako je teško biti među top 15 na svijetu? ...sam plasman je ogoman uspjeh, a medalja strašna stvar...
...i momčadskom sportu imaš pravo na loš dan... ...u pojedinačnom ne... ...inaće bi i Brkljačić medalju osvojila MacGyver je napisao/la: A kaj se tice Blanke... sorry, al za nju je to neuspjeh. Godinu dana nije izgubila i izgubi bas sad kad je najvaznije. Istina je da je ova imala malo srece i da je bila u zivotnoj formi, al to je odlika velikih sportasa, da budu najbolji kad je najpotrebnije ...zbilja si čangrizav... ako je Tia veća sportašica od Blanke onda sve u kukulele... ...da je svestranija , to je istina...
| pon 25 kol, 2008 1:34 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la: ...na IO iz Taekwondoa se spajaju dvije kategorije i samo 16 iz obje kategorije mogu nastupiti na igrama... ...a imaš li pojima kako je teško biti među top 15 na svijetu? ...sam plasman je ogoman uspjeh, a medalja strašna stvar...
Normalno da je tesko, samo je u nekim sportovima teze nego u drugim Mr.bobo je napisao/la: ...i momčadskom sportu imaš pravo na loš dan... ...u pojedinačnom ne... ...inaće bi i Brkljačić medalju osvojila  [/color] Al u momcadskom sportu moras biti dobar u bar 8 od 10 utakmica (otprilike), i nemas pravo na los dan kad prodju skupine (ne mislim na pojedinacne igrace, nego na sve kao tim, normalno da u momcadi uvjek ima par koji se slepaju, al najbolji igraci moraju biti dobri), a u pojedinacnom moras biti dobar u dva od dva dana (s tim da u kvalifikacijama cak mozes biti malo losiji). Al i u tekvondou imas pravo na pogresku, sta nije Sandra osvojima broncu makar je ispala u cetvrtfinalu? I vidio sam da su oba puta dali 2 broncane medalje
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pon 25 kol, 2008 10:57 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Taekwondo, hrvanje i Judo imaju malo drugačija pravila , pa se dijele 2 brončane medalje... ...sreća za njih... samo po tome ti sportovi imaju malo olakšanje jer se bore za 4 medalje...
...to se isto i radi na stolnom tenisu, osim na olimpijskim igrama koje je jedino natjecanje gdje se igra za 3. mjesto...
| sri 27 kol, 2008 12:11 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
@Bobo, top tema (thx for recommend. ) malo kasnim ali...dobro za pročitat...
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 10 ruj, 2008 3:54 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|