|
Sada je: ned 30 kol, 2026 5:51 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
UEFA Champions League, season 2011/12
| Autor/ica |
Poruka |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
 Re: UEFA Champions League, season 2010/11
_Oz je napisao/la: LOL, Shittenham će bit sretan ako ode doma sa manje od 6 golova u mreži  Kad su kod prva dva gola bekovi amaterski procurili...Što bi Englezi rekli "Sunday League defending" I onda Modrića izvadi... 
|
| sri 20 lis, 2010 9:18 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Inter je digao nogu s gasa, postalo mi dosadno gledat. Poneki nalet tu i tamo, al daleko od uzbudljivog. Iako Bale ima dobre prodore i sasvim zasluženo Kranjčar cmizdri na klupi. 
|
| sri 20 lis, 2010 10:15 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Miki je napisao/la: Inter je digao nogu s gasa, postalo mi dosadno gledat. Poneki nalet tu i tamo, al daleko od uzbudljivog. Iako Bale ima dobre prodore i sasvim zasluženo Kranjčar cmizdri na klupi. Kranjčaru hitno treba novi klub, po mogućnosti negdje u Njemačkoj, jer on nije tip igrača za kretenski otočki "napucaj i trči" nogomet. Luka Modrić također mora negdje na kopno, jer nema fizičku konstituciju za Premier ligu i još će puno batina dobit dok ne ode negdje drugdje. Eduardo je tu lekciju naučio "the hard way". Vedran Ćorluka je napravio najveću pogrešku karijere zamijenivši vrhunski klub u kojem je bio standardan (Man City) osrednjim klubom u kojem sjedi na klupi. Već kad je odlazio su počela suluda financijska ulaganja Šejka Mansoura i njegovih ortaka i bilo je jasno da se tamo gradi "novi Chelsea". Kod nas se to kaže "s konja na magarca". Opa, 4:3!!!!! Eh, šta im vrijedi, Interu škola, njima 0 bodova.
|
| sri 20 lis, 2010 10:34 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
|
| sri 20 lis, 2010 10:35 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
_Oz je napisao/la: Kranjčaru hitno treba novi klub, po mogućnosti negdje u Njemačkoj, jer on nije tip igrača za kretenski otočki "napucaj i trči" nogomet.
Luka Modrić također mora negdje na kopno, jer nema fizičku konstituciju za Premier ligu i još će puno batina dobit dok ne ode negdje drugdje. Eduardo je tu lekciju naučio "the hard way".
Vedran Ćorluka je napravio najveću pogrešku karijere zamijenivši vrhunski klub u kojem je bio standardan (Man City) osrednjim klubom u kojem sjedi na klupi. Već kad je odlazio su počela suluda financijska ulaganja Šejka Mansoura i njegovih ortaka i bilo je jasno da se tamo gradi "novi Chelsea". Kod nas se to kaže "s konja na magarca".
Opa, 4:3!!!!!
Eh, šta im vrijedi, Interu škola, njima 0 bodova. Teško da će Kranjčar u Njemačku jer tamošnji klubovi ipak nemaju reputaciju ni novca za njega (izuzev Bayerna kojem lijevo krilo ne treba)...Modriću treba Španjolska ili Italija, ali sumnjam...Kad ode iz Tottenhama, to će biti u neki drugi klub u Engleskoj...E,sad to može biti Chelsea/Man Utd, a može biti Everton/Aston Villa... Kao prvo, Ćorluka uopće ne bi igrao u City-u da je ostao jer, sam si rekao, masovna obnova momčadi se dogodila od onda...U stvari siguran sam da bi ga kad-tad prodali iz City-a, s opasnošću da ode negdje tipa Sunderland. Ćorluka je sve do prije mjesec dana bio bez konkurencije standardan na desnoj strani (povremeno i na stoperu), ali ga je jednostavno loša forma izbacila iz sastava. S obzirom na konkurenciju (Bassong i Hutton  ), brzo će u prvi sastav.
|
| sri 20 lis, 2010 10:43 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
shirajzl je napisao/la: Teško da će Kranjčar u Njemačku jer tamošnji klubovi ipak nemaju reputaciju ni novca za njega S ovim se baš i ne slažem. Kranjčar po Transfermarktu vrijedi 13 mil. €, ali čisto sumnjam da bi Tottenham za njega mogao izvući više od 8-9. Ne vidim zbog čega bi taj iznos bio problem nekom od boljih njemačkih klubova osim Bayerna. Osim toga, Kranjčar možda jest sjajan igrač, ali ipak nema "top tier" reputaciju. shirajzl je napisao/la: Kao prvo, Ćorluka uopće ne bi igrao u City-u da je ostao jer, sam si rekao, masovna obnova momčadi se dogodila od onda... Šta znaš, možda mu u Cityju ne bi pala forma. 
|
| sri 20 lis, 2010 10:51 pm |
|
 |
|
PARTIJA
|
_Oz je napisao/la: shirajzl je napisao/la: Teško da će Kranjčar u Njemačku jer tamošnji klubovi ipak nemaju reputaciju ni novca za njega S ovim se baš i ne slažem. Kranjčar po Transfermarktu vrijedi 13 mil. €, ali čisto sumnjam da bi Tottenham za njega mogao izvući više od 8-9. Ne vidim zbog čega bi taj iznos bio problem nekom od boljih njemačkih klubova osim Bayerna. Osim toga, Kranjčar možda jest sjajan igrač, ali ipak nema "top tier" reputaciju. Kladim se u što god hoćeš da bi Kranjčar odlazak u Werder/Leverkusen/Schalke/Wolfsburg smatrao nazatkom u karijeri, drugim riječima odbio bi odlazak tamo (osim ako baš nigdje više nema ponudu).
|
| sri 20 lis, 2010 10:56 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Kranjcar je genijalan igrac ..mislin da nije uredu da ovoliko sidi na klupi ..za njega je klub poput valencije ili mozda rome ..jaki ali ne prejaki klub van otoka di on moze se iskazat u punom svitlu 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 20 lis, 2010 11:53 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
shirajzl je napisao/la: Kladim se u što god hoćeš da bi Kranjčar odlazak u Werder/Leverkusen/Schalke/Wolfsburg smatrao nazatkom u karijeri, drugim riječima odbio bi odlazak tamo (osim ako baš nigdje više nema ponudu). bas je sramota biti rezerva borovskom, marinu, balaku, renatu, balicu, diegu... sta tek reci za pomenute nemacke klubove koji imaju vrhunske terene, trenere i uslove za trening i ligu koja je tako uredjena da svi mogu da im zavide 
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| pet 22 lis, 2010 8:02 pm |
|
 |
|
PARTIJA
|
OGamer je napisao/la: shirajzl je napisao/la: Kladim se u što god hoćeš da bi Kranjčar odlazak u Werder/Leverkusen/Schalke/Wolfsburg smatrao nazatkom u karijeri, drugim riječima odbio bi odlazak tamo (osim ako baš nigdje više nema ponudu). bas je sramota biti rezerva borovskom, marinu, balaku, renatu, balicu, diegu... sta tek reci za pomenute nemacke klubove koji imaju vrhunske terene, trenere i uslove za trening i ligu koja je tako uredjena da svi mogu da im zavide  Koja je tvoja poanta?  Slažem se sa svime što si napisao, ali igrač koji igra u prvom sastavu kluba iz top 5 Premier lige jednostavno želi otići, ako već mora, u Španjolsku, Italiju ili neki drugi engleski klub. Nijemci imaju skoro savršenu organizaciju i funkcioniranje klubova, ali Bundesliga ne privlači top igrače na vrhuncu njihovih karijera, pogotovo ako dolaze iz 3 gore spomenute lige...
|
| pet 22 lis, 2010 8:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
totenhem nije ni blizu prvih 5 u engleskom fudbalu  da bi dosao u tu grupu mora da ima malo vise od jedne osrednje sezone i nastup u CL... vidim da liverpul ne svrstavas u tu grupu a on je bio evropski prvak pre nekoliko godina i ima igrace kao sto su gerar i tores kakve totenhem moze da sanja... sem van der varta totenhem nema igraca koji je igrao i dobijao velike utakmice a to je razlika izmedju velikih igraca i vecitih talenata. ja ne znam da postoji fudbaler koji ne bi voleo da igra u bajernu ili da da mu 90 minuta skandiraju ime u dortmundu. kranjcar moze sam da se sutira u dupe ako dobije sansu u nekom od ovih timova... ako je pametan iskoristice ako ne nije ni prvi ni poslednji koji je zagrizao vise nego sto moze da proguta.
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| sub 23 lis, 2010 2:50 pm |
|
 |
|
PARTIJA
|
OGamer je napisao/la: totenhem nije ni blizu prvih 5 u engleskom fudbalu  da bi dosao u tu grupu mora da ima malo vise od jedne osrednje sezone i nastup u CL... vidim da liverpul ne svrstavas u tu grupu a on je bio evropski prvak pre nekoliko godina i ima igrace kao sto su gerar i tores kakve totenhem moze da sanja... sem van der varta totenhem nema igraca koji je igrao i dobijao velike utakmice a to je razlika izmedju velikih igraca i vecitih talenata. ja ne znam da postoji fudbaler koji ne bi voleo da igra u bajernu ili da da mu 90 minuta skandiraju ime u dortmundu. kranjcar moze sam da se sutira u dupe ako dobije sansu u nekom od ovih timova... ako je pametan iskoristice ako ne nije ni prvi ni poslednji koji je zagrizao vise nego sto moze da proguta. Liverpool je osvojio LP prije par godina...I što s tim? Nottingham Forest je haračio Europom u davna vremena pa to ništa ne znači u današnjem odnosu snaga...Gerrard i Torres su potpuno van forme i/ili ozlijeđeni već više od godinu dana...Osim još Kuyta i Reine, tu nema igrača koji svrstavaju Liverpool u vrh engleskog nogometa u ovom trenutku... Za Bayern sam rekao da je iznimka od njemačkih klubova jer ipak ima ekipu koja može napraviti konkretne stvari u Europi...Dortmund je ista stvar, još i gora, kao Liverpool...To što su oni nekada bili u vrhu Europe i što su im navijači jedni od najvjernijih u svijetu ne znači puno u igri kakva je moderni nogomet. 
|
| sub 23 lis, 2010 4:05 pm |
|
 |
|
bubica
|
Joj Širajzl, pobogu, Liverpool možda jest u krizi, ali to je ipak najtrofejniji engleski klub i jedan od najvećih klubova u europi. Vratit će se u vrh, to je samo pitanje vremena.
|
| sub 23 lis, 2010 10:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
dobro... a sta kvalifikuje totenhem (koji zaista volim i navijam za njih) u top 5 engleskog fudbala? jedan mali hint za borusiju... pre desetak godina kada su uzeli poslednju titulu igrali su poslednju utakmicu na svom stadionu. trebala im je pobeda za titulu dok bi remijem ili porazom titula otisla u minhen (ako se dobro secam)... poslednju utakmicu igra sa salkeom (opet ako se dobro secam ). scena koju nikada necu da zaboravim... ceo stadio ( 70k ljudi ) u bojama borusije i grme (pevaju jednu te istu pesmu celo prvo poluvreme )... posto je u pitanju multi prenos slika svakih nekoliko minuta ide u dortmund... pocetak drugog poluvremena i gosti vode... situacija na stadionu... pevanje jos jace ( neka luda pesma i svi masu rukama u ritmu unapred )... zamalo mi suze nisu krenule. sredina poluvremena 1:1 svi ocekuju dilirijum na stadionu jer je u pitanju borba za titulu... NE svi jos jace pevaju tu pesmu i jos jace masu rukama napred... 80 i neki minut 2:1 za borusiju na stadionu ludilo i svi ali svi pevaju tu istu pesmu i masu rukama napred... mene kao gledaoca je zaboleo stomak, mogu da zamislim kako je bilo luciu, dedeu i ostalima.... proklinjao sam TV sto se stalno menjaju utakmice a ne zadrze se na toj najbitnijoj... citao sam sutradan da su navijaci ostali na stadionu jos nekoliko sati kasnije a koreografija ostala ista... evo sad se prisecam tih trenutaka i jezim se, a bio sam na stadionima u drezdenu (najgore batine), berlinu, minhenu, becu, segedinu, budimpesti, sofiji, atini, djenovi, milanu  turisticki obisao prazni nou kamp ( apsolventska ekskurzija )... i sad nekoj primadoni ispod casti da igra u dortmundu??? nemas pojma koja je to cast i kakvi su fudbaleri bogovi tamo 
|
| sub 23 lis, 2010 10:50 pm |
|
 |
|
bubica
|
OGamer je napisao/la: dobro... a sta kvalifikuje totenhem (koji zaista volim i navijam za njih) u top 5 engleskog fudbala? Luka Modrić? 
|
| sub 23 lis, 2010 10:55 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|