| Autor/ica |
Poruka |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
 Re: Nogomet
nisam dugo pisao...evo jedna "starost"(suprotno od novosti)...haha..
Za plasman na Svjetsko Prvenstvo 2010 godine u Juznoafričkoj Republici, Hrvatska nogometna reprezentacija mora proci kroz teske kvalifikacije. U skupini imamo: Andoru, Bjelorusiju, Kazahstan, Ukrajinu i Englesku.
Sa Bjelorusima i Kazahstanom nismo nikada igrali niti jednu utakmicu, za Bjeloruse znam da su jaki, dok za Kazahstan nemam pojma nista. Andoru gazimo uvijek, tako da to ne bi trebala bit neka prepreka.
Ukrajnici su zilavi, nisu izborili Euro, a protiv njih smo igrali u kvalifikacijama za SP 1998.
O Englezima ne znam sta da pricam...jadna ekipa, trenutno nemaju izbornika, mada ima nekoliko kandidata, među kojima najbolje stoji prgavi Murinho.
| čet 29 stu, 2007 9:47 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
i englezi i ukrajinci ce biti nabrijani... i jedni i drugi nisu izborili EP i htjet ce ne izbivati sa drugog velikog natjecanja zaredom tako da ce vjerojatno biti jako tesko
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 30 stu, 2007 3:32 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
promjene u europskim klupskim natjecanjima od 2009. godine http://sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=352905http://www.uefa.com/uefa/keytopics/kind ... 30602.htmlukratko... u ligu prvaka se direktnu ukljucuje 22 kluba iz vise drzava, a za ostalih 10 mjesta postoje 2 odvojene kvalifikacije... ako sam dobro shvatio... taj dio mi je najmanje razumljiv oni koji ispadu u 2. pretkolu lige prvaka ulaze u zadnje pretkolo kupa uefe oni koji ispadu u zadnjem pretkolu lige prvaka ulaze direktno u ligu uefe kup uefa ... 4 kvalifikacijska kola, nakon toga 48 klubova (umjesto dosadasnjih 40) forimira 12 skupina u kojima se igra dvokruzno... pa dalje nastavljaju 2 najbolja iz svake skupine + 8 treceplasiranih iz skupina lige prvaka... i do kraja po klasicnom kup sisitemu gledajuci ukupno postoji 37 dodatnih mjesta u kupu uefe (vjerojatno ce jedno doci i hrvatskoj) ali ukida se intertoto kup po meni ovo ce biti ok... ako ce se kvalifikacije za ligu prvaka podijeliti na 2 dijela (jace i slabije)... tako i neki slabi imaju sansu da udju u to natjecanje i dobro je vise mjesta u kupu uefa... a za intertoto kupom necu plakati 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 30 stu, 2007 11:55 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
nikako mi se ne sviđa zadnja dinamova utakmica. ajm med! rili
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sub 01 pro, 2007 12:14 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
modesty blaise je napisao/la: nikako mi se ne sviđa zadnja dinamova utakmica. ajm med! rili Bas su dobro igrali... samo ca oni nisu reprezentacija .... a u koj ono ligi igra oni klub ...norveski jel tak....mora da su jako trofejni kad su ih pobidili.....!? ..hmmm .. Al doc ce oni poli nas u Kumrovec.... Pozdrav Seoske lige 2

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 01 pro, 2007 2:24 pm |
|
 |
|
Commander
|
Zdrijeb odrzan u subotu nas je donio u skupinu B!
Austrija Hrvatska Njemačka Poljska
Raspored utakmica hrvatske reprezentacije:
8. lipnja: Hrvatska - Austrija (Beč, 18 sati) 12. lipnja: Hrvatska - Njemačka (Klagenfurt, 18 sati) 16. lipnja: Hrvatska - Poljska (Klagenfurt, 20.45 sati)
PS: sorry sto kasnim par dana,...bio sam jako zauzet
| čet 06 pro, 2007 5:45 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
laksa skupina... blagoslov ili prokletstvo? ipak mislim da bu bio blagoslov... jbga, optimist u meni odbija umrijeti 

|
| pet 07 pro, 2007 2:58 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Chaky je napisao/la: laksa skupina... blagoslov ili prokletstvo? ipak mislim da bu bio blagoslov... jbga, optimist u meni odbija umrijeti  Tak su i Englezi govorili na proslom EP..pa znas di su dogurali..jeli.....ko raspitaj se....!..mam mia... ma ca smo vec pobidnici svita.... Pozdrav Neumjerenog 2

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 07 pro, 2007 12:59 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
zadnji put kada smo prosli skupine na nekom velikom natjecanju smo bili u lakoj skupini... nakon toga nista...

|
| pet 07 pro, 2007 8:09 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Nijemci pucaju od sreće 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| ned 09 pro, 2007 1:49 pm |
|
 |
|
Commander
|
jao kako mi je drago sto je dinamo juce onako tresnio...moglo se jasno vidjeti da su oni bez Modrica nula...tako im i treba...
ne treba nama europski kupovi i lige prvaka...sta ce to nama, samo da se osramotimo.
Modric neka ide, bolje mu je...sta ce tu bez veze...neka ide i neka mu je za nogom!
| ned 09 pro, 2007 2:31 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Locutus DM je napisao/la: ne treba nama europski kupovi i lige prvaka...sta ce to nama, samo da se osramotimo.
ma i ja kazem... nema do spektakala na nasim livadama... e to su utakmice koje vrijedi gledat i momcadi za koje vrijedi dati 30 kn ma jbs ajax, arsenal, hsv, sampdoriu i werder (abecednim redom  ) ... kome se daju gledati ti propaliteti... croatia sesvete rulZ!

|
| ned 09 pro, 2007 2:42 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
A dobar mi je rezultat od sinoć "Slaven Belupo zgazio Dinamo s 5:2"
| ned 09 pro, 2007 2:48 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
LoL niko ne pise.... Kao sto svi znate, Eduardo je skrsio nogu... Nadam se da ce se oporavit, momak ima talenta, a i taman mu krenulo
| uto 26 vel, 2008 5:04 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Marsonia je napisao/la: LoL niko ne pise.... Kao sto svi znate, Eduardo je skrsio nogu... Nadam se da ce se oporavit, momak ima talenta, a i taman mu krenulo Želim mu brz oporavak i da ovog Tylera izbace zauvijek iz nogometa
_________________ It's me. Dax !
|
| uto 26 vel, 2008 6:54 pm |
|
 |
|