|
Sada je: ned 30 kol, 2026 9:50 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: Atletika
svakako ..  pretvorija san se u uho ! Pozdrav Lovatorska 32

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 07 ruj, 2007 7:47 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Gledao. Opet je dokazala da je ove godine najbolja i vidi se daj ne fali puno do rušenja svjetskog rekorda.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 07 ruj, 2007 10:20 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Baš sam jutros gledala atletiku na slo... Bilo je natjecanje u preskoku...il odskoku...ne znam kak se točno kaže Uglavnom njemica se raspala,pa je bila tak razočarana da je cmizdrila...ko da joj je netko umro Su Jang(mislim da se tak zove) jedna od dvije Korejke je skoro pobijedila i bila je kao glavni favorit..dak nije skakala zadnja ne znam od kud je ženska al je pobijedila iako sam ja misla da će Korejka rasturiti sve. Ja sam navijala za Ruskinju,ona je bila Olimpijska prvakinja prošle god.,mislim da u Australiji...al sad je pala..u drugom doskoku. Eto,možda sam nekaj krivo čula al mislim da je sve to tak...iako nekužim Slovenski baš pa nisam mogla shvatiti sve kaj su komentatori pričali 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sub 08 ruj, 2007 5:46 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Ted;DeA je napisao/la: Baš sam jutros gledala atletiku na slo... Bilo je natjecanje u preskoku...il odskoku...ne znam kak se točno kaže Uglavnom njemica se raspala,pa je bila tak razočarana da je cmizdrila...ko da joj je netko umro Zašto roll? Pa to joj je život. Zamisli da se mjesecima spremaš za to i onda ti se nešto takvo dogodi. Nisi još na faksu, ali valjda ćeš biti uskoro, javi jesi pustila koju suzu kad padneš ispit/godinu nakon što si učila cijelo ljeto. pozdrav EDIT: Gle, stvarno, upis na fakultet  . Javi ako budeš plakala ako ne upišeš. T'Grel, jesi li ti plakao?
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| sub 08 ruj, 2007 6:02 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Dogodilo se...i kaj sad...nije propast svijeta. Da se bolje pipremila ne bi joj se to dogodilo. Isto tak ak ja dobijem lošu ocijenu,padnem..il neš tako sama ću si biti kriva...a ne netko drugi. I druge su atletičarke pale pa nisu cmizdrile 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 09 ruj, 2007 4:47 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Ted;DeA je napisao/la: Dogodilo se...i kaj sad...nije propast svijeta. Da se bolje pipremila ne bi joj se to dogodilo. Isto tak ak ja dobijem lošu ocijenu,padnem..il neš tako sama ću si biti kriva...a ne netko drugi. Za tu ocjenu si se spremala par dana, i ispraviš ju za par dana. Ovdje je riječ o mjesecima, tako da je upis na fakultet bolja usporedba. Citat: I druge su atletičarke pale pa nisu cmizdrile  Ljudi su različiti, neki plaču kad padnu, a neki ubiju 20 ljudi i ne osjećaju ništa. pozdrav
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
I like your flowers...
|
| ned 09 ruj, 2007 4:51 pm |
|
 |
|
Captain
|
Ted;DeA je napisao/la: Isto tak ak ja dobijem lošu ocijenu,padnem..il neš tako sama ću si biti kriva...a ne netko drugi. Da, samo sto je nakon srednje ulog malo veci. Nedaj bog da ne upises faks koji budes namjeravala. Je, sama si si kriva, ali ti to nece previse znaciti kad gubis godinu bezveze. Osim toga, emocije su tu jer ponekad sreca ima veliku ulogu, tako da nerijetko nije samo "sam sam si kriv" vec poslije mislis zasto nisam ovo ili ono.
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| ned 09 ruj, 2007 5:40 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ted;DeA je napisao/la: Dogodilo se...i kaj sad...nije propast svijeta. Da se bolje pipremila ne bi joj se to dogodilo. Isto tak ak ja dobijem lošu ocijenu,padnem..il neš tako sama ću si biti kriva...a ne netko drugi. kakve veze ima cmizdrenje sa tim tko je kriv? ova atleticarka je vjerojatno vjezbala dobar dio svog zivota... zrtvovala svoje slobodno vrijeme (vjerojatno i neslobodno)... imala hrpu odricanja... i onda kad je bilo vazno... kiksala (pretpostavljam)... tesko je to btw... kaj sad ti tu glumis neku ledenu kraljicu... sjeti se samo Liburnikona  jel tada bio propast svijeta? Nije... a u pitanju je bila samo jedna od aktivnosti na jednoj konvenciji...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 09 ruj, 2007 9:59 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
To nije isto-ja sam doista htijela ostati na Liburniconu-i nisam ja kriva što je Naz bio umoran(ja bi ostala)... Al sam u biti htijela reći da ak je već pala mogla je ustat dić glavu i nastavit dalje...to je njen životni put i ak joj je do tog stalo nek se bolje idući put potrudi...plač joj ne bu pomogo...a ja plačem samo ako ne mogu biti na nekom konu il ak se neš loše dogodi vezano uz ST 
|
| pon 10 ruj, 2007 11:06 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ted;DeA je napisao/la: a ja plačem samo ako ne mogu biti na nekom konu il ak se neš loše dogodi vezano uz ST  a ona place samo ako ne uspije u necemu o cemu je sanjala i cemu je tezila citav zivot skoro pa da ste jednake 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 10 ruj, 2007 3:34 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
"......skoro pa da ste jednake ." Da skoro ...ajme ..ma iste su ! sad nezznam dal ona druga zna pravit "cupavce" ? Pozdrav Suzanina 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 10 ruj, 2007 6:39 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
A jeste rasplakanci... Jedna hvalevrijedna vijest: na mitingu u talijanskom Rietiu Asafa Powell postavio je novi svjetski rekord na 100 metara koji sada iznosi 9.74 sekunde. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 11 ruj, 2007 1:12 am |
|
 |
|
Admiral
|
Sa dosta vjetra u leđa, koliko sam čuo.
pozdrav
I like your flowers...
|
| uto 11 ruj, 2007 2:02 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
kralj svemira je napisao/la: Sa dosta vjetra u leđa, koliko sam čuo. ali ne previse

|
| uto 11 ruj, 2007 2:03 am |
|
 |
|
Admiral
|
Da, jasno. Ali bilo bi zanimljivo usporediti stari i novi rekord, što se vjetra tiče.
pozdrav
I like your flowers...
|
| uto 11 ruj, 2007 2:04 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|