|
Sada je: čet 27 kol, 2026 6:18 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Dinamo Zagreb
Ali... Dinamo je prošle sezone nakon prvog kola imao DUPLO bolju gol razliku nego ove. 
|
| sub 22 ruj, 2012 10:13 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
meni se ovaj Dinamo više sviđa, čini mi se kako više grizu. bolje je bude što neizvjesnije jer će i njih to gurat u bolje tekme. kad si ti već na polovici siguran kako si osvojio prvenstvo.., pa nije ni čudno da se Samir propio 
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| pon 24 ruj, 2012 2:01 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
I tako nam samir konačno pozvan u repku 
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| pet 28 ruj, 2012 5:09 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Illuvator je napisao/la: I tako nam samir konačno pozvan u repku Pandorina kutija je otvorena. 
|
| pet 28 ruj, 2012 5:36 pm |
|
 |
|
Captain
|
Ali zato će momci danas pokazat koliko vrijede , iako se nekako pribojavam masakra. Nadam se kako griješim i kako će uzet barem bod...
M.T.
|
| sri 03 lis, 2012 6:47 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
Novi poraz novo prizemljenje šta drugo da kažem jednostavno nisu dorasli tu najvišu nogometnu elitu pa koliko god to zvucalo.
|
| čet 04 lis, 2012 9:28 am |
|
 |
|
Captain
|
Najžalosnije je to što su se ovog puta u biti sami sebe pobjedili. Dobro to je kako i ti kažeš, dokaz kako još nisu mentalno spremni za ovu razinu...
M.T.
|
| čet 04 lis, 2012 9:37 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Upravo kako je i iluvator napisao - sami su sebe pobjedili. I Dinamo s Y je dobar, ali dalo bi se ravnopravno igrati s njima, samo da su pokazali malo više želje, trčanja, akcije...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 04 lis, 2012 10:28 am |
|
 |
|
bubica
|
Mislim da je Dynamo odigrao koliko je trebalo. U drugom poluvremenu su se vidno štedjeli.
A Dinamu opet ni druge stvari ne idu na ruku. Porto je tukao PSG i sad Parižani na Maksimir dolaze sa velikim rezultatskim imperativom.
Dinamo će gotovo sigurno do zadnjeg kola bit na bodovnoj nuli, no kod kuće imaju šanse jer mislim da će do tada već bit sve rješeno u skupini i da će Dynamo Kijev startat sa drugom postavom. Osim ako i oni ne izgube sve do kraja, onda će teoretski Dinamo ZG imat šanse da Kijevu otme treće mjesto.
|
| čet 04 lis, 2012 10:58 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
Kovačić i suigrači na utakmici protiv PSG-a jednog navijača nagrađuju s MILIJUN KUNA!  ovo je stvarno ocajnicki potez he he,pa gdje toga još ima osim kod nas
|
| pet 05 lis, 2012 9:40 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Da, baš mi je bila lolčina kad sam to čuo Već vidim Oza kako to ili ovdje komentira ili na fejsu stavlja komentar uz pripadajuću sliku 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 05 lis, 2012 10:24 am |
|
 |
|
bubica
|
Cvicek je napisao/la: Već vidim Oza kako to ili ovdje komentira ili na fejsu stavlja komentar uz pripadajuću sliku Ne da mi se. Al evo nastavka: Nitko ne želi biti milijunaš, Dinamo jutros prodao jednu ulaznicu za PSG 
|
| pet 05 lis, 2012 2:39 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Jao.... Dok sam ko mali počeo neš malo pratiti nogomet bilo je "to ti nije onaj dinamo kakvog smo znali '82" ... sad ću ja početi komentirati da što se je dogodilo s onim Dinamom kojeg sam znao, koji je ravnopravno igrao i s Manshesterom i Ajaxom a klubove izvan top5 liga, većinu puta pobjeđivao... kao da je bilo jučer bilo kad je razvaljivao Villareal... Nema života od sjećanja Dao bi milijun dinara Za jedan sekund pravog Dinamovog sjevera... (barem gledajući na TV, ne idem ja na tekme...  )
|
| pet 05 lis, 2012 3:27 pm |
|
 |
|
Captain
|
na žalost moramo svi priznati kako ni nogomet u globalu nije ono što je nekoć bio.., previše je tu love u igri i to naravno uništava cijeli taj čar. ovaj dinamo po kvaliteti bi mogao i iznenadit.., ali mislim kako jednostavno nema dovoljno ˝ žara i hrabrosti˝. da je naša liga jača i da je dinamo ponekad prisiljen igrati defenzivno cijelu tekmu pa probat zabit gol iz kontre ovakve se greške ne bi događale i igrači bi naučili bit strpljivi, a to oni nisu. dinamo ne zna igrat defenzivno i zbog toga su i igrači nespretni. nisu oni cijelu tekmu loše igrali, ali bile su dovoljne dvije tri situacije i to je to...
M.T.
|
| pet 05 lis, 2012 3:43 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: sub 04 vel, 2012 10:47 pm Postovi: 102 Spol: Muški Opis Stanja: Homeless Koje si vrste?: 1/2vilenjak
|
Mali Halilovic je strasan potencijal. Mogao bi postati igracina. Mislim da takvog talenta dugo nismo imali.
| sri 10 lis, 2012 5:36 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|