|
Sada je: pet 04 ruj, 2026 4:24 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Nogomet
Nije bilo loše. BTW, Njemačka - Švedska... Njemci ispustili 4:0, završilo neriješeno. E to je nogomet. 
|
| uto 16 lis, 2012 10:59 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Jaaaaao captain, nisam ni skužio da si replyao dok sam ja odgovarao Illuvatoru. captain je napisao/la: Meni se čini da je cvicek previše zaglibija u antikapitalistički borbu a religiju ne priznaje pa nit s čisto kulturološkog aspekta (koji nije uvik loš) i onda to sve nekako zbrčka i zbučka na sebi svojstven gotovo vulkanski način Etiketiranje bez konkretnih argumenata za potkrijepiti svoj (suprotan?) stav - suptilan ad-hominem. -5 bodova  (sad offtopičarim al nastojat ću biti što sažetiji) "Antikapitalistička borba" je samo jedan dio nečeg općenitijeg. "Priznajem" religiju s kulturološkog stanovišta (tj nemam što "priznavati" - kultura je realan pojam. To što je kultura u k***u je već druga stvar  ). Već sam na forumu više puta spominjao (možda čak i u replyevima tebi) da sam oću-neću dio kulturološkog kruga pod utjecajem katoličanstva, no nastojim se osloboditi od sputavajućih nametnutih lažnih vrijednosti. Nismo odgovorni za besmislice koje su nam usadili dok smo bili mali, no sada kao odrasli imamo obavezu ispraviti taj "bad programming", ili barem o svemu razmisliti. Nije li tako? captain je napisao/la: Iracionalnost često daje predivne stvari , siguran sna da polovica kulture vezane uz slikanje ..pisanje ili pjesništvo nema veze s racionalnim ali ima veze s emotivnom stranom ljudskog bića ..racionalnost je nužna ali emocije su često i najracionalnija stvar jer daju svitu u kojem živimo boju i okus S time se slažem, ali ne vidim je li to, i u kakvom kontekstu, povezano s konkretnom temom? captain je napisao/la: Ja san "pregovara" zato jer mislin da naprimjer sin nekog imigranta ima pravo igrat za hrvatsku ali ima to pravo i potomak nekog ko se doselia u hrvatsku iz češke naprimjer ..a ima to pravo i ivan s kupresa kojem pola roda i obitelji živi u splitu ..no mislin da mi je glupo u nekom sustavu nacionalnih reprezentacija ..pozivat ljude koji dođu tu za vrime punoljetnosti i odigraju dvi sezone u dinama i odjednom bi odma igrali za hrvatsku ..to je previše podložno manipulacijama i nesviđa mi se Pa to se i meni ne sviđa, za nijansu više od ovog ostalog, ali mi je to tako banalna stvar da mi je glupo gnjaviti se oko toga dok ima puno većih badova na ovom svijetu... fora je samo za ovakve rasprave  captain je napisao/la: ..stvar previše podložna manipulaciji ..tako doslovce jedan katar može dovest najbolje brazilce u neki svoj klub i dat im državljanstvo pa bit najbolja reprezentacija bez ijednog domicilnog nogometaša ..pa čak i bez ijednog igrača s katarskim korijenima I na kraju smo, u smislu "kupovine" reprezentativaca, ipak došli do kapitalizma Nemrem dalje od smijeha.. postao sam emotivan  captain je napisao/la: btw trolić je super Ne, to je gremlin! Logički gremlin!  ... E da, Dobra tekma, jedino me malo brine što je od toliko šansi ispalo samo 2 gola... 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 17 lis, 2012 2:19 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Jadan naš nogomet.., nije mu bilo dovoljna politika i religija sad se i filozofija uplela
Ma samo neka igraju kako su jučer igrali. Mada zbilja su zabili premalo s obzirom koliko su imali šansi. Da je Dudu pucao i prije iz prve umjesto štopanja možda bi bio i koji gol više, sve ostalo je bilo dobro.
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| sri 17 lis, 2012 8:33 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Cvicek je napisao/la: Etiketiranje bez konkretnih argumenata za potkrijepiti svoj (suprotan?) stav - suptilan ad-hominem. -5 bodova  Etiketiranje je malo ružno ali uistinu ponekad mi se čini da ko šta svećenici vide sve kroz religiju ti sve vidiš kroz brorbu protiv kapitalizma ..no taj upis je bija onako poluozbiljan no ako želin reć nešto iskreno ..onda mi je nejasno zbog čeg ti ne razlikuješ liberalnikapitalizam od kapitalizma općenito ..jer stjecanje imovine pod nekim uvjetima na kontroliranoj areni tržišne ekonomije ..nije valjda isto ko i sticanje imovine na potpuno slobodnom tržištu i na način da se srednja klasa i ona najsiromašnija izrabljuju kako bi se određeni ljudi bogatili Citat: sada kao odrasli imamo obavezu ispraviti taj "bad programming", ili barem o svemu razmisliti. Nije li tako?
Normalno !! .. di ja kažen da nije tako ? Citat: Pa to se i meni ne sviđa, za nijansu više od ovog ostalog, ali mi je to tako banalna stvar da mi je glupo gnjaviti se oko toga dok ima puno većih badova na ovom svijetu... fora je samo za ovakve rasprave  Probaj razmišljat ovako ..oko bitnijih stvari se uistinu gnjaviš ali oko ovog se samo mrvicu gnjaviš ..znaći to je jedna važna ali sporedna stvar ..isto ko šta je sporedna stvar ovo šta mi radimo redovito a to je diskutiranje o raznim serijama i filmovima ..ali opet iz nekog našeg gušta tu i tamo ta rasprava zaiskri ..pa ljudi teoretiziraju šta bi bilo bolje u tom nekom filmu ili seriji i dolazi do diskutiranja ..jer ko u svemu i u sporednim stvarima svak ima neki svoj pogled na situaciju Citat: I na kraju smo, u smislu "kupovine" reprezentativaca, ipak došli do kapitalizma Izgleda da jesmo  ..ali radi tog i ono "pregovaranje" jer jednostavno bez nekih pravila ..uvik dobija onaj s više novaca a to baš i nije onda zanimljivo
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 17 lis, 2012 12:30 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
tih 4-4 sa Švedskom mi odnese 800kn na kladionici mah 
|
| sri 17 lis, 2012 12:33 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
captain je napisao/la: Etiketiranje je malo ružno ali uistinu ponekad mi se čini da ko šta svećenici vide sve kroz religiju ti sve vidiš kroz brorbu protiv kapitalizma . Haha... a maloprije sam napisao da je kapitalizam samo dio problema u svijetu (šira slika bi bio monetarizam općenito a još šira - sam društveni sistem, ljudska kultura ili kako to već želiš nazvati) A ti opet ponavljaš za kapitalizam  Sad bi ja mogao biti zločest pa reči da si to ponavljanje mogao napisati boldanim zelenim slovima captain je napisao/la: .no taj upis je bija onako poluozbiljan no ako želin reć nešto iskreno ..onda mi je nejasno zbog čeg ti ne razlikuješ liberalnikapitalizam od kapitalizma općenito ..jer stjecanje imovine pod nekim uvjetima na kontroliranoj areni tržišne ekonomije ..nije valjda isto ko i sticanje imovine na potpuno slobodnom tržištu i na način da se srednja klasa i ona najsiromašnija izrabljuju kako bi se određeni ljudi bogatili Iako znaš i sam kako bi ti rado odgovorio, ovo više nema veze s nogometom, pa toplo preporučam da napišeš tako nešto, ili i više, u ontopic temi pa tamo možemo nastaviti  captain je napisao/la: Citat: sada kao odrasli imamo obavezu ispraviti taj "bad programming", ili barem o svemu razmisliti. Nije li tako? Normalno !! .. di ja kažen da nije tako ? Nisi, samo pitam na glas da vidim da li se slažemo oko nekih osnova na temelju kojih možemo dalje raspravljati. captain je napisao/la: Citat: Pa to se i meni ne sviđa, za nijansu više od ovog ostalog, ali mi je to tako banalna stvar da mi je glupo gnjaviti se oko toga dok ima puno većih badova na ovom svijetu... fora je samo za ovakve rasprave  Probaj razmišljat ovako ..oko bitnijih stvari se uistinu gnjaviš ali oko ovog se samo mrvicu gnjaviš ..znaći to je jedna važna ali sporedna stvar ..isto ko šta je sporedna stvar ovo šta mi radimo redovito a to je diskutiranje o raznim serijama i filmovima ..ali opet iz nekog našeg gušta tu i tamo ta rasprava zaiskri ..pa ljudi teoretiziraju šta bi bilo bolje u tom nekom filmu ili seriji i dolazi do diskutiranja ..jer ko u svemu i u sporednim stvarima svak ima neki svoj pogled na situaciju Meni je kod rasprava oko serija/filmova među najzanimljivijim stvarima - ideje koje se provlače, novi pogled na stvari i sl. U nogometu mi je ta frka oko Samira gotovo i nebitna (jer sam nogomet je pod utjecajem raznoraznih gluposti o kojima smo već pričali) i taj jedan detalj koji mrvicu iskače od ostalih koje su postale "standard", meni i nije neki big dijl. Gledam to sistemski. Ono što me "dirnulo" oko cijele priče je u stvari to što to toliko dira druge, dok druge stvari koje se u nogometu događaju manje više smatraju zdravo za gotovo. Zanimljivo mi je prvenstveno u sociološkom smislu, pa sam prokomentirao tu činjenicu koja je onda pokrenula raspravu... edit: Baš sam malo gledao prvo poluvrijeme Chalsea - Šahtar,... i taj Šahtar baš lijepo igra nogomet, no ima veoma smotanog golmana 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 07 stu, 2012 11:00 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Taj smotani golman ih je na kraju koštao kako izgeda i pobjede. Nije baš bio kao Kelava ali mislim kako mirno mogu bit cimeri 
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| čet 08 stu, 2012 12:23 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
|
| pet 23 kol, 2013 9:29 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Zadnjih pet godina nijedan HR klub nije odigra ovako dobro protiv kluba iz liga petice  .. svaka čast House of Rijeka Motto - Krepat ma ne molat 
|
| pet 23 kol, 2013 1:13 pm |
|
 |
|
bubica
|
captain je napisao/la: Zadnjih pet godina nijedan HR klub nije odigra ovako dobro protiv klupa iz liga petice  .. svala čast Rekao bih da je Rijeka izašla iz okvira svojih mogućnosti, borbenošću i općenito predanim pristupom srušen je protivnik koji je realno 2-3 klase iznad nje. S druge strane, Stuttgart je očito u velikoj krizi, obrana im je slaba, realizacija nikakva, samopouzdanje na nuli, što se i vidjelo po reakcijama igrača. Rijeka je zabila dva lijepa gola, primila jedan jako naivan, al šta ćeš, Stuttgart je od svih tih šansi barem jednu morao zabit. I hvala bogu da je samo jednu, jer i nakon tog gola su mogli poravnat, čak i preokrenut, no Ivan Vargić je bio senzacionalan. Mislim da je čovjek zaslužio da ga se pozove u repku kao trećeg golmana, barem za pokoju prijateljsku utakmicu. A Leon Benko je ovime još jednom pokazao da je ponajbolji nogometaš 1. HNL.
|
| pet 23 kol, 2013 3:20 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Ja san se pozitivno šokira kad je vratar obrania priliku ibiševića mislin , sa nekih pet metara udaljenosti ..doslovce je igrač stuttgart-a moga birat di će pucat ali unatoć tome od gola za nijemce nije bilo ništa Kod prvog gola izuzev Benka , ogromne zasluge ima Tomečak jer je ubačaj sa strane bija savršeno odrađen  .. da je tija nije moga bolje ubacit Da nije tog mentaliteta koji nedopušta hrvatskim klubovima (ne samo u nogometu) da nešto dovedu do kraja bez nekakve mrlje , sad bi imali 2-0 i ogromne šanse za prolaz ..ali nešto mora poći po zlu kod naših klubova ..naprimjer prošle godine je hajduk odigra daleko lošije doma od rijeke jučer i izgubija od intera a kasnije su odigrali svoju najbolju utakmicu zadnjih godina ali je opet nažalost nešto falilo baš zbog propusta doma ..rijeka nije izgubila doma ali taj jedan primljeni gol može puno značit Najbitnije je zabit u njemačkoj jer sa golom rijeke u gostima sve se opet minja , pa čak i poraz onda može značit produžetke ili prolaz 
|
| pet 23 kol, 2013 6:05 pm |
|
 |
|
bubica
|
Ja se uopće ne zamaram mislima o prolazu. Stuttgartova crna serija kad tad mora završit, i iako ne želim zvučat kao totalni pesimista, mislim da bi bili veliki favoriti u uzvratu, čak i da nisu uspjeli zabit taj gol.
No opet, da je stvarno ostalo 2:0, Rijeka bi u uzvrat mogla uć zatvoreno, jer protivniku ipak trebaju tri gola, a triput probit kvalitetan bunker nije lako nikome. Ovako, Stuttgartu je dovoljno i 1:0.
Tko zna, jučer smo majstorski povukli kontru i zabili, tko kaže da isto nećemo uspjeti i u Stuttgartu.
|
| pet 23 kol, 2013 6:24 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Čestitke Rijeci Sad uz Dinamo imamo još jedan klub da ga gledamo u europskim natjecanjima, a i još jedan klub koji će potencijalno skupljati bodove za koeficijent 
|
| čet 29 kol, 2013 8:06 pm |
|
 |
|
bubica
|
_Oz je napisao/la: Tko zna, jučer smo majstorski povukli kontru i zabili, tko kaže da isto nećemo uspjeti i u Stuttgartu. I dogodi se upravo to, u režiji Močinić - Mujanović! 
|
| čet 29 kol, 2013 8:07 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Bravo rijeka  ..nije mala stvar izbacit jednog njemačkog velikana pa neka je trenutno u maloj krizi 
|
| čet 29 kol, 2013 8:28 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|