Sada je: sub 19 ruj, 2026 1:25 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 278 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Sljedeća
 Formula 1 
Autor/ica Poruka
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Post Re: Formula 1
Nisam zadovoljan Webberom, tek peti. Još kad je Blažićko rekao onu statistiku kako je od Mađarske vodio samo tri kruga. [-X Nekak mi se čini da Webber neće ući u hall of fame. Još je negdje ljetos rekao da bi iduća sezona mogla biti njegova posljednja.

sub 13 stu, 2010 5:32 pm
Kingslayer
Kingslayer

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Ma Webber se zabija u Alonsa i Vettel je prvak ako Red Bull izdrzi. Ako ne, onda je Hamilton prvak. :zubo:

sub 13 stu, 2010 5:34 pm
Profil Web stranica
MINDFVCK

A kak su se Massa i Hamilton skoro drmnuli, Hamilton strgo kameru. :lol:

sub 13 stu, 2010 5:37 pm
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Miki je napisao/la:
A kak su se Massa i Hamilton skoro drmnuli, Hamilton strgo kameru. :lol:

...da to je bio događaj kvalifikacija... :lolsmjeh:

...bit će napeto sutra... a ja neću gledati... :( :(
...imam svoju utrku... :whatever:

sub 13 stu, 2010 7:20 pm
Profil ICQ Web stranica
Kingslayer
Kingslayer

Vettel! :slon: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :skok:

Renault... :hail: :hail: :hail:

Alonso. :beee:

ned 14 stu, 2010 5:08 pm
Profil Web stranica
MINDFVCK

Ipak mi je drago za Vettela. Još na startu sezone su mu davali dosta šansi, i najviše je imao pole pozicija, pa mu je to u dosta navrata propalo. I što je još fascinantnije, Vettel nije uopće vodio u prvenstvu ove sezone. U vodstvu su se mijenjali Alonso, Webber, Hamilton, Button, i gle čuda, Massa (nakon Kine, iako nije vodio ni metra utrke). Tim više je Vettelovo osvajanje ljepše, jer je osvojio naslov u velikom stilu, sa dvije pobjede na kraju.

Alonso je jednostavno imao peh što je zapeo iza Petrova, čiji Renault je usisavao u onaj usisnik ko manijak, na ravnicama se baš vidjelo kako ode naprijed. Karma is a bitch, eto ti na sad Fernando, eto ti na sad Ferrari za ono propuštanje u Njemačkoj. Iako mu se mora priznat da je Alonso u drugom kraju sezone stvarno bio odličan.

Webber mi je danas bio prepasivan. Pokušao je dostići Alonsa, zabio stražnji desni kotač u zid i valjda oštetio kotač, nakon čega ga uopće nismo vidjeli.

Iduće sezone želim Kubicu na vrhu. :benganje: Jer on to zaslužuje.

I želim HRT da i dalje prenosi F1. Al ak je Hlo toliko blesava da su joj važniji prijenosi Jug-Mladost (jel uopće postoji ikoji vaterpolo klub u HR?), i valjanje u blatu zvano 'derbi Hrvatske nogometne lige' između Istre i Lokomotive, onda nek si zabije glavu u veš mašinu i upali centrifugu.

ned 14 stu, 2010 5:18 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: VOY
nažalost nisu se ostvarile moje želje, Webber nije osvojio, nakon svega što mu se događalo tokom karijere i toliko uloženog truda baš mi je žao što pri zalasku karijere nije osvojio prvenstvo. No svakako kada bih birao između Alonsa i Vettela onda svakako Vettel jer je bio također odličan i čestitke čovjeku na osvojenom prvenstvu.
http://www.f1-hr.com/clanak/sebastian-vettel-svjetski-prvak-2010
A za HRT, ne znam, nije još ništa sigurno, nadam se da ovo nije bio poslijedni prijenos Ivica&Novak na HRT-u

ned 14 stu, 2010 5:42 pm
bubica
bubica

Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
F1 me odavno prestala zanimat i ove sezone uopće nisam pratio, no danas sam pogledao start, vidio stanje prema kojem Alonso (pizdun kojeg ne podnosim) osvaja naslov i ugasio... Pred kraj trke uključim TV da vidim jel se šta mijenjalo, kad ono 6 krugova prije kraja Alonso sedmi, Petrov mu ne da da prođe, Vettel vodi i ide prema naslovu. :D

Baš mi je bilo drago.

Da je Alonso loš gubitnik, znali smo i prije...

ned 14 stu, 2010 8:53 pm
Profil Web stranica
Founder

Koje si vrste?: er
Predobro je bilo ... Baš sam happy zbog Vettela to je i zaslužio... Mislio sam da nakon ispadanja u Koreji je izgubio šanse ali kolo sreće se okreće .... :skok:

ned 14 stu, 2010 9:22 pm
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...ja sam samo na jarunu na LCD-u vidio malo od trke...
...bili smo zaokupljeni rezultatima svoje... :mrgreen:
...pa sam bio iznenađen zakaj je Alonso tek 8...
...Kubica 2. yey... Petrov u 8... yey...

...a ono drago mi je tbog Vettela... mislim da je on čak i najviše pokazao ove godine...

pon 15 stu, 2010 12:51 am
Profil ICQ Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: VOY
Evo jedan mali rezime sezone i novosti u vezi nove.
Vettel kao prvak ove sezone nije postao najbolji u očima šefova ekipa koji su u anketi Autosporta izabrali F.Alonsa kao najboljeg za ovu godinu.

M.Webber, jedan od mojih najdražih vozača. Spominjao sam u prethodnim komentarima ovdje da je on najviše zaslužio da ove sezone osvoji i postane po prvi put prvak u svojoj karijeri. Inače i predviđalo se da će on biti prvak ja sam gotovo bio siguran no kada nije osvojio logično postavaljo sam razna pitanja zbog čega tako iskusan, uporan vozač nije uspio i izmaklo mu prvenstvo za dlaku, naime jedan od odgovora a možda i najvažniji zašto nije osvojio leži u njegovim ozljedama naime prije početka sezone imao je nezgodu na jednoj biciklističkoj utrci ozljedu je naravno sanirao i vozio je kao da mu se ništa nije dogodilo no evo u zadnje vrijeme se sve više govori o njegovoj novoj ozljedi pred kraj sezone gdje je slomio rame i šutio o tome no on tvrdi da to nije utjecalo na konačni rasplet sezone, no ipak.................

Evo jedna tragikomična zanimljivost mislim da je ovo po prvi put u povijesti F1 da se dvije momčadi sudski bore tko ima pravo koristiti ime kao službeni naziv svoje momčadi naime radi se o poznatom nam nazivu Lotusu. zaista bit će zanimljivo kako će se to sve završiti.

I još imaju neke novosti o pravilima za slijedeću sezonu pa sve ovo možete saznati ovdje:

http://www.f1-hr.com/clanak/dok-se-lotus-i-lotus-spore-tko-je-zapravo-lotus-na-stol-je-lansirano-jos-nekoliko-novih-pravi

ned 19 pro, 2010 8:40 pm
Kingslayer
Kingslayer

Alonso najbolji? LOL! :joj:

ned 19 pro, 2010 9:00 pm
Profil Web stranica
Founder

A čuj da je Alonso vozio u Red Bullu bio bi uvjerljivi prvak, što je je ...

ned 19 pro, 2010 11:31 pm
Kingslayer
Kingslayer

Da, još da mu je suvozač bio Massa i da se tim zove Ferrari po čijem nalogu mu suvozač mora prepuštati pobjede. :lol:

ned 19 pro, 2010 11:43 pm
Profil Web stranica
Founder

Pa što ako mu pušta pobjede? Baš ovih dana sam gledao utrke WRC-a i tamo je sasvim normalno da vođa ekipe kaže jednom dvojici ili trojici vozača da uspore i propuste onoga koji se bori za naslov. Npr. u WRC-u Ford ima najviše vozača. Na jednoj utrci Hirvonen koji se borio za naslov je bio treći s minutom i pol zaostatka iza Latvale i Duvala ali u zadnjoj u etapi su ova dvojica usporila i pustila ga da budi prvi. Sve kako bi Hirvonen na kraju bio ispred Loeba međutim Loeb je na kraju uzeo naslov.

pon 20 pro, 2010 3:41 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 278 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: