Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
Re: Formula 1
Nisam zadovoljan Webberom, tek peti. Još kad je Blažićko rekao onu statistiku kako je od Mađarske vodio samo tri kruga. Nekak mi se čini da Webber neće ući u hall of fame. Još je negdje ljetos rekao da bi iduća sezona mogla biti njegova posljednja.
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Ma Webber se zabija u Alonsa i Vettel je prvak ako Red Bull izdrzi. Ako ne, onda je Hamilton prvak.
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Miki je napisao/la:
A kak su se Massa i Hamilton skoro drmnuli, Hamilton strgo kameru.
...da to je bio događaj kvalifikacija...
...bit će napeto sutra... a ja neću gledati... ...imam svoju utrku...
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
Ipak mi je drago za Vettela. Još na startu sezone su mu davali dosta šansi, i najviše je imao pole pozicija, pa mu je to u dosta navrata propalo. I što je još fascinantnije, Vettel nije uopće vodio u prvenstvu ove sezone. U vodstvu su se mijenjali Alonso, Webber, Hamilton, Button, i gle čuda, Massa (nakon Kine, iako nije vodio ni metra utrke). Tim više je Vettelovo osvajanje ljepše, jer je osvojio naslov u velikom stilu, sa dvije pobjede na kraju.
Alonso je jednostavno imao peh što je zapeo iza Petrova, čiji Renault je usisavao u onaj usisnik ko manijak, na ravnicama se baš vidjelo kako ode naprijed. Karma is a bitch, eto ti na sad Fernando, eto ti na sad Ferrari za ono propuštanje u Njemačkoj. Iako mu se mora priznat da je Alonso u drugom kraju sezone stvarno bio odličan.
Webber mi je danas bio prepasivan. Pokušao je dostići Alonsa, zabio stražnji desni kotač u zid i valjda oštetio kotač, nakon čega ga uopće nismo vidjeli.
Iduće sezone želim Kubicu na vrhu. Jer on to zaslužuje.
I želim HRT da i dalje prenosi F1. Al ak je Hlo toliko blesava da su joj važniji prijenosi Jug-Mladost (jel uopće postoji ikoji vaterpolo klub u HR?), i valjanje u blatu zvano 'derbi Hrvatske nogometne lige' između Istre i Lokomotive, onda nek si zabije glavu u veš mašinu i upali centrifugu.
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
nažalost nisu se ostvarile moje želje, Webber nije osvojio, nakon svega što mu se događalo tokom karijere i toliko uloženog truda baš mi je žao što pri zalasku karijere nije osvojio prvenstvo. No svakako kada bih birao između Alonsa i Vettela onda svakako Vettel jer je bio također odličan i čestitke čovjeku na osvojenom prvenstvu. http://www.f1-hr.com/clanak/sebastian-vettel-svjetski-prvak-2010 A za HRT, ne znam, nije još ništa sigurno, nadam se da ovo nije bio poslijedni prijenos Ivica&Novak na HRT-u
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
F1 me odavno prestala zanimat i ove sezone uopće nisam pratio, no danas sam pogledao start, vidio stanje prema kojem Alonso (pizdun kojeg ne podnosim) osvaja naslov i ugasio... Pred kraj trke uključim TV da vidim jel se šta mijenjalo, kad ono 6 krugova prije kraja Alonso sedmi, Petrov mu ne da da prođe, Vettel vodi i ide prema naslovu.
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
Predobro je bilo ... Baš sam happy zbog Vettela to je i zaslužio... Mislio sam da nakon ispadanja u Koreji je izgubio šanse ali kolo sreće se okreće ....
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...ja sam samo na jarunu na LCD-u vidio malo od trke... ...bili smo zaokupljeni rezultatima svoje... ...pa sam bio iznenađen zakaj je Alonso tek 8... ...Kubica 2. yey... Petrov u 8... yey...
...a ono drago mi je tbog Vettela... mislim da je on čak i najviše pokazao ove godine...
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
Evo jedan mali rezime sezone i novosti u vezi nove. Vettel kao prvak ove sezone nije postao najbolji u očima šefova ekipa koji su u anketi Autosporta izabrali F.Alonsa kao najboljeg za ovu godinu.
M.Webber, jedan od mojih najdražih vozača. Spominjao sam u prethodnim komentarima ovdje da je on najviše zaslužio da ove sezone osvoji i postane po prvi put prvak u svojoj karijeri. Inače i predviđalo se da će on biti prvak ja sam gotovo bio siguran no kada nije osvojio logično postavaljo sam razna pitanja zbog čega tako iskusan, uporan vozač nije uspio i izmaklo mu prvenstvo za dlaku, naime jedan od odgovora a možda i najvažniji zašto nije osvojio leži u njegovim ozljedama naime prije početka sezone imao je nezgodu na jednoj biciklističkoj utrci ozljedu je naravno sanirao i vozio je kao da mu se ništa nije dogodilo no evo u zadnje vrijeme se sve više govori o njegovoj novoj ozljedi pred kraj sezone gdje je slomio rame i šutio o tome no on tvrdi da to nije utjecalo na konačni rasplet sezone, no ipak.................
Evo jedna tragikomična zanimljivost mislim da je ovo po prvi put u povijesti F1 da se dvije momčadi sudski bore tko ima pravo koristiti ime kao službeni naziv svoje momčadi naime radi se o poznatom nam nazivu Lotusu. zaista bit će zanimljivo kako će se to sve završiti.
I još imaju neke novosti o pravilima za slijedeću sezonu pa sve ovo možete saznati ovdje:
Da, još da mu je suvozač bio Massa i da se tim zove Ferrari po čijem nalogu mu suvozač mora prepuštati pobjede.
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
Pa što ako mu pušta pobjede? Baš ovih dana sam gledao utrke WRC-a i tamo je sasvim normalno da vođa ekipe kaže jednom dvojici ili trojici vozača da uspore i propuste onoga koji se bori za naslov. Npr. u WRC-u Ford ima najviše vozača. Na jednoj utrci Hirvonen koji se borio za naslov je bio treći s minutom i pol zaostatka iza Latvale i Duvala ali u zadnjoj u etapi su ova dvojica usporila i pustila ga da budi prvi. Sve kako bi Hirvonen na kraju bio ispred Loeba međutim Loeb je na kraju uzeo naslov.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.