| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Nogomet
Ne znam šta više boli, činjenica da su naši igrali ko pičkice, ili spoznaja da ova sprdačina od Grčke opet ide na Euro... 
|
| pet 07 lis, 2011 10:37 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Prihvatili smo grčku igru i dobili po tamburi. You can't shit a shitter.
|
| pet 07 lis, 2011 10:37 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Neznas ko je gori ..oni , mi ili sudac koji samo prica s igracima a moga je dat dva crvena grcima 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 07 lis, 2011 10:40 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
captain je napisao/la: Neznas ko je gori ..oni , mi ili sudac koji samo prica s igracima a moga je dat dva crvena grcima Webb je tipičan predstavnik engleske škole suđenja... Gade mi se. Uopće ne štite igrače, zbog čega i dolazi do sranja tipa Martin Taylor... Ali za ovo nema opravdanja. Ovo je sramota. Ako se nakon svega i kvalificiramo na Euro, Bilić nije zaslužio da nas tamo vodi. Ali nekako mi se čini da nas u play-offu očekuje katastrofa.
|
| pet 07 lis, 2011 10:47 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
_Oz je napisao/la: Ne znam šta više boli, činjenica da su naši igrali ko pičkice, ili spoznaja da ova sprdačina od Grčke opet ide na Euro...  Nejde još. Pogle tablicu 1. Grčka 21 bod, gol razlika 12-4 2. Mi 19 bodova, gol razlika 16-7 U zadnjem kolu mi igramo doma protiv Latvije, Grčka ide u Gruziju. Hope lives. Nisam gledo btw. Grčku smatram neatraktivnim protivnikom. Gledo sam Oz.
|
| pet 07 lis, 2011 11:01 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Nije uopce stos u crvenima , to san samo reka da bi malo doda na opisu tragicnosti utakmice ..jer s ovon igron nit sa dva igraca vise , nebi izborili rezultat veci od 0-0 , skroz bezidejna igra 
|
| pet 07 lis, 2011 11:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
tužno...veoma tužno, nadajmo se boljem, ako uopće bude
|
| pet 07 lis, 2011 11:24 pm |
|
 |
|
bubica
|
Bokte kakav nogometni vikend, hattrick Ronalda, Messijev promašaj penala u sudačkoj nadoknadi (i povratak Reala na vrh Primere), Milanov preokret (0:3 na 4:3) kod Leccea, i šećer na kraju, ultra poniženje na Old Traffordu, poraz Uniteda 1:6 od Man.Cityja. 
|
| ned 23 lis, 2011 4:33 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Da, baš gledam vijesti i ono...holy shit. 
|
| ned 23 lis, 2011 5:07 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Uz sve nabrojano , moran rec i puno lipih golova ovaj tjedan 
|
| ned 23 lis, 2011 10:13 pm |
|
 |
|
bubica
|
Utrecht utrpao Ajaxu 6 komada. Završilo vaterpolskih 6:4. Komentar na news grupi: "To je tek prvi set, još se Ajax stigne vratit". Utrecht je u Nizozemskoj ligi trenutno na 11. mjestu. Što nam to govori o Dinamu? Real Madrid sodomizirao Osasunu - 7:1. Dinamo mu stiže u goste 22.11. Hmmmmm...
|
| ned 06 stu, 2011 4:35 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Svaka cast hrvatskoj reprezentaciji ..odlicno smo odigrali No ipak malu cu imat rezervu u svezi teze da smo prosli , jer dok ne prođemo i utakmicu u zagrebu nista nije gotovo ..svejedno ocito da je ekipa imala motivaciju kontra turaka u smislu zelje za revansem zbog poraza na euru 2008 ..uglavnom uziva san gledat kako razbijamo turke usrid istanbula 
|
| pet 11 stu, 2011 11:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
captain je napisao/la: Svaka cast hrvatskoj reprezentaciji ..odlicno smo odigrali No ipak malu cu imat rezervu u svezi teze da smo prosli , jer dok ne prođemo i utakmicu u zagrebu nista nije gotovo ..svejedno ocito da je ekipa imala motivaciju kontra turaka u smislu zelje za revansem zbog poraza na euru 2008 ..uglavnom uziva san gledat kako razbijamo turke usrid istanbula  potpisujem. zaista užitak je bio gledat 
|
| pet 11 stu, 2011 11:40 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Je, nakon kontinuirane tragikomedije sa Dinamom, konačno je sa repkom bila utakmica u kojoj se moglo guštati  Kasnim par minuta, upalim TV i vidim da je već 1:0 Kakve su prognoze za večeras? Hoćemo li strepiti do samog kraja kad Turci povedu, ili ćemo ostvariti još jednu pobjedu i guštati se s još jednom dobrom tekmom?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 15 stu, 2011 6:11 pm |
|
 |
|
bubica
|
Cvicek je napisao/la: Kakve su prognoze za večeras? Hoćemo li strepiti do samog kraja kad Turci povedu, ili ćemo ostvariti još jednu pobjedu i guštati se s još jednom dobrom tekmom? Hm... Mislim da je jako bitno da MI budemo ti koji će povesti, jer se u slučaju našeg vodstva Turska raspada, ali u slučaju Turskog vodstva može doći do laganini paničarenja, kakvo smo vidjeli na Dinamovom primjeru protiv Malmoa. Inače, primjer koji najbolje ilustrira takvo što je finale kupa RH iz 2006. kada je Rijeka u prvoj utakmici tukla Varteks 4:0. Na uzvrat su igrači došli rasterećeni i nonšalantni, a Varteks je krenuo u totalnu ofenzivu, jer nije imao šta izgubiti. Poveo je 2:0 gotovo neprimjetno, zatim Rijeka smanjuje na 2:1 i opet se opušta. Varteks zabije za 3:1 više slučajno (nepotreban 11-erac), igrače Rijeke uhvati panika, gol za 4:1 pada praktički sam od sebe, u ekipi Rijeke vlada potpuno rasulo, nikom nije jasno šta se događa, Varteks zabija peti kao da na terenu ni nema Riječana, koje spašava sudački zvižduk. Da je sudac pustio još minutu, Varaždinci bi bez sumnje došli do šestog i uzeli kup. Tih zadnjih desetak minuta je stvarno bilo mučno za gledanje. Kako je tek moralo bit Varaždincima, poniziš protivnika, a onda ga gledaš kako se kurči s peharom kao da ništa nije bilo... Epilog - Armada (koja nikad prije ni kasnije nije u tolikom broju došla u VŽ) skandira "Varteks! Varteks!", a na riječkom Korzu atmosfera kao na groblju. Hvala Bogu što Hrvatska danas ima imperativ pobjede, pa si ne može dozvolit opuštanje (ako ne pobijedimo, padamo u 3. jakosnu skupinu za ždrijeb).
|
| uto 15 stu, 2011 6:36 pm |
|
 |
|