Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
Re: Nogomet
Spurs - City 1-4...87. minuta...
Gledao sam Tottenham i protiv Uniteda i definitivno izgledaju kao totalno raspadnuta ekipa. Modrić nema s kim igrati osim Van der Vaarta i potpuno ga razumijem. Bale je pročitana knjiga, Lennon je samo, što bi Englezi rekli, pace merchant, Kranjčar je u obje ove utakmice bio potpuno beskoristan. Obrana je katastrofa, pogotovo Kaboul i standardno, Assoue-Ekotto.
S druge strane, City izgleda odlično, Nasri i Silva na krilima, Džeko i Aguero u napadu...A na klupi izbora koliko hoćeš...Džeko zabio hattrick.
No, da skoro u isto vrijeme kao i Oz sam postao ovo. Mislim da je Modrić igrao dosta dobro s obzirom na motivaciju...
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
A jesi vidio Džekinu turbo-ultra-mega golčinu u 93'?
BTW, pazite ovo:
Otkad sam ga prvi put gledao kako daje izjavu, tvrdio sam da je Luka Modrić maloumni degenerik. Ukoliko se Jenas ne šali, onda je ovo definitivan dokaz.
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
Man Utd - Arsenal 3-1
Ova me utakmica podsjetila zašto u Engleskoj navijam za Man Utd otkad sam počeo pratiti nogomet. Oba kluba imaju novca, oba menadžera godinama njeguju prepoznatljiv sustav igre i razvijaju mlade igrače, ali Ferguson po potrebi kupi 1-2 igrača za pozicije na kojima u tom tretnutku nema adekvatne igrače u vlastitom dvorištu. Štoviše, nikad nije riječ o nekom bolesnim iznosima (za nogometne pojmove), ali pojačanja su mahom kvalitetni igrači pomno odabrani.
Kao rezultat svega, Utd je stalno pri i na vrhu, a Arsenal varira od savršenih sezona do ovakvih blamaža. ____________________________________________________________ Teško je biti navijač Arsenala danas. 8-2.
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
shirajzl je napisao/la:
Teško je biti navijač Arsenala danas.
Nakon svega što se događalo prošle godine, imuni smo na praktički sve.
Pa da vidimo...
2:0 na poluvremenu protiv Tottenhama kod kuće, završilo 2:3
4:0 protiv Newcastlea u gostima, završilo 4:4 (mislim da je to prvi put u povijesti engleske prve lige da je netko ispustio 4 gola prednosti)
2:3 kod kuće od West Bromwicha ...
Pa komična pušiona od Brage (nakon pobjede 6:0 u prvoj tekmi) zbog čega su izgubili 1. mjesto u skupini i izvukli Barcu (a i da nisu, preostale opcije su bile Real i Bayern)...
Zatim poraz od Birminghama u finalu Carling Cupa, nakon onog smiješnog kiksa Koscielnya...
I za kraj poraz od Barcelone na Nou Campu, 0 udaraca prema golu!
Ovo sada je samo kulminacija sranja koje se spremalo već jako dugo.
Zonal marking inače daje odlične taktičke analize utakmica i općenito nogometnih trendova, ali Arsenal je tako pregažen u svakom segmentu da ni autor članka nije znao kako bi prišao analizi.
Mislim da su čak i najzagriženiji navijači shvatili da Wenger mora otići ili promijeniti politiku. Ugled kluba je prošlom i ovom sezonom posran kako već dugo nije bio.
_________________________________________________________________ s jednog foruma: Sky Sports breaking News: Arsenal's matches have been moved from Sky Sports to the adult Gay channel, apparently the sight of 11 assholes being hammered for 90 minutes was too explicit!
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
Strasno je koliko bezvoljno igramo u ovim kvalifikacijama ..a obrana pliva svako malo , uopce neman dojam sigurnosti i moci ..sta je najgore nit napadaci ne funkcioniraju ..svaka utakmica je nesigurna ..to jest ili popravljamo kikseve s pocetka ili kiksamo na kraju
Hrvatska je osla na kvasinu ..koliko god jos sluzbeno dobra bila i koliko god ima potencijala za bolje
Rezime jučerašnje utakmice - Strinić, Perišić i Kalinić nemaju šta tražit u reprezentaciji. Naprosto nisu klasa dostojna takvog međunarodnog nivoa. Vrsaljko vjerojatno ne bi ni bio pozvan, da nema Mamićevog pritiska (očito mu želi dignut cijenu). Badelj je bio okej, ali sam isto mrvcu skeptičan u vezi njega.
Očajnički nam trebaju Modrić, Kranjčar i Olić, te Rakitić i Eduardo u barem 50% nekadašnje forme.
Za kraj, i žao mi je što ovo moram reć, mislim da nam treba i novi izbornik, ali s time bih pričekao do utakmice s Izraelom. Gledao sam nešto malo Izrael - Grčka, imao sam osjećaj da gledam HNL. U prijevodu, Izrael treba nabit kod kuće, a Bilić već daje alibi izjave tipa "I s bodom smo sigurno drugi". Ma pazi ti to.
Ako ne možeš tuć ovakav bezvezni Izrael kod kuće (a već si ga tukao u gostima), onda IMO nemaš šta tražit na Europskom prvenstvu.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.