| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Koliko će Hrvatska uzeti medalja na OI?
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 17 kol, 2008 2:35 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 17 kol, 2008 2:51 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ma FILIP UDE JE CAR!!
...nije bio zadovoljan vježbom u polufinalu...
...no popravio je to za finale i osvojio fenomenalnu medalju zlatnog sjaja...
...ono , ja sam skakao po krevetu kad sam vidio da je drugi...
...lik je fenomenalan...
...sve čestitke... ...samo mi je žao što zbog glupih pravila Robert Seligman nije mogao nastupiti... ...on bi se možda isto bprio u finalu za pobjedu...
| ned 17 kol, 2008 9:29 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Mr.bobo je napisao/la: medalju zlatnog sjaja...
Zlatnog sjaja... Prije srebrnog. Sorry kaj cjepidlačim... UDEEEEEEEE! Moj naklon
_________________ It's me. Dax !
|
| ned 17 kol, 2008 9:59 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
..ma znaš kak je teško u gimnastici uzeti medalju na OI??
...ja pratim taj sport neko vrijeme...
...pored svih tih azijata... ? ...no čuda se događaju...
...danas su dva europljana bila u finalu na konju s hvataljkama...
...i oba su uzela medalju... no kineza nisu uspjeli prestići...
...kao što sam rekao ... čuda se događaju...
| ned 17 kol, 2008 10:19 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Ne mogu vjerovat kako smo glupo popusili u vaterpolu, prvo idemo na Crnu Goru, a onda na Madjarsku, dvije reprezentacije od kojih smo izgubili prije mjesec dana Istina da smo mi sad bolji, a oni losiji, al ce ipak biti puno teze nego je trebalo biti
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pon 18 kol, 2008 10:37 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| čet 21 kol, 2008 1:16 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
|
| čet 21 kol, 2008 1:22 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Jesam vam rekla da će Zupka nekaj napraviti na OI... Idem joj na doček!
|
| pet 22 kol, 2008 12:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Evo jos jedne iz tekvondoa Ali steta sta nista nismo osvojili u nekom pravom sportu, osim mozda bronce iz rukometa 
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pet 22 kol, 2008 3:19 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
MacGyver je napisao/la: Evo jos jedne iz tekvondoa Ali steta sta nista nismo osvojili u nekom pravom sportu, osim mozda bronce iz rukometa  a po čemu taekwondo,gimnastika i streljaštvo nisu pravi sportovi?  samo pitam,nemoj me krivo shvatiti.
|
| pet 22 kol, 2008 8:35 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
MacGyver je napisao/la: Evo jos jedne iz tekvondoa Ali steta sta nista nismo osvojili u nekom pravom sportu, osim mozda bronce iz rukometa  E majke mi odvalila bi te u glavu zbog ove nadasve glupe rečenice. Baš si me raspizidi* s time.... Sad sam bijesna. Imaš sreće kaj mi nisi pri ruci
|
| sub 23 kol, 2008 1:57 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
alien she je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Evo jos jedne iz tekvondoa Ali steta sta nista nismo osvojili u nekom pravom sportu, osim mozda bronce iz rukometa  a po čemu taekwondo,gimnastika i streljaštvo nisu pravi sportovi?  samo pitam,nemoj me krivo shvatiti. Po tome sta nije isto osvojiti medalju iz npr. streljastva di mozes imati jedan dobar dan i tako pobijediti ili iz npr. rukometa ili vaterpola gdje dva tjedna konstantno moras igrati odlicno da bi bio prvak. Isto vrijedi za sljedece sportove: tekvondo (istina da ima vise borbi, ali ako se ne varam su sve jedan dan i traju po par minuta i ponovo ona teorija da je dovoljno da jedan dan budes odlican) gimnastika (zato jer je ocjenjivanje subjektivno) plivanje (zato jer se natjeces protiv sata i dovoljno je da budes brzi od drugih, i traje samo dva dana, kvalifikacije i finale, znaci moras pobjedit u samo dvije utrke za medalju) atletika, veslanje itd., dovoljno je da pobjedis samo jednom ili dvaput odbojka na pjesku - istina da se tu natjeces protiv drugih, ali to nije sport nego zabava na plazi. po tom kriteriju i picigin moze biti olimpijski sport Samo u nogometu, vaterpolu, rukometu, kosarci i tenisu (mozda mi je neki promakao) moras konstantno pobjedjivati Ne kazem ja da ove medalje ne vrijede, stovise super su jer su totalno neocekivane, al morate priznat da bi bio veci uspjeh osvojiti medalju iz nekog ekipnog sporta, jer je teze. Jedino razocaranje je ova Blankina srebrna medalja, mislim godinu dana stalno pobjedjuje i sad kad je najbitnije izgubi. wtf? I jos nesto, apsurdno je da se iz svih tih sportova (gimnastika, plivanje, veslanje...) dodjeluje po tridesetak medalja jer postoji hrpa kategorija, a za ove najteze sportove samo jedna Dobro je Lino rekao prije 4 godine u Ateni, mi nismo osvojili jednu zlatnu medalju nego 15. I nadam se da cemo sutra osvojit 15 broncanih medalja 
|
| sub 23 kol, 2008 4:05 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ezri je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Evo jos jedne iz tekvondoa Ali steta sta nista nismo osvojili u nekom pravom sportu, osim mozda bronce iz rukometa  E majke mi odvalila bi te u glavu zbog ove nadasve glupe rečenice. Baš si me raspizidi* s time.... Sad sam bijesna. Imaš sreće kaj mi nisi pri ruci Evo da te jos vise raspizdim... Ako je tekvondo sport, zasto onda i barska tucnjava nije sport? 
|
| sub 23 kol, 2008 4:10 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Po statistici su ovo jedne od boljih hrvatskih Olimpijskih igara , ali nema zlata 
|
| sub 23 kol, 2008 4:29 pm |
|
 |
|