| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Nogomet
buco je napisao/la: Ja vijerujem da nasi decki mogu protivu Engleza samo ne virujen HNS vodstvu..da ono moze odolit "izazovu.".....mozda se varan...!? prevario si se...  padose Englezi... koji gust 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 21 stu, 2007 11:57 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Muhahahaaaaaa... Baš mi je drago kaj su zgubili
_________________ It's me. Dax !
|
| čet 22 stu, 2007 12:06 am |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: pon 19 stu, 2007 9:18 pm Postovi: 28 Lokacija: Metropolis
|
|
| čet 22 stu, 2007 12:15 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Iskrene chestitke za pobjedu.
Bash sam uzhivala gledajuchi utakmicu.
Pozdrav.
| čet 22 stu, 2007 12:23 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Chaky je napisao/la: buco je napisao/la: Ja vijerujem da nasi decki mogu protivu Engleza samo ne virujen HNS vodstvu..da ono moze odolit "izazovu.".....mozda se varan...!? prevario si se...  padose Englezi... koji gust  Decki me nisu iznevjerili .  ..a vodstvo HNSa ..hmm..izgleda da su izbori... Pozdrav Skresanog Albiona 23

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 22 stu, 2007 12:27 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Odlična tekma. Svaka čast "Vatrenima" na zasluženoj pobjedi. Vjerujem da nam se svima malo uvukao strah u kosti kad su Englezi izjednačili, no majstor Petrić nas je odličnom golčinom sve opet jako razveselio.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 22 stu, 2007 1:14 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Vec nekoliko komentara na zadnju tekmu?!  Bila je jako dobra utakmica.... Prvih 15 minuta je bila najgora igra u cijelim kvalifikacijama, a zabili smo 2 gola A onda u ostalih 70ak minuta odlicna igra a samo jedan gol  (bas smo komentirali kako je takva frka kod protivnika kad predjemo polovicu terena zadnji puta bila jos davne '98) Imamo mladu reprezentaciju koja ce jos godinama igrati odlicne tekme na E i S prvenstvima. Englezi nece na prvenstvo (navodno time gube milijardu funti  ) Porazeni smo samo od Makedonije (je*iga, i zivot je ko nefer utakmica u makedonskom blatu  ) Rusija je JEDVA (1:0) pobjedila Andoru...fakat bi bilo "picture to shock" da nisu dali taj jedan gol ANDORI i zbog toga ne otisli na prvenstvo  A inace i Dinamo je odigrao odlicnu tekmu prije koji tjedan (da ne spominjem ostale...) i ima sanse nesto postici u Europi... Trenutacno gledanje tekmi nije mucenje 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 22 stu, 2007 1:21 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
jeeeeeeeei! 2:3 Pobjedili!
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| čet 22 stu, 2007 3:03 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
uefa.com je napisao/la: Croatia leave England down and out
 England 2-3 Croatia Substitute Mladen Petrić ensured the visitors first place in Group E and shattered the hosts' qualifying hopes. Svaka čast našima Englezi su panjevi...nisu ni za županijske lige...preplaceni seljaci, cak im ni sudac ni maneken nisu pomogli da se izvuku iz svoje sramote!  PROUD TO BE CROAT
| čet 22 stu, 2007 9:25 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...čestitke dečkima... ...cimer je gledao u jednoj sobi , a ja u drugoj nešto treće... ...i kad voditeljiva kaže da vodimo 2:0... ...a ono tekma počela prije 20min...
...odoh ja kod cimera , a on drijema...
...onda se preselio kod mene gledati... ...a ja sam malo škicao... ...igrao sam važan turnir u tenisu na kompu... 
...nadam se da će nam ova pobjeda osigurati poziciju nostelja skupine ne EP...
| čet 22 stu, 2007 1:02 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ne znam je li ce vama biti, ali meni je bilo fora dobiti nekoliko ICQ poruka ujutro Izgleda da ce nas Rusi zavoliti skoro ko Srbe  
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 22 stu, 2007 1:34 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Bila je nocas [ jutros] u 02:20 repriza utakmice na SF2 kanlau..[ imali su oni i live prijenos ] ... @cvicek i ti si ICQuovac...!? Pozdrav M.Gandhija 3

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 22 stu, 2007 1:50 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 24 stu, 2007 2:42 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: ...nadam se da će nam ova pobjeda osigurati poziciju nostelja skupine ne EP... Neće. Bez obzira na pobjedu i prvo mjesto u kvalifikacijskoj skupini, u ždrijebu za EP smo u drugoj jakosnoj skupini, ali nam je ovaj rezultat pomogao da sačuvamo 10. mjesto na FIFA-inoj ljestvici i mjesto u prvoj jakosnoj skupini u ždrijebu europskih skupina za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 24 stu, 2007 3:25 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
i dobro je da nismo u prvoj jakosnoj skupini na EP...

|
| sub 24 stu, 2007 5:25 pm |
|
 |
|