|
Sada je: pon 28 ruj, 2026 10:33 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
 Re: Nogomet
Meni isto bas nije jasno, ajd, kuzim ak se trener vrati nakon 2-3 godine, al ovaj je otiso prije 3 mjeseca valjda I da bar manure izgubi danas
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sri 21 svi, 2008 7:16 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la: Ivanković je ponovo trener dinama... ... bobo, ja sam vise sokiran time da ti pratis nogomet 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 21 svi, 2008 9:34 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Chaky je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: Ivanković je ponovo trener dinama... ... bobo, ja sam vise sokiran time da ti pratis nogomet  To je slučajno, samo zato jer je Ivanković njegov Varaždinac.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 21 svi, 2008 9:37 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Što reći. Cristiano Ronaldo, upucaj se, Va der Sar te mora vadit iz go**na.
| sri 21 svi, 2008 11:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sri 21 svi, 2008 11:49 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ovaj ej put chelsea bio bolji a izgubio je nesretno , zao mi ih je posebno terrya koji je bas nesretan Drogba je sam kriv , nije trebao dijelit triske 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 21 svi, 2008 11:59 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| čet 22 svi, 2008 1:39 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pet 30 svi, 2008 2:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Bijeg u pobjedu, američki film (ESCAPE TO VICTORY, 1981.) HTV2 01.06.2008. 21:45h Sportska ratna drama. Među zatočenicima jednog nacističkog koncentracijskog logora u Francuskoj tijekom Drugog svjetskog rata najviše je britanskih vojnika i časnika, koje uz odlučnog brigadira Rosea (T. Pigott-Smith) predvodi i cinični satnik John Colby (M. Caine). Pod budnim okom njemačkih vojnika kojima zapovijeda smireni bojnik Karl von Steiner (M. von Sydow), John kondiciju svojih momaka svakodnevno održava nogometnim treninzima. Kad dozna da je John bivši nogometaš momčadi Westham United, von Steiner, i sam nekadašnji njemački reprezentativac, engleskom časniku ponudi zanimljiv prijedlog. Pristanu li na pariškom stadionu Colombes 15. kolovoza odigrati utakmicu protiv njemačke izabrane vrste, Colbyjevi će momci u logoru dobiti poseban tretman, kvalitetniju prehranu i bolje uvjete života. Sa svojim vojnicima već neko vrijeme razmišljajući o bijegu, John pristane na von Steinerov prijedlog, odlučan parišku utakmicu iskoristiti za pokušaj bijega. Kad dozna za njegove planove, Colbyjevim se momcima pod svaku cijenu odluči pridružiti i američki satnik Robert Hatch (S. Stallone). Nevješt u nogometu, Hatch, zahvaljujući svom atletskom izgledu, uspije Colbyja nagovoriti na suradnju. A uz golmana Hatcha, u Johnovoj će se momčadi naći i vodnik Luis Fernandez (Pelé), vješt žongler s Trinidada, te spretni engleski nogometaši Terry Brady (B. Moore), Carlos Rey (O. Ardiles), Paul Wolchek (K. Deyna) i drugi... Dijelom temeljena na hvaljenom i nagrađivanom filmu "Dva poluvremena u paklu" (1961) slavnog mađarskog redatelja Zoltána Fábrija, sportska ratna drama "Bijeg u pobjedu" zacijelo je najkomercijalniji naslov u karijeri legendarnog američkog nezavisnog filmaša Johna Hustona (Malteški sokol, Otok Largo, Džungla na asfaltu, Crvena značka za hrabrost, Afrička kraljica, Moulin Rouge, Moby Dick, Zbogom, oružje, Noći iguane, Odsjaj u zlatnom oku), koji je od 15 oskarovskih nominacija tijekom karijere 1949. godine potvrdio one za najbolju režiju i najbolji izvorni scenarij glasovitog vesterna "Blago Sierra Madre". Snimljen u produkciji Marija Kassara (Rambo 2, Potpuni opoziv, Terminator 2, Univerzalni vojnik, Zvjezdana vrata) i prema predlošku suscenarista Djordja Milicevica (Pomahnitali vlak, Gladijator), i današnji je film prepoznatljivo djelo velikog Johna Hustona, redatelja sklonog tematiziranju moralno kompleksnih priča o junacima većima od života i stvaranju slojevitih karakternih studija u kojima se na osebujan i intrigantan način bavio svim aspektima ljudske prirode. "Bijeg u pobjedu" značajan je i kao film u kojem nastupa veliki broj slavnih nogometaša, poput Brazilca Peléa te nogometnih virtuoza B. Moorea, igrača West Ham Uniteda, O. Ardilesa iz Tottenham Hotspura, prvotimca Manchester Cityja K. Deyne, igrača Ipswich Towna J. Warka i drugih, čije je nogometne majstorije osmislio Pelé. U glavnoj ulozi nastupa dvostruki oskarovac M. Caine (Počasni konzul, Znatiželjna Rita, Hannah i njezine sestre, Kućna pravila, Cura na zadatku, Mirni Amerikanac, Batman: Početak), a njegovi su partneri S. Stallone (serijal Rocky, F.I.S.T., tetralogija Rambo, Cobra, Tango i Cash, Cliffhanger, Sudac Dredd, Sredite Cartera) i M. von Sydow (Sedmi pečat, Flash Gordon, Tri kondorova dana, Specijalni izvještaj). Filmsku glazbu potpisuje također oskarovac Bill Conti (Rocky, Samo za tvoje oči, Put u svemir, TV mreža), a fotografiju nagrađivani Gerry Fisher (Ned Kelly, Otok doktora Moreaua, Fedora, Highlander). Trajanje: 112 min. Uloge: Michael Caine, Sylvester Stallone, Max Von Sydow, Daniel Massey, Tim Pigott-Smith, Julian Curry, Clive Merrison, Maurice Roëves, Pelé, Bobby Moore, Carole Laure, Osvaldo Ardiles (bivši Dinamov trener  ), Kazimierz Deyna Scenarij: Evan Jones, Jeff Maguire, Djordje Milicevic i Yablo Yablonsky Redatelj: John Huston -------- Zagrijavanje za subotnji okršaj. Zamislimo samo kako je Michael Caine ustvari Slaven Bilić 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 01 lip, 2008 9:02 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Švabe , poljaci i austrijanci su nas vec poceli potcijenjivat , mozda je to dobro 
|
| ned 01 lip, 2008 9:15 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Hajduk je danas igrao nerijeseno ali pri kraju je usao junior ticinovic i koliko ja vidin nije izgubia nit jedan duel nit imao ijedno krivo dodavanje a ima samo 16 godina Mislim da bi ovo mogao bit novi luka modric 
|
| ned 03 kol, 2008 10:15 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...Hrvatska je 5. reprezentacija svijeta... ...ja sam impresioniran i iznenađen tim poretkom... ...svaka čast Biliću i ekipi...
| pet 08 kol, 2008 12:51 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...eto jedan nogometni rekord...
David Pratt, napadač engleskog nižerazrednog kluba Chippenham Towna, postavio je neslavni rekord jer jeisključen u 3. sekindi utakmice. Pratt je nagazio drugog igrača te mu je dosuđen crveni karton.
...vjerojatno je bio neki start s leđa...
Dosadašnji rekord za profi igrače držao je igrač Bologne, Giuseppe Lorenzo koji je 1990 isključen nakon 10 sekundi.
| sub 03 sij, 2009 12:32 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.Bobo je napisao/la: ...eto jedan nogometni rekord...
David Pratt, napadač engleskog nižerazrednog kluba Chippenham Towna, postavio je neslavni rekord jer jeisključen u 3. sekindi utakmice. Pratt je nagazio drugog igrača te mu je dosuđen crveni karton.
...vjerojatno je bio neki start s leđa...
Dosadašnji rekord za profi igrače držao je igrač Bologne, Giuseppe Lorenzo koji je 1990 isključen nakon 10 sekundi. Kad sam pročitao na netu, strgao sam se od smijeha. Valjda uopće nije došao na tekmu igrati, nego je samo ciljao da "satre" prvoga tko mu se nađe u dometu. Kakav pan-glu! 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 03 sij, 2009 2:00 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Sutra derby 
|
| ned 22 vel, 2009 3:06 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|