|
Sada je: pet 28 kol, 2026 2:39 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Rukomet
Evo upravo se igra europsko prvenstvo i imamo (hrvatska) dvije pobijede  ..predviđanja i komentari ali i opcenito rasprave o rukometu ..u ovu temu 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 21 sij, 2010 8:53 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Rukomet
Jučer sam malo gledao tekmu, danas moram priznati da nisam... Čekaju se prave utakmice... Eto, naši dobro krenuli, tako neka i nastave. 

|
| čet 21 sij, 2010 9:00 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Vidjet ćemo ovo je tek početak....Ako uđemo u 4 to je uspjeh.
|
| čet 21 sij, 2010 9:32 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 08 sij, 2010 7:14 am Postovi: 119 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Generations Opis Stanja: "I'm Flying Jack!"
|
Ja se nadam da će naša pomlađena ekipa do kraja. Još nam nedostaje samo to europsko odličje i vrijeme je da ga napokon dobijemo 
| čet 21 sij, 2010 10:09 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Malo drame ali na kraju je i rusija klekla 
|
| sub 23 sij, 2010 8:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
aha...dobri su...ipak su tu i hercegovci....Alilović i Buntić učinak je odličan a bit će drame još na ovom prvenstvu...ima baš jakih ekipa.....ma ovdje je uvijek gusto.. Lino je car... 
|
| sub 23 sij, 2010 9:08 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Mirko legenda sve brani  ... postat ce bolji od sole ( koji je mislin isto s ruba hercegovine iz tomislavgrada mislin  ) Jel ste vidili mozda koje poteze izvodi balic negdi tamo pri kraju prvog dijela su izveli potez utakmice ...koja igra za deset 
|
| sub 23 sij, 2010 9:27 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...da i mene je iznenadilo da su dobili Ruse... ...čini se da su puno jači nego što mislimo...
...a i 4 boda se prenose... što je jako bitno... ...i polufinale se smiješi... 
| ned 24 sij, 2010 2:50 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Izjednačeno s Islandom.... S obzirom na tok utakmice, rezultat baš i nije loš 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 25 sij, 2010 6:46 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Dobar rezultat s obzirom na tijek tekme, no koliko bod vrijedi, vidjet će se tek naknadno... BTW, jeste čuli "Imperial March" na time-outevima? 
|
| pon 25 sij, 2010 6:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
baš je bilo gusto.........al su ih na kraju stisli zamal pobjeda ali i ovako je dobro s obzirom kako je moglo biti 
|
| pon 25 sij, 2010 8:43 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Slabi smo bili danas, no rezultat na kraju i nije tako loš. Iako smo mogli i sve uzeti.

|
| pon 25 sij, 2010 11:35 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
i danas je bilo napeto,,,,austrijanci se uvijek vraćali ali smo ipak dobili....a je im onaj izbornik tanki živaca...ali šta ćeš ko gubi tako je 
|
| uto 26 sij, 2010 8:56 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Ma malo tresnje ali pobjeda je na kraju jedino vazno 
|
| uto 26 sij, 2010 9:15 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Evo ga sad Lino teatralno odlazi iz repke (možda prati ovaj forum pa je naučio kako se ispravno teatralno odlazi  )... Uglavnom, njegovo šarlatanstvo godinama već pokrivaju individualne kvalitete naših igrača.... Nije ovo prvi put da je Lino teatralno najavio odlazak, bilo je već dosta emocionalnih ispada s njegove strane. Kad ga je prije nekoliko godina Ante Kostelić (i sam rukometni trener) javno ismijao, Lino je rekao (kopipejst sa indexa): "Ne znam, prespavat ću još noć, dvije? Umoran sam, razočaran i povrijeđen, i pitam se koliko takav mogu biti od koristi. Pokušat ću smoći snage, i ako je trener Smajlagić zaslužan za sve, ostat ću kod kuće s obzirom da sam na klupi samo hendikep za reperezentaciju."Za vrijeme zadnjeg europskog prvenstva rekao je: "Volio bih ovdje nešto osvojiti, ipak je ovo moje zadnje Europsko prvenstvo na klupi hrvatske reprezentacije. Vrijeme je da i ja obučem odijelo i počnem komentirati druge, kao što danas komentiraju mene. Nemam namjeru produžiti ugovor s HRS-om"Dosta je bilo govora o tome kako je za osmišljavanje taktike bio zaslužan baš Smajlagić, a s njegovim odlaskom je i kvaliteta repke pala. Tko prati rukomet, sjeća se Bože Sušeca i njegovog pljuvanja po Červaru nakon čega ga je Lino nazvao pijandurom itd... Uglavnom, repka je pod Červarom osvojila puno, ali mislim da bi osvojila i mnogo više da je na klupi sjedio netko tko na time-outovima zna reć nešto više od "Ajde sad moramo zabit gol," "Vori, sjebi ga," (meni najdraži "Červarizam") "Još je manje od minute do kraja, ne smijemo ga sad primit, a ako ga primimo, moramo ga odmah zabit," itd... Meni je osobno dosadilo gledat kako nas iz godine u godinu Francuzi i Danci guze na istu šemu. Jedan taktičar bi do sada već skužio šta radi krivo, i na koji način treba prilagodit igru protivniku čija si dugogodišnja mušterija. Uglavnom, Lino sine, treća sreća, marš napolje, have a nice life, nabijem te na *****... A sad, molim vas lijepo, dovedite Kljajića, pa da osvojimo još koje zlato prije 2012. dok Zemlja još postoji. Ako (dao Bog) osvojimo Euro, biti ću forumska meta naslađivanja, ali zaboli me... 
|
| sri 27 sij, 2010 4:21 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|