|
Sada je: pon 28 ruj, 2026 12:19 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Dinamo
vb23 je napisao/la: Ja sam vec u redu u 6 ujutro onaj dan kad pustaju karte u prodaju  tolika navala nece biti... slobodno se prosetaj popodne do blagajne
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 11 lis, 2007 1:05 pm |
|
 |
|
Captain
|
vb23 je napisao/la: Dinamo definitivno prolazi skupinu, ako netko hoce ic na tekmu neka javi, pa mozemo zajedno otic... Ja sam vec u redu u 6 ujutro onaj dan kad pustaju karte u prodaju  Ma daj... Pa mi smo isli par sati prije utakmice sa Auxerreom i dobili karte. TerNek je napisao/la: Nije Mamić nikakav feniks i sigurno se nikada nije osjećao kao da je u pepelu. On je zmijurina kojoj je jako teško doći glave. I nisam siguran bi li trebalo. Da, incidentan je, nerijetko primitivan i preveliki emotivac. No ne sumnjam da voli klub i da bi stvari bile drugacije da njega nema. Vjerujem da je dosta dobrog napravio za klub, no zbog odnosa sa novinarima, i zelje za boljom prodajom novina, ovi ga ne stede. Je*iga. Ako je netko gledao cijeli "nastup" prije Ajaxa, kad su novinari poceli smjenjivati Ivankovica, covjek je vecinom bio u pravu. Simpaticni su mi tad bili novinari, nitko nije ni rijec rekao. Cak su se culi afirmativni komentari odostraga. Na stranu ono sto je pod kraj rekao onoj novinarki iz 24sata.
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| čet 11 lis, 2007 1:43 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
fora clanak... splitski pogled na onaj famotni dinamov oglas u novinama... (drugi dio clanka je manje vezan uz dinamo pa se moze slobodno prskociti) http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/c ... c,98468.jlza ne vjerovati je da je oglas osvanuo i u slobodnoj dalmaciji... ovo stvarno odlicno prikazuje ideju "medvjedje usluge"  koji je vas stav o tom oglasu
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 17 stu, 2007 6:12 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Ma ca je to ope bilo..? ja osa doma bilo par minui do kraja ..mislis fino napokon je prijatelj pogodia kladionicu....kad jutos cujen -2 za Dinamo.... @chaky molin komentar...kratki....ne .! Pozdrav Lakocemo 55

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 06 pro, 2007 9:41 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
dinamo me opet nije iznenadio ... a ni razocarao... to je ipak dinamo... nema tu velikih razocarenja kada su u pitanju euro utakmice 

|
| pet 07 pro, 2007 3:08 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Chaky je napisao/la: dinamo me opet nije iznenadio ... a ni razocarao... to je ipak dinamo... nema tu velikih razocarenja kada su u pitanju euro utakmice   ti si igra kladionicu kontra voljenog kluba...!? ..ajme a di je tu ubermoral... Pozdrav HNBa 44

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 07 pro, 2007 7:53 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
buco je napisao/la: ajme a di je tu ubermoral... u buducnosti... negdje u 24. stoljeću 

|
| pet 07 pro, 2007 8:02 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Chaky je napisao/la: buco je napisao/la: ajme a di je tu ubermoral... u buducnosti... negdje u 24. stoljeću  Tad bi i Dinamo moga postat prvak europe .. sve se poklopilo... jos malo paaa... sto vrime brzo prolazi... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 07 pro, 2007 8:43 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Dinamo je dobio pušku u Zagrebu od Varteksa... 1:2 ...pišem samo zato nek se zna, da moji varaždinci samo komedije rade... 
...ali ipak je to već drugi put ove sezone.. 
| uto 26 vel, 2008 11:17 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Mr.bobo je napisao/la: Dinamo je dobio pušku u Zagrebu od Varteksa... 1:2 ...pišem samo zato nek se zna, da moji varaždinci samo komedije rade... 
...ali ipak je to već drugi put ove sezone..  eh... uzivao bi onda kad bi vidio moju facu kada sam procitao koji je rezultat bio na kraju 

|
| sri 27 vel, 2008 4:17 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|