|
Sada je: sri 09 ruj, 2026 2:15 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Vijesti
on je i u startu bio zapravo dosta star. samo se dobro drzi 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 04 srp, 2011 8:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ant je napisao/la: on je i u startu bio zapravo dosta star. samo se dobro drzi  Prije bi se za Stewarta moglo reći da je uvijek star, još od Excalibura i Dine. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pon 04 srp, 2011 9:03 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Miroslav je napisao/la: Ant je napisao/la: on je i u startu bio zapravo dosta star. samo se dobro drzi  Prije bi se za Stewarta moglo reći da je uvijek star, još od Excalibura i Dine.  on je uvijek izgledao "staro". Archer kao lik djeluje dosta zivahno i mlađahno.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 04 srp, 2011 9:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
TNG Remastered dogodine stiže na Blu-ray Kako navodi site Digital Bits, CBS napokon kreće sa željno iščekivanim projektom remasteriranja Star Trek: The Next Generation, koji bi svoj puni zamah trebao doživjeti tijekom iduće godine, a kulminirati će plasiranjem remasteriranih epizoda na Blu-ray.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 31 srp, 2011 8:58 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Miroslav je napisao/la: TNG Remastered dogodine stiže na Blu-rayKako navodi site Digital Bits, CBS napokon kreće sa željno iščekivanim projektom remasteriranja Star Trek: The Next Generation, koji bi svoj puni zamah trebao doživjeti tijekom iduće godine, a kulminirati će plasiranjem remasteriranih epizoda na Blu-ray. Šamaranje mrtvog magarca.
|
| pon 01 kol, 2011 3:25 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Zar tu ima što za remasterirat?  Možda čisto da bolje izgleda na blu-rayu? 
| pon 01 kol, 2011 3:32 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
TNG mi je naprema novijima DS9-u i Voyageru dosta slabiji, a pogotovo naprema efektima iz Enterprisea, i ima ih puno manje nego u tim serijama. Iako su puno bolji od TOSa koji izgleda i više nego zastarjelo, ima smisla da ih se poboljša, makar je meni TNG dobar radi drugih stvari i efekti su tu sporedni...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 01 kol, 2011 4:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
@shirajzl Ajd nemojmo glumiti "istinske fanove", pretty please... @Spet Pogledaj samo prve 2-3 sezone serije, pogotovo kad proleti Enterprise velik kao planet u pozadini, ili kasnije, kad ide u orbiti kao traktor kad ore po polju.
Benedikt XVI
|
| uto 02 kol, 2011 10:45 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Miroslav je napisao/la: @Spet Pogledaj samo prve 2-3 sezone serije, pogotovo kad proleti Enterprise velik kao planet u pozadini, ili kasnije, kad ide u orbiti kao traktor kad ore po polju. Remasterom će postić da bude više kao kamion za oprašivanje? No da... što se tiče TOSa... dosta je unaprijeđen remasterom... no isto tako mislim da svo to remasteriranje ne može trajat vječno...
| uto 02 kol, 2011 1:03 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Dakle, koji je originalni, potpuni naziv Kapetana?
|
| uto 02 kol, 2011 8:33 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
shirajzl je napisao/la: Dakle, koji je originalni, potpuni naziv Kapetana? The Captains Naravno, ako govorimo o novom dokumentarcu u kojem Shattner intervjuira glumce koji su glumili druge Trek kapetane. Emitiran je prije neki dan, i prokomentirat ću kad pogledam 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 02 kol, 2011 8:37 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pet 12 vel, 2010 4:49 pm Postovi: 82 Lokacija: USS Prometheus Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: EMH
|
Da li je netko već gledao The Captains?
| pon 08 kol, 2011 6:23 pm |
|
 |
|
PARTIJA
|
EMH Mark II je napisao/la: Da li je netko već gledao The Captains? http://www.usscroatia.hr/forum/viewtopic.php?f=7&t=6544
|
| uto 09 kol, 2011 11:54 pm |
|
 |
|
Number One
|
| čet 11 kol, 2011 9:03 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
SRETAN ROĐENDAN BRANNON BRAGA 
|
| ned 14 kol, 2011 3:46 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|