|
Sada je: pon 28 ruj, 2026 2:18 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Najbolja konvencija 2009.
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Pitanje za vas koji ste bili na više SF konvencija u Hrvatskoj u 2009. godini: Koja vam je konvencija bila ukupno najbolja? Takodjer, kako bi ocjenili konvencije po pojedinim područjima koja su za vas bitna? Stavit ću za ovu godinu 3 opcije za glasovanje, kako bi sa što točnijim rezultatima ijedna konvencija imala šanse naspram prošlogodišnjeg pobjednika, Istrakona 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 21 vel, 2010 1:23 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Najbolja konvencija 2009.
Ja dajem prvi glas Istrakonu - koji je apsolutno najbolja konvencija na kojoj sam bio prošle godine Drugi glas bi išao Liburniconu - iako nije velika konvencija, sama činjenica da se održava po ljeti na moru donosi joj moj glas. I treći glas ide Sferakonu koji je dobar kao i svake godine te vrlo zabavan također
Isto tako moram pohvalit Magiccon, koji je bio odličan i vrlo zabavan zahvaljujući gospodinu ČAROBNJAKU, koji se super potrudio ga organizirat i udovoljit svim našim potrebama
Što se tiče Rikona, on je ove godine malo popustio u odnosu na drugu, a najveći razlog je neorganizacija spavanja Ali što se tiče organizacije same konvencije i prostora gdje se ona održavala tu nemam pritužbi, već samo pohvale
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 21 vel, 2010 12:48 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ja sam prosle godine bila samo na Istrakonu, Domikonu i Sferakonu... Na Istrakonu je bio genijalno, Sferakon je u zagrebu, pa ga nekako ni ne dozivljavam kao konvenciju, a Domikon je bio onak... Srednja zaslost Tak da... Glas samo Istrakonu 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 21 vel, 2010 3:02 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Bio na dvije i za njih cu glasat . Nadam se ove godine bar tri mozda i cetri .
Pitanje za vas ,zasto svi hvale Istrakon po cemu je taj Istrakon toliko dobar meni nije jasno (ove godine nema para odem tamo mozda sljedece ) ???
| ned 21 vel, 2010 4:02 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
4 od 1 je napisao/la: Pitanje za vas ,zasto svi hvale Istrakon po cemu je taj Istrakon toliko dobar meni nije jasno (ove godine nema para odem tamo mozda sljedece ) ??? Pa... Ima puno zanimljvih predavanja, igara, kvizova... Mislim, po tome mu moze konkurirat jedino sferakon, ali ja sam bila dva puta na sferakonu i dva puta na istrakonu, i na istrakonu mi je oba puta bilo neusporedivo zabavnije Sferakon mi je nekako "preozbiljan" (nije najsretniji izbor, al ne znam koju bi rijec upotrijebila), a i vecina nas je iz Zagreba, i onda nakon kona svatko ode svojoj kuci, neki dolaze ranije nea kon, neki kasnije, dok smo na istrakonu i ostalim konovima van zagreba tih par dana 24 sata zajedno... Mislim, ne znam, na Liburniconu, essekonu i magiconu jos nisam bila, ali od ovih konova na kojima sam bila, Istrakon mi je daleko najbolji  I Istrakon ima Bree Inn 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 21 vel, 2010 4:29 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Sam sam sebi zakomplicirao s 3 opcije za glasanje... da je jedna bio bi to Istrakon. Istrakon - i dalje na vrhu, za HR standarde veliki kon. Ima predavanja i ozbiljne stvari isto kao i Sferakon, ali plus je pozornica gdje se odvija zabavni program, dodatni sadržaji poput Bri Inna, okrenut zabavi i sve ostalo... Detaljniji opis: viewtopic.php?p=112885#p112885Sferakon - veliki kon kao i Istrakon. Više predavanja i ozbiljnog sadržaja, nešto manje zabavnog... Magicon - nije baš SF/F kon već je primarno iluzionistički kon, ali svakako je vrijeda spomena, čarobnjak nas je super ugostio, bilo odlično. Detaljniji opis: viewtopic.php?p=130821#p130821Liburnikon - po programu za nijansu lošiji nego Rikon, ali stvar spašava to što je na moru u doba sezone kupanja - dio konvencije se ove godine održavalo na plaži Smještaj je svake godine do sada organiziran u dvorani u blizini samog kona. Mislim da nitko od nas koji smo išli nije uzimao hotel kao alternativu. Detaljniji opis: viewtopic.php?p=145876#p145876Domikon - super domačini i cijeli dan posvečen treku. Fali usporednog sadržaja (večina aktivnosti tokom dana je u glavnoj prostoriji (predavanja i sl)) Zadnja 2 puta bio je i koncert i zabava navečer. Dvorac lijepo izgleda  Detaljniji opis: viewtopic.php?p=150725#p150725Rikon - srednje veliki kon. Uvijek ima različitog sadržaja, kao mali Sferakon/Istrakon. Bio je u zvjezdarnici pa je to doprinjelo orginalnosti i zanimljivosti ovog kona, za razliku od prošlih par puta kad je bilo u FF. Minus ove godine mi je sve to sa spavanjem. Ako drugi puta idem - idem na sigurno (iznajmljena soba) Essekon - nisam bio... prva konvencija u nizu od njih cca 15-20 koju sam propustio  ... I dalje težak izbor,... ali neka bude Istrakon kao no1. A Magicon i Liburnikon i Magicon i Sferakon... damnit... nemam srca nikog izbaciti  A neka bude još Liburnikon i Magicon 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 21 vel, 2010 6:01 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Joj Sov dao si glas istrakonu jer si tam zbario onu curu.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 03 ožu, 2010 1:30 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 03 ožu, 2010 2:12 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ja sam lani bila cak na tri i to na Sferakonu, Liburnikonu i Rikonu...  od ta tri, najbolje sam se zabavila na Liburnikonu stoga sam njemu dala glas 
| ned 07 ožu, 2010 10:03 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
istrakon je bio daleko najbolji! nesto slabiji od onog predprosle godine, ali i dalje najbolji kon sezone. u biti i sferakon je bio ok, ali to je u Zagrebu pa ga nekako drugacije dozivljavam, i ovoga, da... magicon je bio... ne, cekaj... to mi uopce nije bio kon. bilo je vise nego ok, ali vise kao izlet i druzenje. liburnicon nista u odnosu na predhodni. damikon je bio ok, prosli je imao bolji koncert, ali je ovaj put bilo bvise ekipe iz udruge... hm... recimo poboljsanje, ali jos ne na razini istrakona.
(u biti, mislim da ce meni tesko neka konvencija biti ikad bolja od istrakona, i bree inna, i Pazina, spomen doma, i jos lagano prohladne atmosfere, i mnogobrojnih igara, i pizze koju ti ne ispeku, i potraga za kupusom, i ... da... ma istrakon, moras ga volit!)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 08 ožu, 2010 1:43 am |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|