|
Sada je: pet 17 tra, 2026 8:20 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Rikon 2007
rikonasi (:) ) su nam se javili mailom u kojem traze od nas da im dostavimo nas program za ovogodisnji Rikon... iako traze da im se javimo sto prije, ipak mislim da imamo dovoljno vremena (do 5.9.) oni kojima treba vise vremena za pripremu potencijalnog predavanja (i sl.) sad ste dovoljno rano upozoreni  Nermin... hoces li moci tada svratiti tamo? (ak ne dodjes bude propustio naseg el presidentea pijanog man! ... I love that man!  )
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 11 lip, 2007 3:20 pm |
|
 |
|
Ensign
|
da, ili jednostavno mene možete tlačit pmovima 'n shit like dat...
nego, baš zato šta je ljeto smo poslali mejl 3 i pol mjeseca ranije da ne ispadne kako nismo javili ljudima na vrijeme i kako nije bilo vremena za pripremit se. naravno, niti jedna udruga ne mora imat nikakav program (osim naše 'fkors) ali bi bilo ok... 
| pon 11 lip, 2007 6:23 pm |
|
 |
|
Ensign
|
e-mail: trecizmaj@gmail.com
204-463-915
dorian celcer
icefox32491
| sub 23 lip, 2007 8:40 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 Re: Rikon 2007 - 5.-7. 10.
Ja idem milijun posto Nikad nisam bila al sam odlučna u naumu da posijetim sve konove 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| čet 26 srp, 2007 5:13 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Chaky je napisao/la: (ak ne dodjes bude propustio naseg el presidentea pijanog man! ... I love that man!  ) Ako će se naš El Commandante napiti onda svakako idem. Ja ću zajedno s njim! 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 28 srp, 2007 12:50 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Pridruzujem se planovima za pijancevanje na Rikonu (iako iskreno, nadam se ovaj put popiti bar duplo manje nego prosli put  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 28 srp, 2007 5:44 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...što sve trebamo ponjeti na rikon , od osobnih stvari?? ...vreče za spavanje??
| uto 04 ruj, 2007 2:59 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la: ...što sve trebamo ponjeti na rikon , od osobnih stvari?? ...vreče za spavanje?? vrecu za spavanje rezervnu majicu i sl. sto se odjece tice novce za upad, klopu, pice  , put i djidjabaje koje mislis kupiti mobitel dalje ne znam...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 04 ruj, 2007 3:54 pm |
|
 |
|
Ensign
|
da... ponesi puno para  da nam čim više ostaviš da rikon bude još bolji sljedeće godine ha ha, :emo: uglavnom, ako imate mogućnost, ponesite si para jer osim neograničene količine cuge (član udruge drži veleprodaju pića) će bit dosta cool stvari za uzet... osim standardnih knjiga iz algoritma (rekli su nam poslat njih stotinjak) na popustu, štand će imat ekipa iz samobora (united forces, nakit itd. ne mogu se sad sjetit kako se zovu), črna luknja iz slovenije (ex lom je mala beba prema njima), naš vlastiti na kojem uvijek ima raznih drangulija i vjerojatno real steel (u kojem radim  )... osim toga, bit će massssu nagrada koje smo skupljali i kupovali zadnjih 6 mjeseci a osim "naših" stvari za nagrade su zaduženi hocuto.hr, črna luknja, algoritam, opet ovi samoborci (nek se ne naljute što nisam zapamtio ime... mislim da je jewellery  ai imaju zakon stvari) i opet real steel...misim da će svi turniri imat dosta nagrada... a ako uspijemo prokužit uputstva za upotrebu  :retard: koja već 3 dana bezuspješno iščitavamo, održat će se überturbomegakewl turnir u robotoskom sumo hrvanju... a 1. nagrada je za sada obavijena velom tajne  pa si sad mislite! ha ha ha. ae ekipa nadam se da se vidimo u čim većem broju (čuo sam neke "prijetnje" o trekizaciji) a izgleda da nećeto održat ništa od programa eh? danas/jutros/sutra ističe onaj neslužbeni deadline za prijavu... ša bi reko BIG M: "nema spavanja na konovimaaaa!" 
| sri 05 ruj, 2007 12:41 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Naga Sadow je napisao/la: nakit itd. ne mogu se sad sjetit kako se zovu Je li mozda Nakit snova?  pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| sri 05 ruj, 2007 1:06 am |
|
 |
|
Ensign
|
ne ne, to su vesna & co. njih zapamtim... zgodne žene ehehehe... 
| sri 05 ruj, 2007 1:10 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Slazem se  . pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| sri 05 ruj, 2007 1:16 am |
|
 |
|
Ensign
|
evo proradio nam sajt.. ovo je link... http://united.forces.tripod.com/
| sri 05 ruj, 2007 1:38 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Nikada nisam bila na konvencijama pa molim nekoga kome se da pisati u trenutku čitanja ovog posta da napiše kratak osvrt na konvencije... Ono tipa... kaj se tamo radi ( malo sam čitala rikon 06 pa vidim da je ljudima bilo bezveze), di se spava, jede, pije, odmara, zabavlja......
_________________ It's me. Dax !
|
| ned 09 ruj, 2007 11:01 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
SF konvencija malo vece okupljanje fanova SF-a i fantasyja. Na njima ims niz predavnja iz tih podrucja, zanimljivih igara (D&D, board gameovi, kartaske igre poput magica itd.), projekcija filmova i epizdoda serija, zanimljivih standova sa knjigama i raznim drugim djdijabajama. No najvaznije od svega je druzenje i zezanje sa drugim kolegama fanovima. di se spava... ako imas para spavas u nekom blizem hotelu ili ako nemas, spavas kod rodbine ili u vreci za spavanje u prostorijama namjenjeim za spavanje na samoj konvenciji... ali s vremenom se nauci stara poslovica koju je maX naucio i prosirio po fandomu... "na konovima se ne spava" jede... ili jedes svoju klopu koju si dofurala, ili se spustis i grad i kupis nekaj u ducanu, pizzeriji ili restoranu. Nerjetko i na samoj konvenciji bude klope za kupit pije... slicno kao i hrana. Sto se alkohola tice do sad su bili otvoreni za to na rikonu i nadam se da se to nije promjenilo odmara... di nadjes stolicu ... ili pod ako nisi izbirljiva zabavlja... gdje god nadjes ljude spremne za zabavu uz uvijet da netko od vas ima ideju kako se zelite zabavljati... srecom tu su organizatori koji nude podosta programa izmedju kojeg mozes izabrati sto zelis raditi ako imas kakvih daljnih pitanja.... pitaj

|
| pon 10 ruj, 2007 1:06 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|