| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Rikon 2010
gledaj se Sov...  ...i Dašo nešto zalutao 
| pet 15 lis, 2010 6:41 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 15 lis, 2010 7:46 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Mir'Na Riker je napisao/la: vjerojatno traži quotove po wc-ima vidiš da je sav izbezumljen 
| pet 15 lis, 2010 7:48 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
pahuljica je napisao/la: Mir'Na Riker je napisao/la: vjerojatno traži quotove po wc-ima vidiš da je sav izbezumljen  ludnica! A i dobro mi je kak se nisam mogao sjetit predavanja
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 15 lis, 2010 11:22 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Zašto mene nitko nije intervjuirao???  Sov izgledaš kao da si skurio 2 jointa, ali sve pet. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| sub 16 lis, 2010 3:52 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Wildchild je napisao/la: Zašto mene nitko nije intervjuirao??? A valjda nisi dovoljno zanimljiv Ništ, morat ćeš poradit na popularnosti
NHFWildchild je napisao/la: Sov izgledaš kao da si skurio 2 jointa, ali sve pet.  A da? Vjerujem da bi ti ziher izgledao puno bolje nakon cca. 10-ak čaša bambusa, 1 pive i 2-3 medice, te neprospavane noći
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| sub 16 lis, 2010 11:42 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Jel to dašo ušao u ženski wc? 
| sub 16 lis, 2010 11:49 am |
|
 |
|
Overlord
|
Spet je napisao/la: Jel to dašo ušao u ženski wc?  Nisam sto posto ziher, al brijem da je bilo samo zajedničkih wc-a pošto su cure više put upadale dok sam bio na wc-u i obrnuto

|
| sub 16 lis, 2010 11:50 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Sovereign X je napisao/la: Spet je napisao/la: Jel to dašo ušao u ženski wc?  Nisam sto posto ziher, al brijem da je bilo samo zajedničkih wc-a pošto su cure više put upadale dok sam bio na wc-u i obrnuto I nisu imale adekvatan karakter?
| sub 16 lis, 2010 12:18 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Sovereign X je napisao/la: Spet je napisao/la: Jel to dašo ušao u ženski wc?  Nisam sto posto ziher, al brijem da je bilo samo zajedničkih wc-a pošto su cure više put upadale dok sam bio na wc-u i obrnuto Jeste li ti i dašo na Rikonu imali zamjenu identiteta? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 16 lis, 2010 12:21 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Spet je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Spet je napisao/la: Jel to dašo ušao u ženski wc?  Nisam sto posto ziher, al brijem da je bilo samo zajedničkih wc-a pošto su cure više put upadale dok sam bio na wc-u i obrnuto I nisu imale adekvatan karakter? pa ne znam ja, nisam ništa vidio od vrata Cvicek je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Spet je napisao/la: Jel to dašo ušao u ženski wc?  Nisam sto posto ziher, al brijem da je bilo samo zajedničkih wc-a pošto su cure više put upadale dok sam bio na wc-u i obrnuto Jeste li ti i dašo na Rikonu imali zamjenu identiteta?  What the frakk?!

|
| sub 16 lis, 2010 12:26 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Sovereign X je napisao/la: A valjda nisi dovoljno zanimljiv Ništ, morat ćeš poradit na popularnosti Definiraj "popularnost" u ovom slučaju. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| sub 16 lis, 2010 2:10 pm |
|
 |
|
fluffy
|
wc-i su bili unisex...tako da je bilo rizično pogotovo za mušku skupinu ljudi 
| sub 16 lis, 2010 2:11 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Ja nemam baš vremena (a ni volje) za tipkanje pravog reporta, pa evo samo par redaka na temu... Kon je bio čisto okej, o forumaškom druženju (ali i o mom trijumfu na "Guess the hottie" kvizu) već je sve napisano u prethodnim reportovima tako da nema smisla da se zadržavam na tim stvarima. Pohodio sam dva predavanja, Dr.sc-ovo koje je bilo standardno zanimljivo i dinamično, iako su mi na trenutke na živce išle upadice lokalnih FF-ovaca zaljubljenih u vlastitu "pamet" pa mi je došlo da ih sve postrojim u vrstu i udaram vritnjake jednom po jednom... Predavanje Mirka Grdinića o policijskoj brutalnosti u SF-u imalo je jedan od najjačih uvoda ikada... Kaže lik nešto tipa "Ovo predavanje će vas sigurno razočarati", a isto je kojih pola sata kasnije završio zaključkom: "U SF-u nema policijske brutalnosti" Također, kada smo tek ušli u dvoranu, nekoliko minuta uoči početka samog predavanja, Grdinić i par ranoranioca iz prvog reda komentirali su trekijevski TV debak... Ovaj... nastup(!)  ("Najbolje godine") spikom kako takvi javni nastupi samo štete trekijima i pridonose javnoj percepciji o njima kao freakovima itd... Ja sam Lea i ekipu vidio samo na par sekundi pa ne mogu prosuditi... Za kraj, donosim vam onoga što samo stoji i biva cool... 
|
| sub 16 lis, 2010 8:00 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Mir'Na Riker je napisao/la: objašnjenje je na 7.00 pa do kraja videa...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 16 lis, 2010 8:09 pm |
|
 |
|