| Autor/ica |
Poruka |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
hihihi bilo je kul 
_________________ njanjanja
|
| ned 25 ožu, 2007 7:50 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Bili smo mnogo nacugani. Pjevali, plesali do ranih jutarnjih sati... Ma bilo je prekul! Preporučam svima da iduće godine dođu na Istrakon. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 25 ožu, 2007 8:18 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
bilo je svega...
ok smo se predstavili sa srednje velikim standom i trima igrama (a nesto smo i zaradili  )
ponovno sam se vidio sa hrpom poznanika i full mi je drago zbog toga...
tokom obije veceri konstantno se pilo i pilo  ...
na konu je bio i koncert misakovog benda "hakuna matata" i bend je odlican... neki su se opako naplesali  ... ja sam se samo malo ljuljao lijevo desno  ... tko god bude ubuduce radio konvenciju i nebude imao koncert ... bit ce to malo razocarenje za sve one koji su sada bili na istrakonu
maX se ponovno iskazao kao odlican voditelj ... da njega nije bilo svi nasi showovi (igre) bi bili 50% losiji
takodjer, da nije bilo Bojana i njegovog programiranja nasi showovi bi bili losiji za onih drugih 50%
Nase cure su pobjedile u natjecanju brzog mjenjanja gume na Mad Max autu... svaka cast cure... nebi vas pobjedila ni neka muska ekipa
s druge strane muska ekipa je podbacila u povlacenju uzeta (ali to je i bilo za ocekivat... nikad trekkeri nisu bili poznati po fizickoj snazi  )
i btw. nisam uspio srusiti proslogodisnji rekord u nespavanju... sad sam cak obije noci isao spavati  (sto je s druge strane takodjer rekord  )
eto toliko ovako nabrzaka
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 25 ožu, 2007 8:59 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Vidim da ste se veoma lijepo proveli i zahvaljujem što ste opisali te lijepe trenutke nama koji nismo bili u mogućnosti biti s vama. 
| ned 25 ožu, 2007 9:58 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
bit ce jos i slika sa istrakona
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 25 ožu, 2007 10:19 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
svi koji imate slike i filmiće proslijedite ih meni.. ja ću sve skupit i donijet u udrugu, a netko će i stavit ođe na forum... 
|
| pon 26 ožu, 2007 12:10 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...sve mi je jasno, no ne kužim kak ste mogli izgubiti u povlačenju užeta??
...pa trek junaci su uvijek u formi...  ...sigurno ste bili debelo nacugani...
| pon 26 ožu, 2007 10:53 am |
|
 |
|
Counselor
|
|
| pon 26 ožu, 2007 11:28 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| pon 26 ožu, 2007 11:39 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Lil'Mee je napisao/la: svi koji imate slike i filmiće proslijedite ih meni.. ja ću sve skupit i donijet u udrugu, a netko će i stavit ođe na forum... 
Donesi ih meni na dvd-u sa ostalim slikama od prosle godine koje nemam zajedno sa vasim slikama od mora i stavit cu vam slike sa Istrakona na FOTO KUTAK!
Inace bilo je super, samo bilo bi bolje da nas Simba nije zeznuo sa rezervacijom smjestaja, kao sto Mulder kaze: "Ne vjeruj nikome!" a pogotovo ne frendu koji namjerno krivo radi neke stvari... Eto da smo ja i draga dobili pristojne sobe mozda bi i ostali sa ekipom do kasnijih jutarnjih stati no jednostavno smo poostavljali kicme po losim krevetima pa smo se jedva kretali okolo....
Moram priznati da je program bio zakon, svaka cast Mariju koji je ulozio svaki atom snage u organizaciju. Stvarno je bio Zakon! Takodzer hvala svima koji su pomagali i cuvali stand, no nemrem nikak shvatiti da kad je dosla NOVA TV da nas snima nikoga nije bilo na standu, a stand smo morali micati u desno, pa kad je dosla nov@ sve je bilo u neredu da sam ih morao zamoliti da ne snimaju straznji dio standa jer ga upravo razmontiravamo... na kraju se pojavio Tgrel i spasio stvar da stand nije potpuno prazan, koma...
Zatim usljedile su i male svadze sa bivsim clanovima kluba, koje mi se nikao nisu svidjele. No o tome cemo vise pricati u klubu, sve u svemu je bilo ok, mnogo ljudi je culo za nasu udrugu i puno ljudi je kupilo majce i fanzine...
Za ostatak moram napopmenuti da je onaj tehnicar sto je bio zaduzen za zvuk bio toliko opsjednut "Hakunom Matatom" da je jednostavno cijelo pojacalo prilagodio njima a kad su Istrijani radili "DOSJE X" skeć bio je toliki zamor da se apsolutno nista nije culo, a sto je najgore lik tvrdi da je to imalo veze sa krivo okrenutim zvucnicima a ljudi moji svi smo stajali dva metra od pozornice i nismo nista culi samo neko mumljanje u mikrofon koje smo cak i snimili... a kad je dosao bend sve je bilo apsloutno prejako da sam usi ostavio tamo sto je ustvari dobro no mogao je covjek napravit neki balans, da se svi cuju a ne samo novinarka koja je kako kaze chaky davala glupe komentare dok se ostale likove nije niti culo... ubuduce toncu nedajte piti jer onda nastaju sranja, a pogotovo kad je lik previse pojacao niske tonove da se ni reklame nisu razumjele...
Ali sto kazem bilo je dobro, a biti ce i bolje... 
| pon 26 ožu, 2007 2:27 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Shadowmaster je napisao/la: Inace bilo je super, samo bilo bi bolje da nas Simba nije zeznuo sa rezervacijom smjestaja, kao sto Mulder kaze: "Ne vjeruj nikome!" a pogotovo ne frendu koji namjerno krivo radi neke stvari... Eto da smo ja i draga dobili pristojne sobe mozda bi i ostali sa ekipom do kasnijih jutarnjih stati no jednostavno smo poostavljali kicme po losim krevetima pa smo se jedva kretali okolo....
a jadan ti... krevet ti je bio neudoban... lil'mee i ja smo si iznajmili komad poda prvu vecer i 2 stolice drugu vecer pa smo uspjeli izbjeci bolove koje ste ti i tvoja draga zaradili... 

|
| pon 26 ožu, 2007 4:34 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
To ti je kad moja draga nema toleranciju na smjestaj...  Zato sljedeci put sljedi drugaciji rezim...
| pon 26 ožu, 2007 6:46 pm |
|
 |
|
Counselor
|
ma i ja sam se sva ukočila od spavanja kojekuda...ali sam to izignorirala jer je bilo predobro da se zamaram takvim stvarima  jedna dobra kupka i noć prospavana u mom mekanom krevetiću i sve je bilo riješeno 
|
| pon 26 ožu, 2007 11:40 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Eh da ponekad neke posljedice nemres oprat vodom...  Psst niste to culi od mene... 
| sri 28 ožu, 2007 1:02 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sri 10 svi, 2006 11:05 pm Postovi: 168 Lokacija: Maribor, Slovenija
|
Ljudovi, jel smijem reći da je vaš MaX moj bog?  Ozbiljno, Istrakon mi je bio fenomenalan najviše zahvaljujući njemu. Koje moderiranje, koja karizma, koje laprdanje... ma zakon i milina.  I to ne samo meni! Slovenci smo se smijuljili cijelim putem nazad i na svaku rečenicu imali repliku: "A možda i niiiiiiije, hahaha!"  MaX, tako da znaš... Slovenija te obožava.
Jedino mi je žao da se nismo uspjeli družiti sa vama, a bili smo susjedi sa jednom ekipom u apartmanima - nikako naletjeti jedni na druge. 
| pet 30 ožu, 2007 8:15 pm |
|
 |
|