|
Sada je: uto 06 lis, 2026 3:48 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Istrakon 2010
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 20 ožu, 2010 3:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Jos samo tjedan dana, a nismo finalizirali tko skim ide u autu... 
| sub 20 ožu, 2010 7:16 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 20 ožu, 2010 7:55 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Do Istrakona još
 edit: Kod mene u autu ima još jedno slobodno mjesto. Pa tko želi, može nam se pridružiti (i ispadne nam jeftiniji put  ) edit2: Kod mene u autu ima još.... DVA MJESTA! (2 i pol mjesta ako se radi o troje mršavih  ) Ako netko još nema prijevoz, javite se ako netko još nema osiguran prijevoz! Još malo pa nestalo!!! (nadam se  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 25 ožu, 2010 6:02 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
cekaj, netko je pojeo Ronalda pa sad zauzimaju isto mjesto, ili?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 25 ožu, 2010 12:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Pojeo bu ga mrak ako ne... 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 25 ožu, 2010 2:46 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Kako sada stvari stoje, mjesta u autu više nemam. Javili se zainteresirani. (  ) Ostaje još jedno mjesto kod Shadowmastera (ako već i to nije popunjeno?)
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 25 ožu, 2010 3:17 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Jel to danas? 

|
| pet 26 ožu, 2010 10:45 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
T'Rapavi je napisao/la: Jel to danas?  da 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 26 ožu, 2010 10:47 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Trap, jel ti to opet trolaš? Sad bi ti još trebao pitati i s kime ćeš putovati  Evo, ja se upravo dogovorio s ekipom, idem se sad spremati, pa krećemo oko 3... pa se vidimo na Konu poslije 6 kad vi ostali dođete  Sretan vam put!
|
| pet 26 ožu, 2010 2:11 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
| pet 26 ožu, 2010 2:32 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Evo ja gotov sa spremanjem.... sad se samo istuširam i onda dok čekam spržim mjuzu za put, zarolam rezervne cigarete i tak  Ja ne kažem " nadam se", već: Vidimo se sutra! 
|
| pet 26 ožu, 2010 3:01 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa meni je baš bilo super  jest da sam bila samo na jedan dan no i to je bolje nego da sam ostala doma  jest da sam na kraju teška srca otišla ali šta je tu je ...i napokon upoznala one forumaše koje nisam lani na Sferakonu ...no necu da dužim, duže reporte prepuštam Cviceku i ostalima ...sretan im put kuci danas 
| ned 28 ožu, 2010 3:33 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Eto i mene, a vidim na online listi da se i ostali počinju polako vračati  pahuljica je napisao/la: ...no necu da dužim, duže reporte prepuštam Cviceku i ostalima Ne može baš bi bilo fora da i neki drugi napišu dojmove Ako se dobro sječam, sinoć sam nakon 6. pive komentirao kako si razmišljam da prestanem pisati postove duže od 3 pasusa... Hm... mislim da ću vrlo brzo od toga odustati 
|
| ned 28 ožu, 2010 7:29 pm |
|
 |
|
fluffy
|
evo predlažem da nam _Oz napiše svoje dojmove 
| ned 28 ožu, 2010 7:55 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|