| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Južnoameričke sapunice (telenovele)
Meksičke sapunice sam prestala gledati s 15 godina.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 16 ožu, 2010 7:18 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Gossip Girl (serija) [SPOILERI]
Hrčak je napisao/la: Meksičke sapunice sam prestala gledati s 15 godina. Gledala si ih do 15 godine? FAIL 
|
| uto 16 ožu, 2010 7:19 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Da, mnogo sam naučila iz njih.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 16 ožu, 2010 7:21 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Hrčak je napisao/la: Da, mnogo sam naučila iz njih. Kao na primjer?
|
| uto 16 ožu, 2010 7:24 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Meksičke sapunice
hehe, moj stari takve serije nazvao "smecem" i to je ostalo do dana današnjeg...ponekad bacim pogled da se malo nasmijem  nevjerojatno kako covjek može sve otkriti iz samo jedne epizode(mislim na sve ono što se desilo u prijašnjih 100epki  ) ...ali fora mi je jezik, samo slušanjem dosta rijeci sam naucila  barem nešto pametno 
| uto 16 ožu, 2010 7:27 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ja sam ih volila. I sad ponekad bacim oko na njih ako nemam što pametnije za radit.
I ja obožavam jezik. 
|
| uto 16 ožu, 2010 7:43 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
RAI'TARA je napisao/la:
I ja obožavam jezik.  kakav, dugačak, debeo, oštar... ima puno vrsta jezika. 
| uto 16 ožu, 2010 7:46 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ja čim vidim sapunicu na TV-u odmah prebacim kanal, jer jednostavno to nemogu gledat
Iako dok sam bio mlađi sam znao tu i tam pogledat, al to isključivo zbog lijepih teta
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 16 ožu, 2010 7:50 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
|
| uto 16 ožu, 2010 7:51 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Da imaš pravo... Trebaš jako brzo lamatat jezikom kako bi išta od onog mogao izgovorit. 
| uto 16 ožu, 2010 7:59 pm |
|
 |
|
bubica
|
Suikotreki je napisao/la: Trebaš jako brzo lamatat jezikom kako bi išta od onog mogao izgovorit.  Meksikanci su još okej, pričaju nekako razgovjetnije... Si čuo kako Španjolci frfljaju dok pričaju? 
|
| uto 16 ožu, 2010 8:09 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
_Oz je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Trebaš jako brzo lamatat jezikom kako bi išta od onog mogao izgovorit.  Meksikanci su još okej, pričaju nekako razgovjetnije... Si čuo kao Španjolci frfljaju dok pričaju?  Šta je je... Španjolski je definitivno jedan od "najbržih" jezika, uz Japanski npr.
| uto 16 ožu, 2010 8:13 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Hrčak je napisao/la: Meksičke sapunice sam prestala gledati s 15 godina. Sada gledaš brazilske, kolumbijske i venezuelanske? 

|
| uto 16 ožu, 2010 8:27 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
T'Rapavi je napisao/la: Hrčak je napisao/la: Meksičke sapunice sam prestala gledati s 15 godina. Sada gledaš brazilske, kolumbijske i venezuelanske?  Odnosno južnoafričke A možda i ove naše
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 16 ožu, 2010 8:29 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Marisol je bila zakon. I bogati plaču. Esmeralda. LA USURPADORA eeeee kako su mediji glorificirali spektakularnu glumu spektakularne RRRvatice Gabrijele Španić koja je glumatala u toj seriji, iako ne zna ni beknut Rvacki. 
|
| uto 16 ožu, 2010 8:31 pm |
|
 |
|