|
Sada je: pet 04 ruj, 2026 8:30 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 TV provideri
Evo napišite ovdje na kojem ste TV provideru, kak vam se ćini, iskustva... Ja sam prije 2 tjedna prešao na Bnet; imam 40 programa (znači osnovni paket) meni čisto dosta i plaćam 80kn Do sada sam imao običnu antenu i primao samo DVBT signal - znači 4 prog. Imao sam i 2 mjeseca uslugu IPtv od Amisa, ali ne mislim plačati 300kn za 70 programa Kaj imate vi...
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 27 sij, 2010 3:23 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: TV provideri
El Zvonko je napisao/la: Kaj imate vi... Meni tehnički još uvijek funkcionira kabelska od "Electronic CATV-a Rijeka," no kako su oni to pred nekih deset godina postavili po sistemu pljuni/zalijepi (čitaj FUŠ), slika je uvijek bila katastrofa, a kanale su mijenjali kako im je puklo. Uglavnom, nisam im godinama platio ni lipe, a račune su odavno prestali slat. Ko im je*** mater. Uglavnom, pošto koristim OptiCARNet, razmišljao sam da uzmem OptiTV, al neću se zalijetat, nije baš da mi treba... Na DVB-T-u imam sedam programa (HRT 1&2, RTL, Nova, KanalRi, Ri-TV, NIT), to mi je sasvim dovoljno. Priča se da će HRT pokrenut još tri digitalna programa...
|
| sri 27 sij, 2010 3:30 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ako bude ikakav sf kanal na DVB -T ... nemicem se od tv-a 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 27 sij, 2010 3:36 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
El Zvonko je napisao/la: _Oz je napisao/la: Meni tehnički još uvijek funkcionira kabelska od "Electronic CATV-a Rijeka," no kako su oni to pred nekih deset godina postavili po sistemu pljuni/zalijepi (čitaj FUŠ), slika je uvijek bila katastrofa, a kanale su mijenjali kako im je puklo. Uglavnom, nisam im godinama platio ni lipe, a račune su odavno prestali slat. Ko im je*** mater. Uglavnom, pošto koristim OptiCARNet, razmišljao sam da uzmem OptiTV, al neću se zalijetat, nije baš da mi treba... ovo sam i ja imao do prije par godina samo mislim da se zvao Adriatic kabel ili tak nekak...uglavnom isti slučaj...samo došli jedan dan i poskidali infrastrukutru razmišljao sam o optimi isto ali sve je to tu negdje po cijeni captain je napisao/la: Ako bude ikakav sf kanal na DVB -T ... nemicem se od tv-a  ne bude, ali ima Bnet u proširenom paketu 
|
| sri 27 sij, 2010 3:38 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Na jednom televizoru imam Bnet osnovni paket što je onak ok ali dosadno ponekad, a na drugom imam MaxTv koji ima punnooo programa. Tam najčešće gledam ESPN i Discovery.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 27 sij, 2010 3:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Pa kaj nema tih i u osnovnom, mislim da sam vidio, no doduše još nisam sve prelistao i složio si u favorite  p.s. najbolji mi je Fox Crime, National Geografic  od tih stranih
|
| sri 27 sij, 2010 3:45 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Obična antena, znaći DVBT signal - znači 4 programa... ...s tim da mi je Nova jako loša... ...a našu županijsku VTV televiziju uopće ne primam... ...možda je razlog mjesto na kojem je kuća... ...ali u ovo doba bi se to trebalo loviti...
...a opet ne gledam previše TV... sve kaj trebam najdem na netu...
| sri 27 sij, 2010 4:33 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
El Zvonko je napisao/la: Pa kaj nema tih i u osnovnom, mislim da sam vidio, no doduše još nisam sve prelistao i složio si u favorite  p.s. najbolji mi je Fox Crime, National Geografic  od tih stranih Nema 5 Discoverya u osnovnom  ni 2 ESPNa 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 27 sij, 2010 4:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Ima kod kuce Max Tv i Bnet
| sub 30 sij, 2010 12:10 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
_Oz je napisao/la: Meni tehnički još uvijek funkcionira kabelska od "Electronic CATV-a Rijeka," no kako su oni to pred nekih deset godina postavili po sistemu pljuni/zalijepi (čitaj FUŠ), slika je uvijek bila katastrofa, a kanale su mijenjali kako im je puklo. Uglavnom, nisam im godinama platio ni lipe, a račune su odavno prestali slat. Ko im je*** mater. hehe i ja sam na toj kabelskoj, na pretplati 1 .. ...bilo mi je super dok sam imala VH1, no od kada su mi ga makli i stavili glupu poljsku Vivu uništili su mi muzicki kanal... ...jedino što vrijedi je national geographic, jedino njega gledam + ponekad znam neki film i na TV 1000 (ali u zadnje vrijeme rijetko) ...jedno vrijeme su bili stavili jedan program, valjda neki probni, i puštali su sve novije filmove iz kina...mislim da se zvao Sky nešto...no naravno, nije to moglo dugo trajati ...što se tice placanja, moja stara im nije platila zadnju uplatnicu za 6mj. no mi i dalje vidimo sve programe... 
| sub 30 sij, 2010 11:13 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|