|
Sada je: sri 26 kol, 2026 11:12 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Boston Legal
Od 18. veljače radnim danom na HTV-u 2 oko 17 sati (BOSTON LEGAL)
18. veljače - THE BLACK WIDOW Shore i Brad zastupaju Kelly Nolan, prekrasnu mladu ženu optuženu za ubojstvo imućnoga starijega muža. Tara i Schmidt brane dr. Adama Cartera, liječnika optužena za zlostavljanje nepoznate žene na ulici. Neznanka je Mary Bradly, gluhonijema čelistica. Tara se zapanji kad otkrije da je Maryn odvjetnik njezina stara ljubav Malcolm Holmes. Budući da je nijema i ne može svjedočiti usmeno, Malcolm dopusti Mary da upotrijebi čelo tvrdeći da komunicira preko njega. Poznavajući Malcolmovu taktiku, Tara predloži Shirley da se pokušaju nagoditi. U međuvremenu, Kelly Nolan priznaje Shoreu da je varala muža, ali nije ga ubila jer ga je voljela.
19. veljače - CHADENFREUDE Brad, Crane i Shore brane Kelly Nolan, optuženu za ubojstvo bogatog muža Joela. Detektiv svjedoči da su na mjestu zločina nađeni Kellyni otisci, a sumnjiva je bila i njezina hladnoća neposredno nakon što je doznala za muževu smrt. Malcolm izvede Taru u klub u kojem pjeva Johnny Damon. Malcolm zastupa Damona koji tuži vlasnika kluba jer mu ne dopušta da izvodi pjesmu War pa Malcolm zamoli Taru da mu pomogne na slučaju. Denise Bauer je usred brakorazvodne parnice. Odvjetnik njezinoga muža Setha, svećenik Donald Diddum, zahtijeva da Denise plaća Sethu golemih 625.000 $ alimentacije. Catherine je zabrinuta da bi Bernard Ferrion mogao ponovno ubiti.
Uloge: James Spader (Alan Shore), William Shatner (Denny Crane), Mark Valley (Brad Chase), Julie Bowen (Denise Bauer), Rene Auberjonois (Paul Lewiston), Candice Bergen (Shirley Schmidt), Craig Bierko (Jeffrey Coho), Monica Potter (Lori Colson) Autor: David E. Kelly Producenti: Bill D'Elia, Jeff Rake, Scott Kaufer, David E. Kelly...malo sam pokrao T'Rapavog...  ...inaće odličan show... ima poznatih nam trek likova... ...uživancija...
| čet 19 vel, 2009 3:10 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Boston Legal
Mr.bobo je napisao/la: ...malo sam pokrao T'Rapavog...  ...inaće odličan show... ima poznatih nam trek likova... ...uživancija... Ajaj... za ovo bi trebao ban dobit.  Zezam se naravno, samo kradi, ionako sam to ja ukrao HRT-u. Što se same serije tiče, dobra je, zabavna. Iako se ne mogu pohvaliti da ju baš pratim obavezno. 

|
| uto 24 vel, 2009 1:27 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...Dany Crane je legenda... ...kad su hodali kroz gomilu... onako dobacuje... ...mi smo zajedno, srodne duše, rodit će mi djecu...
...predobre su njegove upadice... ...a ova na njega ne trza ni pola %... ...kad ga je vidjela rekla je ... ovaj čovijek izgleda kao da će mu lice explodirati...
| uto 24 vel, 2009 1:32 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Do sad sam vidio Kirka, Oda i Worfa. Ima li još kojih ST likova?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 24 vel, 2009 2:03 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
T'Grel je napisao/la: Do sad sam vidio Kirka, Oda i Worfa. Ima li još kojih ST likova? ...Scott Bakula gostuje u jednoj epizodi... 
| uto 24 vel, 2009 3:16 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
T'Grel je napisao/la: Do sad sam vidio Kirka, Oda i Worfa. Ima li još kojih ST likova? Evo onih koji meni padaju na um: William Shatner (Kirk) Rene Auberjonois (Odo) John Larroquette (Maltz) Jeri Ryan (Sedma) Scott Bakula (Archer) Randy Ogelsby (Degra) Ethan Philips (Neelix) Armin Shimmerman (Quark) Steven Culp (bojnik Hayes) Michelle Forbes (Ro Laren) Patti Yasutake (Alyssa Ogawa) Dorn (Worf) nije gostovao, valjda si ga zamjenio s nekim. BTW. nedavno je gostovao u Herojima. Evo i potpunog popisa s Wikipedie: Many actors in the series were Star Trek alumni: William Shatner, John Larroquette, René Auberjonois, Henry Gibson, Scott Bakula, Ron Canada, Elizabeth Dennehy, Patrick Fabian, Gary Anthony Williams (video game), Mark L. Taylor, Colby French, Steven Culp, Pamela Adlon, Ivar Brogger, Thomas F. Wilson, Lamont Thompson, Gregg Daniel, Miriam Flynn, Mark Moses, Paul Dooley, Dan Gilvezan, Tony Todd, April Grace, Michael Bofshever, Jim Jansen, Billy Mayo, Stephen Lee, Lawrence Pressman, Michael G. Hagerty, Michael Ensign, Ron Ostrow, Ed Begley Jr., Christopher Neiman, Matthew Kaminsky, Zach Grenier, Ann Cusack, Dakin Matthews, Mark Chait, Michelle Forbes, Clyde Kusatsu, Annie Wersching, Ellen Bry, Armin Shimmerman, Ethan Phillips, Jeri Ryan, Dennis Cockrum, Robert Foxworth, David Burke, Ray Proscia, Don McManus, Lorna Raver, Jennifer Parsons, Ken Land, Andrew Prine, Matt Malloy, Daniel Roebuck, Fran Bennett, Joanna Cassidy, Corbin Bernsen, and Patti Yasutake. A evo i poveznica kroz prve četiri sezone - LINK
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| uto 24 vel, 2009 9:39 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Worf je, koliko sam vidio u jednoj epki pjevao.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 24 vel, 2009 11:45 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Današnja (sad već jučerašnja) epizoda je bila odlična. Baba-tajnica Catherine je u Božje ime ubila Bernarda (malo je zabrijala od njegovih pričica). Pecanje u Kanadi na koje je Denny odveo Alana da preboli prekid sa Tarom je bilo živi smijeh, pogotovo jer su ribe početniku Alanu grizle k'o blesave, pa se naslađivao u facu Dennyu kojem nijedna nije zagrizla. Denny je podivljao od provokacija pa je upucao ribu da se bar nečim hvali. Vrhunac smijeha mi je bio kad su uletjeli na suđenje o zaštiti lososa na kanadskom sudu, obučeni u britanskom stilu (perike & stuff), a na nogama ribičke čizme. Kakve budale! 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 25 vel, 2009 1:32 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
T'Grel je napisao/la: Worf je, koliko sam vidio u jednoj epki pjevao. Yeah, rigiiight. Ajd, pa ga nađi kad si maher - IMDB.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sri 25 vel, 2009 8:50 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
TerNek je napisao/la: Današnja (sad već jučerašnja) epizoda je bila odlična. Baba-tajnica Catherine je u Božje ime ubila Bernarda (malo je zabrijala od njegovih pričica). Pecanje u Kanadi na koje je Denny odveo Alana da preboli prekid sa Tarom je bilo živi smijeh, pogotovo jer su ribe početniku Alanu grizle k'o blesave, pa se naslađivao u facu Dennyu kojem nijedna nije zagrizla. Denny je podivljao od provokacija pa je upucao ribu da se bar nečim hvali. Vrhunac smijeha mi je bio kad su uletjeli na suđenje o zaštiti lososa na kanadskom sudu, obučeni u britanskom stilu (perike & stuff), a na nogama ribičke čizme. Kakve budale!  ...gad demet !! ...ja sam jućer čekao reprizu, i dobro mi je išlo... ...my name is Earl je već bio na polovici... i onda sam negdje začorio... !! ... ...moram si skinut tu epizodu... !!!
| sri 25 vel, 2009 4:16 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...sutra je gost glumica u seriji Jerry Rayan...svima znana ko 7/9... ...gledati, gleati, gledati...
...u 17:05... !!
| sri 01 tra, 2009 8:14 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...kako su sao dvije sobre epizode bile s Jerry Rayan... ...izgledala je božanstveno... ...upucala je nekog...
pa su je Danny i Alan branili... ...Danny se zapalio za nju i kad su je oslobodili... ..Danny je povljubi...
Kirk je zbario i 7/9... pa zar se nije mogao držati ženski iz svojeih serijala... ...bit će fajt s Chokoteyom... 
...zar nitko nije gledao??
| sub 04 tra, 2009 12:13 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
O, gledao je, gledao. Jeri je fakat bolja u ovom izdanju nego u Voyageru gdje je očito da je tamo samo zbog sisa i guzice i pripijenog outfita. Svi su u epizodi slinili za njom, samo se Alan držao kao da ga ne zanima, no na kraju je ona navalila. Smiješan mi je bio šef podružnice u L.A.-u, opsjednut je nabacivanjem svojim imenom kao i Denny. Žao mi je što u je u "bitch waru" Denise nadrapala, a ne ova nova kuja, koja će uz to postati i partnerica. Zanimljivo je da se u ovoj epizodi pojavljuje još jedan glumac iz Treka. Suca koji je sudio Bradovoj nećakinji igra Robert Foxworth, koji je u DS9 epkama "Homefront" i "Paradise lost" glumio admirala Leytona.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 04 tra, 2009 2:07 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
TerNek je napisao/la: Zanimljivo je da se u ovoj epizodi pojavljuje još jedan glumac iz Treka. Suca koji je sudio Bradovoj nećakinji igra Robert Foxworth, koji je u DS9 epkama "Homefront" i "Paradise lost" glumio admirala Leytona.
Znao sam! Tj. prepostavio sam. Bio mi je lik poznat... i još rekao burazu da je taj lik glumio nekog admirala tako al se nisam mogao sjetit kojeg! Heh u ovom nastavku je bilo najviše ST glumaca. 7 of 9, Odo, admiral Leyton, i Kirk. Izgleda baš kao da je taj Boston legal magnet za ST glumce. 
| sub 04 tra, 2009 3:55 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Suikotreki je napisao/la: TerNek je napisao/la: Zanimljivo je da se u ovoj epizodi pojavljuje još jedan glumac iz Treka. Suca koji je sudio Bradovoj nećakinji igra Robert Foxworth, koji je u DS9 epkama "Homefront" i "Paradise lost" glumio admirala Leytona.
Znao sam! Tj. prepostavio sam. Bio mi je lik poznat... i još rekao burazu da je taj lik glumio nekog admirala tako al se nisam mogao sjetit kojeg! Heh u ovom nastavku je bilo najviše ST glumaca. 7 of 9, Odo, admiral Leyton, i Kirk. Izgleda baš kao da je taj Boston legal magnet za ST glumce.  ...da, da, da... a bila mi je poznata faca... ...a kad je gledam neku seriju, totalno se udubim u nju i niš me ostalo ne dira... ...znaći Leyton... ...zanimljivo...
@Suiko, Miro je stavio cijeli popis glumaca na prethodnoj strani koji su bili u ST i Bl... 
| sub 04 tra, 2009 9:54 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|