Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Re: The Big Bang Theory
Carevi!!! Btw majicu na tu foru si brijem napravit
A tek ova scena:
Ja se svaki put valjam od smijeha na tu scenu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
...upravo odgledah prvu epizodu šeste sezone ...imam dojam da su nam u ovoj prvoj epizodi samo dali do znanja oko čega se ova sezona vrtiti...tak da bi od slj. epizode trebalo početi ono najzanimljivije
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
epizoda je ok. uglavnom je zabavna. najbolji dio je kad Sheldon govori Amy 'nešto značajno' i ja ga slušam zinutih usta sve dok me nije podsjetio da je to iz Spidermana
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
suzdržavam se od ovog spoilera.....................jedva!!!!!!!
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
pahuljica je napisao/la:
...upravo odgledah prvu epizodu šeste sezone ...imam dojam da su nam u ovoj prvoj epizodi samo dali do znanja oko čega se ova sezona vrtiti...tak da bi od slj. epizode trebalo početi ono najzanimljivije
Aha krenulo je opet znači? Bacam se na dl
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.