Sada je: čet 25 lip, 2026 8:49 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 92 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća
 Spartacus: Blood and Sand 
Autor/ica Poruka
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Opis Stanja: h+
Koje si vrste?: Da
Post Re: Spartacus: Blood and Sand
Nego, jel mi može netko pomoći? Ona pjesma koja se vrti na kraju ove epizode, 01e10, kojom je pjesmom inspirirana? Full mi je poznata, kao da mi je na vrhu jezika, ali nemrem se sjetit...
DL link za klip: http://rapidshare.com/files/370142651/Movie_0001.wmv
HALP!

sri 31 ožu, 2010 3:05 am
Kingslayer
Kingslayer

Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Uuuuu, kako su Batiatus i Ashur prešli Soloniusa... još se riješili onog magistra. :mrgreen: Dvije muhe jednim udarcem. Crixus se konačno povratio u arenu. :) A Spartacus saznao za Suru... uh, bit će zanimljivo. :D

449

EDIT: ne znam koja je pjesma to Boz, da ne bi bilo da ignoriram. :zubo:

uto 06 tra, 2010 5:02 pm
Profil Web stranica
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker

Opis Stanja: manipulative and psychotic
Trap... Mrtav si :whatever:

"Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."

Sv. Augustin (354-430)

:vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2:

uto 06 tra, 2010 7:23 pm
Kingslayer
Kingslayer

Dejanira [Bot] je napisao/la:

A bio sam siguran da si već pogledala... 8-[ Uvijek pogledaš prije mene. :oops:

446

uto 06 tra, 2010 8:28 pm
Profil Web stranica
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker

Nego, da, pogledala i ja konačno jucer :biggrinlove:

A nisam prokomentirala ni zadnjih par epki, pa ono...

Dakle... Za pocetak, Lucretia mi je bila genijalna kad je popi*dila zbog Ilithyijine želje da spava sa Crixusom :lolsmjeh:

Iako... Zbilja mi nije jasno kako Batiatus nije ništa skužio... Mislim, koje mu je uopče opravdanje dala za takvo razbijanje? :-k

Al ajd... Bilo mi je zakon kad je na kraju spojila Ilithyiu i Spartacusa :lolsmjeh:

I Ilithyia koja razbija glavu onoj trebi :lolsmjeh: Priceless :biggrinlove:

Nadalje... Varro i tak to... A bas mi je bilo žao :( Pogotovo zato jer ga je baš Spartacus morao ubit :| Taman mi se počeo sviđat lik :( Iako, moram priznat da je Ilithyia to odlično odigrala :biggrinlove: Ma volim ja nju :biggrinlove: :biggrinlove:

Crixus mi je baš išao na živce zadnjih par epki... Joj, da, želiš se vratit u arenu, joj, da, želiš bit "champion of Capua" opet, joj da, ne voliš Spartacusa, joj big deal :roll:

Aj, eto, u zadnjoj epki mu i pošlo za rukom... :zubo:I onda njegova draga ne bude na balkonu :roll: Sad ce narednih par epki bit u depresiji zbog toga :roll:

Spartacus i Sura... Uf, uf, napeto \:D/ jedva čekam da vidim šta će sad kad je sve saznao \:D/

Batiatus i Ashur su bili zakon :hail: :hail: :hail:

Ma svaka im čast, genijalni su :hail:

Iako, žao mi magistra i Soloniusa... Bili su mi bas nekak sexy 8-[

E i zakon mi je bio onaj debeli vlasnik onih gladijatora u zadnjoj epki :lolsmjeh: Baš onak, pravi rimljanin :lolsmjeh: Mislim da taj samo leži i jede :lolsmjeh: I ima divne loknice :lolsmjeh:

E i da, ne znam u kojoj je to epki točno... Ali onaj spartacusov kip me oduševio :lolsmjeh:

Onak, bista, i dolje nakeljen ku*ac :lolsmjeh: Zakon :lolsmjeh:

T'Rapavi je napisao/la:

A bio sam siguran da si već pogledala... 8-[ Uvijek pogledaš prije mene. :oops:

446

Vidiš Trap, ovo crno u mom postu su spoiler kodovi :zubo:

počni ih koristiti :zubo:

"Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."

Sv. Augustin (354-430)

:vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2:

sub 10 tra, 2010 2:49 pm
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker

Nova epka :shocked: :shocked: :shocked:

OMG OMG OMG :shocked:

Ne znam kad sam zadnji put nešto tako dobro pogledala :shocked:

I ne znam ni odakle bi počela s komentiranjem :lolsmjeh: Totalno sam pod dojmom :biggrinlove: :biggrinlove: :biggrinlove:

dakleeee...

Prvo, Solonius mrtav :smrc: Aj, bar smo ga vidjeli polugolog u ovoj epki :naughty: Iako, nije to to bez one sexy frizurice :zubo: I da, scena kad mu ispadaju crijeva iz utrobe im zbilja nije trebala :whatever: Mislim, za divno čudo, nije mi bilo bljak :zubo: Totalno sam se navikla na te odurne scene :zubo: Ponosna sam na sebe :biggrinlove: Nego onak, baš mi je nekak umjetno izgledalo :|

Spartacusov plan opet imao rupu :lolsmjeh: Ne ide mu nešto s tim planiranjima :lolsmjeh:

Ide mi na živce ona Varrova žena, bokte, daj, ostala si bez muža, uzmi šta ti se nudi... Al ne, mora ona glumit neku patnicu i radit :roll: Glupača :roll: Ja bi uzela Spartacusu sve novce 8-[

Ashur :shocked: Je zakon :shocked: Mislim da mi postaje najdraži lik :shocked:

Kak je samo zaje*ao Crixusa :lolsmjeh: Po**bao Naeviu :lolsmjeh: preselio se u vilu :lolsmjeh: Ma frajer je genijalan :biggrinlove:

Nego, kad je Batiatus ponudio Ashuru one sluškinje :zubo: Tamo je bila jedna ženska... Sa zbilja čudnim sisama :lolsmjeh: Mislim, jedna je puuuuno manja od druge :zubo: I manja sisa ima veću bradavicu od veće sise :lolsmjeh: Nadam se da nisam jedina to primjetila 8-[

Saznalo se sve i za Naeviu i Crixusa, i za ključ :biggrinlove:

Crixus bičevan (aj nek je Doctore konačno iskoristio taj svoj bič za nešto :twisted: ), Naevia ošišana :zubo: Onaj "vratar" ostao bez glave :zubo: Zakon :biggrinlove:

LOL, kad je Lucretia uhvatila Naeviu :lolsmjeh: Čak me pomalo i razočarala, nadala sam se da će i više ubit boga u njoj :zubo: 8-[

I onda Naevia rekla Doctoreu da onaj s Kartage nije na slobodi nego da je mrtav :zgrožen:

Uuuuu jedva čekam da vidim šta će sad bit :biggrinlove:

I Glaber se pojavio u epki :biggrinlove: Konačno :biggrinlove: Uf, što mi je zgodan =P~ =P~ =P~

Batiatus mu rekao da je Ilythia ubila onu žensku :shocked:

Iako, da, nije mi jasno kak to da joj nije povjerovao... Onak, ipak mu je ona žena... Mislim... Bilo bi logično da više vjeruje njoj nego tamo nekom frajeru za kojeg je očito da bi sve napravio da se domogne vlasti... Pa tako i lagao :neznam:

Al eto, Ilithyia dobila pljusku i mora ostat u Capui :zubo:

Neka, neka, volim ja Ilithyiu :biggrinlove: I jedva čekam šta će sad smislit da se osveti Batiatusu :biggrinlove: :biggrinlove: :biggrinlove:

Joj i oče li Spartacus više po*ebat onu Miru ili kak se već zove... :roll:

Lucretia trudna :shocked: Batiatus cijelo vrijeme znao za nju i Crixusa :shocked:

Kad smo već kod trudnoća.. Jesu imali oni kakvu kontracepciju? Ona Naevia se stalno je*e okolo, pa nikako ostat trudna :zubo: Morat cu pitat T'Grela :-k

E i one slow motion scene mi nekad zbilja idu na živce :roll: Ono, kad se spartacus borio sa glaberovim vojnicima :roll: pol sata mu treba da padne, pa pol sata da se ustane :roll: Mislim, šta je previše, previše je :zubo:

Ma joj obožavam ovu seriju :biggrinlove: :biggrinlove: :biggrinlove:

I da, evo, upravo gledam ovu epku opet 8-[

Al kad mi je zaaaaaaaakon :biggrinlove: :biggrinlove: :biggrinlove: :biggrinlove:

I ko će sad novu dočekat? :smrc: :smrc: :smrc:

Sv. Augustin (354-430)

sub 10 tra, 2010 11:26 pm
Kingslayer
Kingslayer

OK, pogledao i ja kasno sinoć ili rano jutros novu, toliko hvaljenu epizodu. :) Eh sad, gledam ja i gledam... gledam i dalje i jednostavno mi nije jasno što je u toj epizodi toliko dobro?

Mislim, daleko od toga da je loša ili tako nešto, dapače, standardno je već jako jako dobra, ali ništa što bi je izdvojilo od epizode prije, ili pak one prije te...

Tako da meni zaista nije bilo jasno dal smo ja i Dejanira gledali istu epizodu? Ne znam, možda su meni podvalili neku krivu, ili možda njoj? :-k

Ali onda je došlo tih zadnjih dvadesetak minuta epizode, otprilike od kada je Glaber došao u Capuu koje su jednom riječju savršene. OK, ne možda savršene, ali najbliže tome što može biti.

Ali vratimo se na početak, ipak bi od početka trebalo krenuti. Dakle Solonius, jadni Solonius i njegova presuda. Sad, ne mogu baš reći ko Dejanira da mi je bio sexy (ukusi da :lolsmjeh: ), ali ajde, bio je OK negativac. Nije da ću nešto pretjerano žaliti i plakati za njim.

Scena s crijevima je bila možda malo iju, ali bilo je već u nekoj prijašnjoj nešto slično... tako da nije toliko strašno. Iako da, stoji ovo da su to mogli bolje izvesti, tj. izgledalo je, vidjelo se da je umjetno kako kažeš.

Spartacus i njegovi planovi s rupama... :lolsmjeh: Ah, već smo navikli. Mašo, morat ćemo ga podučiti planiranju. :zubo: Slažem se i za Varrovu ženu, mislim tko bi normalan išao u roblje kako bi otplatio muževljeve dugove, kada ima tako jednostavan način da to riješi. A još i dijete ima... :roll:

Ashur je definitivno jedan od najzanimljivijih i najboljih likova za sada u seriji. Mislim i Doctore mi je zakon, legenda, ali on nekako nije imao toliko vremena i nekako je više sporedni lik. Ashur je toliko toga ispletkario u seriji da je to nevjerojatno.

Sjetimo se samo Barce (ili kako se ono zvao), pa je već i prije Crixusa sredio, i Soloniusa... sada je Crixusa definitivno dotukao. A saznali smo i zašto. Kako kaže Dejanira zaje*ao Crixusa, po**bao Naeviu... preselio se u vilu... ma lik je car, i sve to može zahvaliti Crixusu, kako mu je utrljao na nos u jednom trenutku.

Nekako se samo pitam kada će srediti Batiatusa? Tj. kada će Batiatusu krenuti sve nizbrdo, a ovaj ga ostaviti na cjedilu. :mrgreen: Kad spominjem Batiatusa, i on mi je baš odličan lik. Toliko mu je stalo do te karijere da će učiniti sve i ukloniti svakoga tko mu se nađe na putu.

Što se tiče sluškinja i sisa, da... ona desna je stvarno bila malo pa... sad tražim neku riječ adekvatnu... nakaradna? :zubo:

U ovoj epki se stvarno toliko toga razotkrilo da je to za ne vjerovati... onako, usporedio bi to sa jednom partijom pokera u kojoj svi nešto skrivaju, muljaju, blefiraju i onda na kraju u sekundi otkriju sve svoje adute. Tako nešto je bilo i u ovoj epizodi na kraju.

Lucretia saznala za Naeviu i Crixusa, pošteno isprebijala ovu... ja sam mislio da će je isjeckat na komadiće kada je rekla Miri da joj da nož... a ono samo joj sredila frizuru.Blah, razočaran sam.

Crixus, Ceixus mi se nekako skroz srozao... mislim, postao mi je kao Spartacus na početku serije, sav neki pekmezast, cmizdrav, whatever... dok Spartacus baš obrnuto, postaje sve opakiji, smireniji i mudriji te čeka pravu priliku da napadne. Čak se i naklonio Glaberu, to nisam očekivao. Crixusa su izbičevali, i treba mu malo. :zubo:

Dakle, Luce saznala za Crixusa i Naeviu, ova će završiti ko zna gdje i sada Crixus sanja o slobodi kao Spartacus prije, da oslobodi dragu (a sjetimo se samo kako je govorio i držao propovijedi Spartacusu kako je gladijatorima mjestoo u areni, čast, slava i druge bezvezarije).

Razotkrilo se i za Crixusa i Luce, no Batiatus je cijelo vrijeme znao za njih. :shocked: Nije glup... definitivno nije. Jedino mi nije jasno kako može biti siguran da je dijete njegovo, a ne Crixusovo? To ga nije ništa zabrinjavalo.

Naevia je rekla Doctoreu za Barcu (jel je Barca?) i sad me živo zanima što će ovaj poduzet u svezi s time. Nadam se da će dobiti i malo veću minutažu i bitniju ulogu u narednim nastavcima. :)

Batiatus je konačno dobio što je htio, iako i meni je malo čudno kako je Glaber tako lako povjerovao Batiatusu, s obzirom na Batiatusovu reputaciju itd. No možda bolje poznaje vlastitu ženu nego što mislimo. :zubo: Bit če i tu zanimljivo dalje pratiti razvoj situacije kada Ilithya ostaje u Capui.

I opet se slažem da su više dosadni malo s Spartacusom i Mirom, mislim de je više potroši i gotovo. Žena ti je odavno mrtva... zabavi se malo. :mrgreen:

Što se tiče slow motion scena, to sam još davno rekao da malo pretjeruju, kao i s količinom krvi u svakoj drugoj sceni, ali na to se već naviknuh.

Sve u svemu, odlična, genijalna epizoda, definitivno najbolja u seriji. I sada treba dočekati iduću epku... Spartacus se nešto nabrijava na pobunu, neće valjda već kraj uskoro? :|

I da, toliko od mene... :zubo:

372

ned 11 tra, 2010 12:51 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: DS9
Opis Stanja: h+
Koje si vrste?: Da
D, ako ti je Glabba zgodan, gledaj Legend of the Seeker.
That is all.

ned 11 tra, 2010 1:11 pm
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker

T'Rapavi je napisao/la:
Sve u svemu, odlična, genijalna epizoda, definitivno najbolja u seriji. I sada treba dočekati iduću epku...

Jesam rekla, jesam rekla? :veselje2: :veselje2: :veselje2:

Btw, zabrinio me prvi dio posta, onak, bila sam skroz zgrožena jer ne mislimo isto :lolsmjeh:

The Boz je napisao/la:
D, ako ti je Glabba zgodan, gledaj Legend of the Seeker.
That is all.

Uf, jos od LOTR-a :biggrinlove: :biggrinlove: :biggrinlove:

I imam u planu pogledat :biggrinlove:

Sv. Augustin (354-430)

ned 11 tra, 2010 2:18 pm
Kingslayer
Kingslayer

T'Rapavi je napisao/la:
Sve u svemu, odlična, genijalna epizoda, definitivno najbolja u seriji. I sada treba dočekati iduću epku...

Jesam rekla, jesam rekla? :veselje2: :veselje2: :veselje2:

Jesi, jesi... rekla si. :biggrinlove:

Btw, zabrinio me prvi dio posta, onak, bila sam skroz zgrožena jer ne mislimo isto :lolsmjeh:

Hehe, to je bio i cilj prvog dijela posta. :zubo: I zar si uopće sumnjala u to da mislimo isto? :mrgreen:

371

ned 11 tra, 2010 2:29 pm
Profil Web stranica
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker

T'Rapavi je napisao/la:

Hehe, to je bio i cilj prvog dijela posta. :zubo: I zar si uopće sumnjala u to da mislimo isto? :mrgreen:

371

Pa ono, moram priznat da sam se malo zabrinula 8-[

Onak, to bi značilo da nešto nije u redu sa svemirom 8-[ Bliži se smak svijeta ili tako nešto 8-[

:zubo:

Sv. Augustin (354-430)

ned 11 tra, 2010 4:43 pm
Kingslayer
Kingslayer

T'Rapavi je napisao/la:

371

Onak, to bi značilo da nešto nije u redu sa svemirom 8-[ Bliži se smak svijeta ili tako nešto 8-[

Ma daleko je još 2012. :zubo: Ne brini, što se nas tiče, neće brzo tako smak svijeta. :mrgreen:

365

ned 11 tra, 2010 6:10 pm
Profil Web stranica
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker

T'Rapavi je napisao/la:
T'Rapavi je napisao/la:

371

Ma daleko je još 2012. :zubo: Ne brini, što se nas tiče, neće brzo tako smak svijeta. :mrgreen:

365

LOL, al smo on topic :zubo:

šta misliš, jel itko osim nas dvoje i Boza uopće čita ovaj topic? :lolsmjeh:

nda... Ovaj post je spam :baeh:

baš me zanima hoće netko skužit i moderirat :zubo:

Sv. Augustin (354-430)

ned 11 tra, 2010 6:23 pm
Kingslayer
Kingslayer

Bojim se da nitko osim nas... i Boza povremeno... :mrgreen:

362

ned 11 tra, 2010 6:27 pm
Profil Web stranica
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker

Hahaha, a šta ćeš... Ne znaju ljudi šta propuštaju :zubo:

Nego da, i meni je bilo full čudno što Batiatus uopće nije reagirao na mogućnost da je dijete Crixusovo :-k

E i bezveze mi je bilo sto je Lucretia samo ošišala Naeviu, kad je rekla Miri da donese nož, ja sam mislila da će ju cijelu osakatit :twisted:

Sv. Augustin (354-430)

ned 11 tra, 2010 6:30 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 92 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: