|
Sada je: sub 29 kol, 2026 1:33 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Pet Sematary(1989)
Ekranizacija horror novele S. Kinga o groblju kućnih ljubimaca koje oživljava pokopane.Sretna obitelj koja se sastoji od oca, majke, sina i kćerke doseljava na idilično imanje na nekom selu.Ubrzo saznaju da se iza njihove kuće nalazi groblje kućnih ljubimaca.Kada nesretna sudbina zadesi obiteljskog mačka obitelj ga na nagovor susjeda odluči pokopati na satro indijansko groblje nakon čega bi se četveronožni ljubimac trebao vratiti u život.To se zaista i dogodi no ubrzo će se ispostaviti da mačak više nije isti kao prije...Mali teaser. Cvicek je bio spominjao da ga je gledao. Pogledala sam ga neki dan. Ok je. Ali predvidljiv. Malo me živciralo što glumi ona koja je glumila Tashu Yar pa mi je bilo iritantno. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 17 stu, 2009 11:10 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
 Re: Pet Sematary(1989)
Meni nije bio predvidljiv... bar ne davnih devedesetih kad sam ga gledala... i bili su mi svi glupi ko k-kukuruz... i ono dijete koje cvili na kraju da mu nije pošteno umrijet... jbt... koji glup film...
| uto 17 stu, 2009 2:31 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Trash kakav se rijetko nalazi, ali ipak su neke forumašice na njega vrištala 
| uto 17 stu, 2009 2:35 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Lol! Ima se tu na šta vrištat! Općenito ne volim horore baš zato što se napetost umjetno stvara, i situacije su uvijek, uvijek nerealne...
| uto 17 stu, 2009 2:37 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Meni je ... ako tako mogu reći, drag film  Jedan od prvih horroraca koje sam pogledao još davne 1990 ili 1991. Tada smo nabavili video rekorder a u videotekama su se mogli nabaviti najnoviji filmovi, jer zakon o copyrightu nije postojao  Nakon toga sam ga gledao sljedeći puta skoro 20 godina kasnije u Barić Dragi. Dejaniru je poprilično dojmio ludi mačak iz filma  A ja sam idućih par dana za avatara stavio Viktora Možda je film predvidljiv, ali večina takvih filmova je ionako predvidljiva... tako da mu to što se mene tiče ne umanjuje vrijednost. Meni su puno bezvezniji oni horrori u kojima ima krvi do koljena, stotine ubistava zombija, vampira i ostalih... takvi horori koji nemaju ništa orginalno nego cijeli film klaonica - su meni najniža vrsta horrora. Trekerima će možda biti zanimljiva informacija da u filmu glumi Denise Crosby, poznata i po ulozi Tashe Yar u TNGu. Također, veliki plus mi je što u filmu ima muzike od Ramonesa Recimo scena kad kamiondžija prolazi, sluša Sheenu i zgazi dijete I naravno, na kraju filma je i pjesma Pet Sematary koja se u ponekoj sitnici nadovezuje na film... i koja je meni jedna od naj pjesama Ramonesa  Spet je napisao/la: jbt... koji glup film... BrickTop je napisao/la: Trash kakav se rijetko nalazi You just don't get it 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 17 stu, 2009 3:27 pm |
|
 |
|
Number One
|
Cvicek je napisao/la: You just don't get it  ne da ne kužim... nego ne volim i ne želim kužit...
| uto 17 stu, 2009 4:02 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mačak je najbolji kad baci krvavog štakora ovom u kadu dok se kupa. 
|
| uto 17 stu, 2009 7:08 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Baš sladak micek 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 17 stu, 2009 7:22 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
BrickTop je napisao/la: Trash kakav se rijetko nalazi, ali ipak su neke forumašice na njega vrištala  A kad je bio strasan I jos ste onda poceli bacat stvari na mene da se uplasim jos vise I vikat "vidi mačka" Al ajd, bar smo onda u baric dragi slusali minimalno triput dnevno pjesmu Pet sematary I cvicek, pokusavas me ubit ovom slikom? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 18 stu, 2009 1:30 am |
|
 |
|
|
Meni je bilo kul kad je mačak prvi put umro pa se jedva dao odvojiti od trave. Jesam to samo ja, ili je malo čudno što je klinac ostao u jednom komadu kad je pokupio kamion?
|
| sri 18 stu, 2009 1:32 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Da, i meni je bilo čudno kako nije bilo gadnije... ipak se radilo o tegljaču koji je jurio tko zna koliko na sat... iza tako nečeg ni auti ne ostaju u jednom komadu...
|
| sri 18 stu, 2009 1:35 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Gledala sam film, fora ah hororac ko hororac... Nije baš da je nešto super, ipak je to postariji film 1989 .. Iako je tema dobra Stephen King mi je jako dobar, više volim čitati njegove knjige nego gledati filmove... 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| ned 10 sij, 2010 4:51 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|