|
Sada je: sri 26 kol, 2026 10:30 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Nadolazeći filmovi rimske tematike
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 Nadolazeći filmovi rimske tematike
Budući sam uvijek uživao gledati filmove sa radnjom smještenom u doba Rimskog Carstva, počevši od Quo Vadisa i Ben Hura pa sve do Gladijatora i HBO-ove serije Rome, pade mi na um otvoriti topic ove tematike, a u svijetlu činjenice kako nas u slijedećih godinu-dvije čeka nekoliko filmova smještenih u navedeno razdoblje i to: 1. Rome (2011)Riječ je o filmskoj ekranizaciji izvrsne HBO-ove serije Rome sa Kevinom McKiddom i Rayom Stevensonom u glavnim ulogama. Radnja filma će, izgleda, biti smještena nakon radnje serije, a u filmu ćemo vidjeti i Vorenusa (iako ne znam na koji način, s obzirom na zadnju epizodu 2. sezone). IMDB profil (in development)Facebook grupa posvećena filmuBruno Heller i KevinMcKidd o Vorenusu u filmu2. Centurion (2009)Filmu režiji Neila Marshalla (Doomsday), sa Dominicom Westom, Olgom Kurylenko, Noelom Clarkeom (Mickey iz Doctor Whoa) i Davidom Morrieseyem (DW specijal The Next Doctor) u glavnim ulogama. Riječ je o filmu o Devetoj legiji. Iako je navedeno da će biti prikazan ove godine, to je teško za povjerovati. IMDB profilPrvi pogled - scene sa seta by Rotten Tomatoes3. The Eagle of the Ninth (2010)Još je jedan film o Devetoj legiji, a režirat će ga Kavin MacDonald (State of Play). Snimanje je započelo prije nekoliko dana, na lokacijama u Mađarskoj, a snimat će se i u Škotskoj. U filmu glume Channing Tatum, Jamie Bell, Mark Strong i Donald Shuterland. IMDB profilČlanak o početku produkcije na Dark Horizons.comTrenutno mi na pamet ne pad više nijedan nadolazeći film rimske tematike, no ako znate neki svakako napišite.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| čet 27 kol, 2009 9:55 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Nadolazeći filmovi rimske tematike
Miroslav je napisao/la: 1. Rome (2011)Riječ je o filmskoj ekranizaciji izvrsne HBO-ove serije Rome sa Kevinom McKiddom i Rayom Stevensonom u glavnim ulogama. Radnja filma će, izgleda, biti smještena nakon radnje serije, a u filmu ćemo vidjeti i Vorenusa (iako ne znam na koji način, s obzirom na zadnju epizodu 2. sezone).  Prvi put čujem za ovo... Ajme, jedva čekam! Samo da se na kraju osrednjim filmom ne poseru na jednu od najboljih TV serija svih vremena.
|
| čet 27 kol, 2009 10:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Inače, trenutno gledm BBC-jevu dokumentarno-igranu seriju Rise and Fall of the Roman Empire. Ima ukupno šest epizoda, a nedavno je prikazivana i na HRT-u. Prva je epizoda o Cezaru, druga o Neronu, a treća, koju sma pogledao maloprije, ustvari je i najbolja - o Vespazijanu i Titu te židovskoj pobuni. Inače, naišao sam na još jedan nadolazeći film koji u sebi ima rimske tematike, no čini mi se da će biti shit. Riječ je o filmu Agora. Frack that kind of movies, dajte nam još neki rimski sa Russellom Croweom. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pet 28 kol, 2009 7:11 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Zaboravih spomenuti i spektakl Hannibal the Conqueror sa Vinom Dieselom u glavnoj ulozi, a koji je, nažalost, malo zapeo u pretprodukciji. Scenarij za film bi inače trebao napisati David Franzoni (Gladijator).
Benedikt XVI
|
| sub 29 kol, 2009 4:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Nove slike iz Centuriona:   Premijera dotičnog filma je u ožujku iduće godine.
Benedikt XVI
|
| sri 07 lis, 2009 9:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Super tema 
| ned 11 lis, 2009 9:59 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|