| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant
|
 Re: cisti offtopic (new people, procitajte prvi post :))
danas na poslu dobio novu knjigu sa hrpom zakona i propisa i skužio da će mi se uvaliti još jedan posao...superrrrrrrrrrr...sada ću postati tri u jedan.....vrit...
_________________ What's the miracle, if life itself is not? Who am I to praise it's worth With a hymn?? I may stumble over words that I forgot, Just as life itself will slowly begin.
|
| uto 28 srp, 2009 4:57 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
EPIC!!!!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 05 ruj, 2009 12:25 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sub 05 ruj, 2009 12:46 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
cekanje je majka spasenja
| sub 05 ruj, 2009 1:32 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Danas odoh u Boogaloo na 80's
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 05 ruj, 2009 3:31 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ako Daso uskoro ne procita moj pm, bit cu jako zivcana 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 05 ruj, 2009 3:53 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Sovereign je napisao/la: Danas odoh u Boogaloo na 80's wohoo!!! 80's to mi se jako sviđa... cool glazba..  have fun...
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sub 05 ruj, 2009 3:57 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
hm... trebao bi ja lagano na spavanje... al' mi se nesto neda... hm... Ned... koga/cega nema? Neda... Eddard, Edarda... al' mi se nesto eddarda... sto mi se eddarda? a... ovoga... nista, nista! "baba nije niiista vidjela!" tko zna otkuda je ovaj gore quote nek mi se javi na PM. dobije nagradu ili nesto... evo, avatar mu napravim. ili nesto... anyway, ovdje je fakat dosadno... pol cetiri, a nigdje nikoga. mislim da to nije u redu. i mislim da se sutra opet necu moci ustati... ali to je druga prica. btw, zasto bih se i ustajao? ja sam ljepo jos na praznicima. aha! a srednjoskolci lijepo u skolu... i FER-ovci isto. suosjecam. i tako ljudi... ja vas sad lagano sve pozdravljam... i ipak idem spavat' (kad ovdje nema niceg pametnog...) (i neda mi se vise po stoti put citati random xkcd-e) ( http://xkcd.com/313/ ) (i tako...) laku noc ekipa. (ne da ce ova poruka imati nekog smisla) (jer, premda je sad meni noc) (ti ovo citas vec po danu...) (tako da...) (u biti, ako ovo citas upravo u trenutku kad ides spavati...) (onda mozda moje "laku noc" ima nekog smisla!) (ok, ako je tako pukni mi PM) ((da... malo sam skrenuo...)) ((takozvani forumoizisizam)) ((poremecaj koji nastaje uslijed usamljenosti na forumu...)) ((u pol cetiri ujutro)) (((i tako...))) (((bericetno!)))
|
| uto 08 ruj, 2009 3:29 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
e, fora je ona scena na pocetku watchmena kad su oni antiratni prosvjedi pa zenske postavljaju cvijetice u puske da bi ih vojnici propucali tren kasije... i pjesma u pozadini... ma opcenito, ta uvodna spica watchmena je predobra...
|
| pon 28 ruj, 2009 10:38 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Baš su ovi smokiči zakon!! samo klize niz grlo 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sri 30 ruj, 2009 4:02 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
nijedan glas nije dobio moj avatar a norminiran je - čudno i žalosno
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 30 ruj, 2009 4:09 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
razmišljam da li da otvorim čips ili ne 
| sri 30 ruj, 2009 8:47 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
dosadno, dosadno, dosadno, jako mi je dosadno, dosadno... 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 16 lis, 2009 11:55 pm |
|
 |
|
Admiral
|
idem na čorenje, možda opet odsanjam neki sick san 
|
| sub 17 lis, 2009 12:02 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
Na forumu samo Yahoo i ja, a on nije baš pričljiv 
| sub 17 lis, 2009 9:42 am |
|
 |
|