| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Signature of the person above you
Cvicek je napisao/la: Ili će on smanjiti sig... ili ću mu ga ja smanjiti i zalockat da ga više ne može mijenjati  Mirnin je taman 150 pixa visok. Moji je samo 50 pixela viši, što nije ništa posebno
Ontopic: Volim pjesmu koju ima u siggu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 10 svi, 2009 3:33 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Hoće se cjenkati o veličini siga i sve više s tim ide na živce 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 10 svi, 2009 5:34 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Njegov sig me podsjetio da moram konačno poslušati taj Bad Religion. (I zauzeo se za mene aaaaaaw  )
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 10 svi, 2009 6:02 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Nisam imao ništa protiv njenog sigga, već sam samo rekao da se ne napada samo mene ako imam malo veći sigg (i to neznatno), već da bude pošteno i da se sve upozori
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| ned 10 svi, 2009 6:04 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Konačno ima Fed sig 
| ned 10 svi, 2009 9:29 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Sviđa mi se taj njegov moderni Voyager

|
| pon 11 svi, 2009 1:08 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ima Enterprise E u sigu i Make it so 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 11 svi, 2009 10:19 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
it's red sig  ..
_________________ What's the miracle, if life itself is not? Who am I to praise it's worth With a hymn?? I may stumble over words that I forgot, Just as life itself will slowly begin.
|
| pon 11 svi, 2009 10:22 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Ima neku pjesmu u sigu
| pon 11 svi, 2009 10:57 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Ovaj VOY-A je predobar, ovako na prvi pogled. Ima li gdje neka galerija, da ga vidimo iz različitih uglova?
|
| pon 11 svi, 2009 11:14 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Definitivno najbolji sig na forumu 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 11 svi, 2009 11:24 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Ima viteza na siggu

|
| uto 12 svi, 2009 2:44 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Jedna sličica mu je malo viša od druge...  Oštro oko sokolovo to odmah zamijeti... Valjda zato što mu je taj Enterprise draži od ovog drugog. 

|
| uto 12 svi, 2009 3:14 pm |
|
 |
|
Overlord
|
T'Rapavi je napisao/la: Jedna sličica mu je malo viša od druge...  Oštro oko sokolovo to odmah zamijeti... Valjda zato što mu je taj Enterprise draži od ovog drugog.  E tu se varaš , tak sam jedino mogao napravit da bude skoro iste veličine 
Ontopic: Živi dugo i BERIĆETNO!!

|
| uto 12 svi, 2009 3:17 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
Sovereign je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Jedna sličica mu je malo viša od druge...  Oštro oko sokolovo to odmah zamijeti... Valjda zato što mu je taj Enterprise draži od ovog drugog.  E tu se varaš , tak sam jedino mogao napravit da bude skoro iste veličine 
Ontopic: Živi dugo i BERIĆETNO!!   skračeno za ta 2 pixela.
| uto 12 svi, 2009 3:55 pm |
|
 |
|