Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
Re: Što se sluša @ d' moment
Austere - When Even Tomorrow Looks Away
Mirrors empty, Ghostlike reflection, The sky is filling with clouds of grief The dawn of a dreadful day...
When Even Tomorrow Looks Away...
SAMO DSBM!
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
Behemoth - Daimonos
We worship the sun We worship the moon Spreading like rats Exalted above the stars of God
All hail slain and risen God All hail Dionysus All hail slain and risen God All hail Dionysus
_________________ "Pitas me sta je to istina? Istina nije nista drugo do nedostatak maste!"-Elim Garak Znate li sta je to iluzija? Iluzija je kad pamet zaje*va glupost!-by JA
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
I mene isto oduseve takvi bendovi......za ove sam cuo preko You Tube-a onako slusao redom i kada sam cuo..
_________________ "Pitas me sta je to istina? Istina nije nista drugo do nedostatak maste!"-Elim Garak Znate li sta je to iluzija? Iluzija je kad pamet zaje*va glupost!-by JA
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Hahaha Rowena...ja već pročitao da me skidaš Uf, al sam perverzan
Ja trenutno po ovom rokam:
I ovom:
Ova cura u drugom spotu je predobra. Uf da mi takva slatkica dođe
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer
Kako dobar bend!
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Evo ga sad na:
To cijeli dan i noć slušam. Pjesma mi je j*bena, a i cura koja ju pjeva je preslatka
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
DRAPSNATT - SKELEPHT
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
Sov- ova cura iz Tinejdž drtbega je glumica koju mi se ne da guglat, al sjećam je se iz Six feet under, American beauty i još nečeg. U sve tri situacije je bila lezba. Tvoj mačo heteroizam će biti ugrožen pored takve.
Norexan - death i elektronika su inače slaba kombinacija, mada ovo djeluje ok.
Wild - Drapsnat sam nešt malo slušo, al nisam se nešt odvalio.
Meni je Drapsnatt isto tako-tako, ne bi to mogao stalno slušati, ali zasad mi odgovara. Chekirao sam zadnji album i nije loše.
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
Miki je napisao/la:
Norexan - death i elektronika su inače slaba kombinacija, mada ovo djeluje ok.
Sto su slaba kombinacija?
Uzgred ovi nisu cisti Industrial Death....oni su Electro-Ambient Brutal Death Metal
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.