|
Sada je: čet 25 lip, 2026 5:43 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: Voyager fan club
Nisi sam, RAI misli na te. Borgova 33

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 20 pro, 2010 11:24 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
alfa_Q je napisao/la: jesam li to ja jedini od aktivni forumaša kojem je voyager naj serija..ljudi gdje ste?.....Am I alone in the delta quadrant??  Nisi, sam. Nikad nećeš biti sam. Voyager je bio i ostao odličan. Ali sve epizode smo pogledali više puta, i pod hitno trebamo nešto novo.
|
| sub 22 sij, 2011 2:08 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
Imala sam jako lijepu namjeru pročitati sve postove u ovoj temi, ali pošto je počeo s napola svađom, ne da mi se. Meni je Voyager najbolji. A sad zašto. To je prvi ST koji sam gledala (i bila od prvog dana oduševljena) i pretpostavljam da sam ga postavila kao mjerilo s kojim uspoređujem sve ostale. Janeway mi je genijalan lik u svim pogledima. Ostala ekipa i radnja su mi super. Čak i sada, kad sam pogledala bar dobre komade svih ST-a, Voyager mi je ostao na prvom mjestu. Mislim da je doživljaj neke serije kao dobre, loše, prosječne... stvar ukusa. A o ukusima se ne raspravlja... eventualno ih se može koristiti kao temelj za dobru zezanciju. 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| sub 05 vel, 2011 7:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Lampyris je napisao/la: Imala sam jako lijepu namjeru pročitati sve postove u ovoj temi, ali pošto je počeo s napola svađom, ne da mi se. Meni je Voyager najbolji. A sad zašto. To je prvi ST koji sam gledala (i bila od prvog dana oduševljena) i pretpostavljam da sam ga postavila kao mjerilo s kojim uspoređujem sve ostale. Janeway mi je genijalan lik u svim pogledima. Ostala ekipa i radnja su mi super. Čak i sada, kad sam pogledala bar dobre komade svih ST-a, Voyager mi je ostao na prvom mjestu. Mislim da je doživljaj neke serije kao dobre, loše, prosječne... stvar ukusa. A o ukusima se ne raspravlja... eventualno ih se može koristiti kao temelj za dobru zezanciju.  Da samo znaš koliko sam čekao da napokon vidim još nekoga tko će reći nešto dobro o voyageru. da, možda je bolje da neke teme ne nastaviš čitati na ovome forumu jer kad ih pročitaš upitaš se da li je ovo star trek forum , no sva sreća koliko toliko ipak prevlada star trek duh.
|
| sub 05 vel, 2011 8:38 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
alfa_Q je napisao/la: Da samo znaš koliko sam čekao da napokon vidim još nekoga tko će reći nešto dobro o voyageru. da, možda je bolje da neke teme ne nastaviš čitati na ovome forumu jer kad ih pročitaš upitaš se da li je ovo star trek forum , no sva sreća koliko toliko ipak prevlada star trek duh. Ajme, zar je tako malo Voyagerovaca?!  Morat ću dovest svoje dvije sestre na forum.  Kod mene 3/4 familije voli Voyager  (ne računam mamu i tatu, njima je to sve isto  ), a 1/4 povremeno tvrdi da je mu je najbolji TNG, a povremeno DS9. Brat mi ima krizu identiteta. alfa_Q je napisao/la: da, možda je bolje da neke teme ne nastaviš čitati na ovome forumu jer kad ih pročitaš upitaš se da li je ovo star trek forum , no sva sreća koliko toliko ipak prevlada star trek duh. Ma nije strašno. Vidjela sam ja i gorih prepirki.  Simpa je forum. 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| ned 06 vel, 2011 11:33 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Lampyris, da, nažalost nas je malo, ono malo fanova voyagera bude ponekad ovdje a i neki su otišli sa foruma i tako. No tvoj dolazak mi je vratio bolju nadu u ovaj forum Vidim da se kod tebe gleda trek naveliko, šta čekaš seke dovedi na forum, a brata..asimiliraj ga 
|
| ned 06 vel, 2011 3:39 pm |
|
 |
|
Commander
|
alfa_Q je napisao/la: Lampyris, da, nažalost nas je malo, ono malo fanova voyagera bude ponekad ovdje a i neki su otišli sa foruma i tako. No tvoj dolazak mi je vratio bolju nadu u ovaj forum Nema veze koliko nas ima. Glavno je da nam je lijepo dužiti se. alfa_Q je napisao/la: Vidim da se kod tebe gleda trek naveliko, šta čekaš seke dovedi na forum, a brata..asimiliraj ga   Moram mu ovo poslati!!! Bit će oduševljen. A seke nisu baš od forumašenja. 
|
| ned 06 vel, 2011 6:42 pm |
|
 |
|
Trekkie
Pridružen/a: čet 05 svi, 2011 6:12 pm Postovi: 2 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Ferengi
|
Voyager je bio serijal zbog kojeg sam zavolio star trek. Kad sam bio mali obozavao sam svemir i fascinirao me. Taj dan kad sam prvi put pogledo nikad necu zaboraviti . Mama je rekla dans ti je o svemircima na televiziji zovu se zvjezdane staze ja ono wtf sjeo sam ispred Tv-a (cak se i sata sjecam bilo je oko 16 sati) i od onda sam nestrpljivo cekao svaki petak da vidim novu epizodu. Prosle godine kad sam dobio dsl odmah sam skinuo sve epizode i do sada sam vec 2 puta pogledao sve epizode. Nakon toga sam bio gladan star treka i skinuo DS9 nakon prve (dosadne ) sezone opet me uhvatilo kao nekad Voyager. Zaista mi je tesko odredit koji je serijal bolji zato sto svaki ima ono nesto. Janeway, Seven , Paris, Kim , .... pa i sam voyager su pregenijalni imam osjecaj da su mi clanovi obitelji (dr. Barclay  ) i bilo bi predobro kad bi to sve bilo stvarno. Zamislite samo mogucnosti, predobro. S druge strane DS9 opet ima toliko kvaliteta da sam isto ostao paf. Quark je genijalno razraden lik. Dok npr. TNG i originalni star trek mi nekako nisu sjeli najbolje. Ovaj novi star trek u paralelnim svjetovima mi je osrednji kao da nema onu dusu. E i da ja i moj prijatelj smo stalno izradivali neke djelove broda tj. one konzole i to je bilo na nekoj prikolici i uvjek smo se igrali voyagera )on je uvjek bio kapetan zato sto je stariji  ). KAd bih postao milijunas napravio bi si kucu u stilu voyagera a to dovoljno govori koliki sam fan  . Mozda jednog dana 
|
| čet 05 svi, 2011 6:36 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Eh, da su ti još i TNG i DS9 sjeli... I meni je Voyager bio prvi ST... Zato često stavljam njegove mane na stranu (jednu do 3) i gledam samo dobro... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| ned 08 svi, 2011 1:10 am |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pon 16 svi, 2011 7:12 pm Postovi: 72 Lokacija: Slavonski Brod / Zagreb Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: human
|
Evo još jedne voyager ljubiteljice  Iako mi Voyager nije bio prvi iz franšize nego TOS nekako sam ipak najviše ostala vezana uz Voyager. Epizode sam pogledala nekoliko stotina puta, znam i citate a nešto možte vidjeti i u potpisu
_________________ "Listen carefully, Neelix, because I'm only going to say this once. Coffee, black."
- Janeway, to Neelix after he informed her that more replicators had gone offline (VOY: "Bride of Chaotica!")
|
| pon 16 svi, 2011 9:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
NEWS FLASH! Službeni stav udruge je da Voyager ima 13 fazera.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| pon 16 svi, 2011 9:24 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: uto 07 lip, 2011 9:03 pm Postovi: 21 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Borg
|
Nekome je Voyager najbolji nekome nije stoga ne vidim poantu ulijetanja pojedinaca na ovu temu i provociranja nekolicine koja voli VOY kad imaju svoje teme i fan klubove. A sad o moj najmilijem Voyageru. Super mi je tema serijala. Odbaci se u daleko ništavilo nepoznatog kvadranta i sad se moraju snaći. Ima puno moralnih dilema. Sviđa mi se kako se janeway snalazi. U prve 3 i kusur sezone mi je malo čak i dosadnjikavo bez Sedme ali kad Sedma dođe onda mi je serijal potpun. Ima dosta humora i fakat se znam nasmijati od srca. Zgodnih teta u posadi ne manjka. Zgodno mi je što vidimo Lt. Wildman kako je trudna, zatim rođenje Naomi pa na kraju i dijete Naomi - Sabrinu. Super mi je kako u generacije duboko ide s pričom. Genijalno mi je i to što je u zadnjoj epizodi 33 godine u budućnosti mada se sve to izbriše i voljela bih da su stavili jednu bonus epku kak je bilo kad su se vratili. Bila sam  i Kata da kurs i završi. Trebali su malo to drugačije. Sve u svemu 5+
| sri 08 lip, 2011 4:56 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: uto 07 lip, 2011 9:03 pm Postovi: 21 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Borg
|
| čet 09 lip, 2011 10:24 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Oceanovih 9? 
|
| čet 09 lip, 2011 11:36 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Paris je George Clooney, Kim je Brad Pitt. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 11 lip, 2011 7:39 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|