| Autor/ica |
Poruka |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
 Re: Najbolji VOY negativac
Pa da, upravo u tome je i poenta, Seskin potencijal jednostavno nije iskoristen i prebrzo su je izbacili iz serije. Koliko je dobra mogla da bude pokazuje i ona epizoda sa Tuvokovim holodek programom. Culluh mi se nikada nije ni dopadao.
_________________ Mr. Paris, set a course...for home!
|
| pet 21 vel, 2014 11:21 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
To je onaj program koji obrađuje moguću pobunu makija ? ..koja je to epizoda (naziv)
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 21 vel, 2014 11:42 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Worst Case Scenario, jedna od meni dražih Voy epki viewtopic.php?f=82&t=4976
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 21 vel, 2014 11:52 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Eh da, odlicna epizoda sa puno akcije. Tih posljednjih nekoliko epizoda iz trece sezone su izvukle tu, po meni najlosiju VOY sezonu (uz prvu).
|
| sub 22 vel, 2014 12:17 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
captain je napisao/la: Ma Seska i Culluh su bili OK ali ništa više od tog i to posebno kad usporedimo ta dva lika sa negativcima iz DS9-a pa i TNG -a (Sela naprimjer) , da to usporedim sa likom iz jedne novije fantasy priče ..ti likovi bi bili kao Cersei i misle da su pametniji nego šta zapravo jesu no s druge strane uspili su u jednom trenutku i osvojit voyager pa je teško reći da nemaju potencijala za odlične negativce ali sve je trajalo prekratko i prebrzo da bi se u nešto bolje razvilo a nije se razvilo  Sela? Ona se po meni nikako ne može uspoređivat s Seskom. Kao zla verzija Tashe Yar.  Seska je puno kompleksiji i zanimljiviji lik od nje. A i inače je smješno što si spomenuo TNG i dobre negativce, jer baš od svih serijala TNG niti nema niti jednog poštenog negativca a da se pojavljuje više od dvije epizode. 
| pon 24 vel, 2014 1:54 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Suikotreki je napisao/la: baš od svih serijala TNG niti nema niti jednog poštenog negativca a da se pojavljuje više od dvije epizode.  Lore? Durasice? Durasice su možda nepoštene... ali daj onda bar Lorea priznaj pod poštenog negativca I ima još jedan lik kojeg nismo spomenuli - Suder, efikasan u onome što radi, makar bih ga više uvrstio u oboljele u stilu "preuzetih" tipa Doctor u "Darkling", ili Vorik u "Blood Fever".
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 24 vel, 2014 5:22 am |
|
 |
|
Captain
|
Ne znam da li je bas Lon Suder bio negativac, ali svako je bio veoma zanimljiv lik. I sa njim su mogli nesto vise da urade ali eto...
|
| pon 24 vel, 2014 10:34 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Tom_Paris je napisao/la: Ne znam da li je bas Lon Suder bio negativac, ali svako je bio veoma zanimljiv lik. I sa njim su mogli nesto vise da urade ali eto... Nema šanse! Lon Suder nikako nije bio negativac. Tragičan lik, bolestan, ali nikako negativac.
| uto 25 vel, 2014 12:27 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Tom, Suiki, to sam i napisao da je riječ o bolesti, ali ipak zaslužuje da ga se spomne kao jednog od onih koji su napravili bad stuff... Na kraju se i iskupio - kad se sve zbroji i oduzme, ubio jednog a kasnije spasio posadu... needs of the many in a very disturbing way 
|
| uto 25 vel, 2014 8:52 am |
|
 |
|
Captain
|
Sad se sjetih jednog epizodnog negativca (uslovno receno) koji me je bas istraumirao kada sam prvi put gledao epizodu - Clown iz The Thaw epizode. Nije rijec o stvarnoj osobi vec o personifikaciji straha kao emocije i to ga cini jos zanimljivijim. Epizoda mi je jedna od omiljenih i mislim da je veoma potcijenjena.
|
| uto 25 vel, 2014 4:22 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ako su Kirk i klingonski disruptori uspjeli ubili boga, bio je red i da Janeway ubije samu Smrt Svakako spooky epizoda i odličan negativac, no kod pravog negativca bi očekivao da traje bar još koju epizodu više.
|
| uto 25 vel, 2014 8:55 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Cvicek je napisao/la: no kod pravog negativca bi očekivao da traje bar još koju epizodu više. Sva sreća pa TNG nema problema s ovime. 
| uto 25 vel, 2014 11:43 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Moram opet počet gledat Voy. Dosta sam zaboravila. Ali uvijek su mi "najopakiji" bili oni sa vremenom u epizodama Year of Hell. Briljantno su napisani s apsolutno fantastičnim slijedom događaja. Motivi su im odlični. Je li to Anorax? Proguglah. Jest. The most baddass of them all. 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 28 vel, 2014 12:46 am |
|
 |
|
Captain
|
Veoma zanimljiva rasa i Annorax kao kompleksan negativac. Steta sto nisu sproveli u djelo originalni plan i posvetili veci dio cetvrte sezone borbi sa Krenimima, ali i ovako smo dobili dvije fantasticne epizode (medju najboljim u cijeloj seriji). Suiko, ne budi strog prema TNG. Sjeti se samo onog zanimljivog negativca koji je ubio Tashu Yar 
|
| pet 28 vel, 2014 1:11 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Mind you... idem sad gledat to. 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 28 vel, 2014 1:19 am |
|
 |
|