| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: uto 25 tra, 2006 12:45 pm Postovi: 47 Lokacija: Zabreg Spol: Ženski Naj Serija: TNG
|
 TNG za NOSF magazin
hola ljudi, nadam se da nisam previše OT naime, u pripremi je novi broj NOSF magazina, u kojem bih željela da izađe i tekst (ili tekstići) o TNG-u, budući da je sad krenuo na malim ekranima. tako pozivam dobrovoljce i istinske fanove TNG-a da sudjeluju u tome. ideja je imati: kratki tekst o povijesti TNG-a ukratko tekstovi o glavnim likovima trivija i zanimljivosti razno (ukoliko ima) (u 23. broju je bio specijal o SG-1, pa nešto slično tome) ima li zainteresiranih? može jedna osoba, a može i više, nije važno, ali bih zbilja željela da se radi o fanovima koji poznaju tematiku  možete mi se javiti preko foruma ili na mail nosf-tekstovi(at)nosf.net
| sri 02 sij, 2008 11:14 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
 Re: TNG za NOSF magazin
daj samo napisi koliko kratko to zelis da bude... da nebi NOSF bio dvobroj o TNGu 
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sri 02 sij, 2008 12:37 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: uto 25 tra, 2006 12:45 pm Postovi: 47 Lokacija: Zabreg Spol: Ženski Naj Serija: TNG
|
 pa sve skupa maximalno 4 kartice teksta povijest recimo maximalno 2 kartice, a ostalo još 2  s tim da ako ode na 5 kartica nije grehota, al da baš ne bu dvobroj 
| sri 02 sij, 2008 12:47 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Hmmm...moga bi i ja koju napista o TNGu...ka "istinski fan" STa ...ma ca god do znacilio.... Jel ti @Ire trazis samo lipe rici ostalo ce bit cenzurirano oli ..se mogu izrazit i ostala misljenja.... Nekeko mi tvoj opci poziv glede TNGa mirisi na to da ce proci samo hvalospjevi..oli se varan......!? Bilo ba zanimljivo cut tvoj odgovor ..iako bas i nevirujen u to ......"al bog je velik a Picard jos i veci "..jesan pogodija naslov vaseg clanka ..... Pozdrav CNNova 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 02 sij, 2008 12:50 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
|
pod "istinski fanovi" mislim na one koji dobro poznaju tematiku, pogledali su sve epizode i filmove i znaju znanje. što se tiče pozitivne ili negativne kritike, voljela bih da kao prvo bude objektivno  TNG, kao i sav "stariji" (uvjetno rečeno) SF, treba sagledati u vremenu u kojem je nastao. dakako bilo bi mi drago da se o TNG-u lijepo piše, jer je on puno značio ljudima (oko) moje generacije, pa tako i meni, ali ako ti imaš nekakve drugačije stavove, voljela bih i to pročitati i bez obzira slažem li se s tobom ili ne na osobnom planu, ako je tekst kvalitetan (dakle, ne samo pljuvački, već potkrijepljen činjenicama i argumentima) neću ga oklijevati objaviti. možda jesmo "samo" fanzin, ali trudimo se biti profesionalni 
| sri 02 sij, 2008 1:11 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
|
daklem, zainteresirani? 
| čet 10 sij, 2008 12:10 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
I ja sam zainteresiran, ali odaberi nekog...da ne bi pisali u komisijama 
| čet 10 sij, 2008 12:46 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
|
pa ne znam, dogovorite se oće jedan pisat blagoglagoljivo, a drugi udarit kontru? 
| čet 10 sij, 2008 1:28 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Pitajte Bucu, kad mu prođe ban, da napiše kontru. On je veliki mrzitelj Picarda i ubermorala.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 10 sij, 2008 3:48 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Ire je napisao/la: pa ne znam, dogovorite se oće jedan pisat blagoglagoljivo, a drugi udarit kontru?  hehehehehehe...pa od mene se valjda ne očekuje da udaram kontru? Obzirom na NICK...
| čet 10 sij, 2008 3:55 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Picard je napisao/la: I ja sam zainteresiran, ali odaberi nekog...da ne bi pisali u komisijama  pa napisi slobodno... da je netko drugi zainteresiran... javio bi se 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 10 sij, 2008 5:14 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
|
a i to što čaki kaže  rok bi bio sutra normalni rok 26.1.
| čet 10 sij, 2008 5:30 pm |
|
 |
|