| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Data i seks
Suikotreki je napisao/la: Maah kakav čovjek... androidi su po svemu supreriorniji od ljudi!  Po znanju i snazi da, ali nemaju emocije i ne mogu kar*t
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 23 vel, 2009 6:15 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: kad bi Data bio čovjek...
Sovereign je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Maah kakav čovjek... androidi su po svemu supreriorniji od ljudi!  Po znanju i snazi da, ali nemaju emocije i ne mogu kar*t Kaj ne mogu... Data je mogao. Čak se i hvalio time. 
| pon 23 vel, 2009 6:23 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Sovereign je napisao/la: Po znanju i snazi da, ali nemaju emocije i ne mogu kar*t Obavezno ponoviti gradivo TNG-a.
| pon 23 vel, 2009 6:26 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
BrickTop je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Po znanju i snazi da, ali nemaju emocije i ne mogu kar*t Obavezno ponoviti gradivo TNG-a. Ma znam ja za Lorea i njegov čip s emocijama, ali u svezi s*xa sam dobro rekao
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pon 23 vel, 2009 6:28 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Sovereign je napisao/la: Ma znam ja za Lorea i njegov čip s emocijama, ali u svezi s*xa sam dobro rekao Obavezno ponoviti gradivo TNG-a, sa posebni osvrtom na prvu sezonu.
| pon 23 vel, 2009 6:28 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Sovereign je napisao/la: Ma znam ja za Lorea i njegov čip s emocijama, ali u svezi s*xa sam dobro rekao ok, bjezi dok te moja inkvizicija nije ulovila...
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 23 vel, 2009 6:29 pm |
|
 |
|
Overlord
|
BrickTop je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Ma znam ja za Lorea i njegov čip s emocijama, ali u svezi s*xa sam dobro rekao Obavezno ponoviti gradivo TNG-a, sa posebni osvrtom na prvu sezonu. Ja znam i predobro TNG.

|
| pon 23 vel, 2009 6:30 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Sovereign je napisao/la: :LoooL: Ja znam i predobro TNG. Obavezno ponoviti gradivo TNG-a, sa posebni osvrtom na prvu sezonu, te sa posbno posebnim osvrtom na treću epizodu.
| pon 23 vel, 2009 6:31 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
BrickTop je napisao/la: Sovereign je napisao/la: :LoooL: Ja znam i predobro TNG. Obavezno ponoviti gradivo TNG-a, sa posebni osvrtom na prvu sezonu, te sa posbno posebnim osvrtom na treću epizodu. a ni malo First Contacta ne bi ubilo...
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 23 vel, 2009 6:32 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Jooooooj, dobro budem ponovno pogledao (samo se ja baš ne sjećam da je Data s ikim imao, a pogotovo da je sposoban imat spolne odnose)

|
| pon 23 vel, 2009 6:35 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 23 vel, 2009 7:24 pm |
|
 |
|
Overlord
|
A tooooo, da jbg zaboravio sam

|
| pon 23 vel, 2009 7:26 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Odmah u prvoj epizodi je imao s Tashom odnos jer je osposobljen i za takve stvari a kasnije ništa što je po meni malo razočaravajuće .........
Šteta je također što je njegova kćer Lal preminula ali bar su sjećanja ostala kod njega. .....
|
| uto 24 vel, 2009 12:27 am |
|
 |
|
So Say We All
|
PrincMatias je napisao/la: Odmah u prvoj epizodi je imao s Tashom odnos jer je osposobljen i za takve stvari a kasnije ništa što je po meni malo razočaravajuće ......... Nije u prvoj epizodi, nego u trećoj.
| uto 24 vel, 2009 12:30 am |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
A svejedno odmah nakon Encountera koji je ionako spojen u jednu epizodu, bar kod mene na dvd-u. 
|
| uto 24 vel, 2009 12:34 am |
|
 |
|