| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 IMZADI
Dakle da li su vam Troica i Raiker super par, zasto ih volite, sto je zapravo Imzadi...i jos puno toga o najvecoj i najljepsoj romansi u Star Trek svemiru..      Do we know more than We knew then Or do we know less And we just pretend Should I ignore my heart And walk away Your eyes tell me more Than words will ever say Should we take a chance And dance the last dance Should we spend the night One more time Caught up in this romance Or maybe wait and see Let it be The way that it will be Should we take a chance And dance the last dance How can I be wrong When I feel the way I feel How can I deny Emotion that's so real In the middle of the night I call out your name Do I ever cross your mind Do you feel the same Like we should take a chance And dance the last dance We should spend the night One more time Caught up in this romance Or maybe wait and see Let it be The way that it will be Should we take a chance And dance the last dance Let me go Come to me Which way is the way That it should be This is so bittersweet There's no way That we will ever know For sure Unless we take a chance And dance the last dance We should spend the night One more time Caught up in this romance Or maybe wait and see Let it be The way that it will be Should we take a chance And dance the last dance
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sub 28 vel, 2009 10:11 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: IMZADI
meni su oni bas imzadi.... bas su se potrefili... i to mi je genijalno....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 28 vel, 2009 10:27 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 Imzadi jednostavno znaci voljen/voljena. Deanna i Will su bili imzadi,bili su si prvi,u smislu da je Deanna bila prva zena koja mu je dotaknula dusu ko i on njoj. Veza izmedu njih je neraskidiva, oni se osijecaju i razumiju. Prava ljubav,je zapravo pravi smisao Imzadija 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sub 28 vel, 2009 10:30 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Meni su super njih dvoje, baš su se našli... dobro da su se uzeli na kraju. 

|
| sub 28 vel, 2009 10:58 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ted;DeA je napisao/la: ...u smislu da je Deanna bila prva zena koja mu je dotaknula dusu ko i on njoj. Prije bi rekao da je nešto drugo izgubila, a ne dotaknula. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 28 vel, 2009 11:04 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
 Nakon svega,mislim nakon sto su se prvi puta razisli jer je Will ipak smatrao da mu je vaznija karijera,sudbina ih je spoila ali su odlucili ostari prijatelji. Ipak njihova ljubav je bila toliko jaka da su se vezali neraskidivim vezama. Vecina,a i ja smatram da su oni jedni od najrazradenijih ljubavnih parova u Star Trek. Te da je njihova romansa najljepsa  Who knows what tomorrow brings In a world where few hearts survive All I know is the way I feel When its real I leep it alive The road is long there are mountains in the way Love lift us up where we belong Where the eagles fly on a mountan high Love lift us up where we belong Far from the world below Where the clear winds blow Some hang on to usued to be Live there life looking behind All we have is here and now All our lives out there to find The road is long and there are mountains in my way But we climb the stairs everyday Time goes by no time to cry Just you and I alone @T Grel ona je bila prva koju je stvarno VOLIO, to nije bila samo privlacnost vec ljubav... Misli li tko da je postojao jos koji par koji bi zasluzio zvati se imzadi ili da su Deanna i Will najljepsi par i da su ozivili najljepsu romansu u Treku?
|
| sub 28 vel, 2009 11:36 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
T'Rapavi je napisao/la: Meni su super njih dvoje, baš su se našli... dobro da su se uzeli na kraju.  Totalno 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 01 ožu, 2009 3:03 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Šta je ovo kao neki šiperski thread? Bah, Riker i Troi su truba. Ima i boljih romansi u Treku, kao npr. Rom & Leeta i Trip & T'pol
|
| ned 01 ožu, 2009 5:06 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ne znam baš. Meni oni nisu nikad sjeli kao par. U star treku ima puno boljih paraova od njih. Meni je nekako Deanna više pristajala Worfu. No možda to ima veze s tim što je meni Riker tako odbojan.
|
| ned 01 ožu, 2009 11:45 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa sad baš Worfu... ...jedini tko je Worfa razumio je bila Alexandrova majka, i Jadzia...
...a ovo mi je neki topic poput Carter & O'Neill...
...sad se pitam, glad li TDA stargate... ??
| ned 01 ožu, 2009 12:38 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
RAI'TARA je napisao/la: Ne znam baš. Meni oni nisu nikad sjeli kao par. U star treku ima puno boljih paraova od njih. Meni je nekako Deanna više pristajala Worfu. No možda to ima veze s tim što je meni Riker tako odbojan. Pa i meni isto nisu nekakav par Riker Deanna. Nekako onako previše umijetno i bez strasti mi kod njih to izgleda. Sad ako je netko dobar par onda su to Jadzia i Worf... oni su se baš nekako poklapali. Osim njih možda bi još dodao Tripa i T'Pol... ali Riker i Deanna... definitivno ne u užem izboru.
| ned 01 ožu, 2009 12:40 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
RAI'TARA je napisao/la: Ne znam baš. Meni oni nisu nikad sjeli kao par. U star treku ima puno boljih paraova od njih. Meni je nekako Deanna više pristajala Worfu. No možda to ima veze s tim što je meni Riker tako odbojan. Riker, najveći ljubavnik alfa kvadranta nakon Jima Kirka, ti je odbojan? Ma neeeeee
|
| ned 01 ožu, 2009 12:44 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
RAI'TARA je napisao/la: Ne znam baš. Meni oni nisu nikad sjeli kao par. U star treku ima puno boljih paraova od njih. Meni je nekako Deanna više pristajala Worfu. No možda to ima veze s tim što je meni Riker tako odbojan. Ok ti mene sokiras iz dana u dan... Riker je definitivno najbolji komad u ST u i oni se savrseno poklapaju... Mislim ne kuzim kojeg vraga bi Deanna radila sa svemirskom balkancinom...al mislim da niti jedna veza nije tolko obijasnjena ko njihova cak i kroz Star Trek knjige
|
| ned 01 ožu, 2009 1:43 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 01 ožu, 2009 1:47 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Sigurno su vise kanon nego ENT i imaju vise smisla nego VOY 
|
| ned 01 ožu, 2009 1:49 pm |
|
 |
|