| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Jean-Luc Picard
Legenda je tebi, meni je nula. Što se muškaraca tiče, očito nam se ukusi razlikuju. 
|
| sub 24 lis, 2009 12:49 am |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
_Oz je napisao/la: Okej, dosta bi bilo, nazad na temu ili van iz teme. Odlučite se!  Ma Pikiju bolje stoji da je kapetan jer ga publika tako lakše prihvati i ipak mu nije previše stalo do osobne slave...ipak enterprise je najvažniji.....
|
| sub 24 lis, 2009 11:18 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ja recimo više cijenim napredovanje. Picard je definitivno prestar za kapetana, barem su ga mogli u Nemesisu promaknut.
|
| sub 24 lis, 2009 11:22 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
_Oz je napisao/la: U prilog mu ide činjenica da za razliku od Kirka, Siska, Janeway i Archera dolazi iz Europe. U odnosu na ovu četvoricu Picard djeluje gotovo aristokratski, što i nije potpuno pozitivna stvar, međutim od svih kapetana on nedvojbeno odskače kao najveći intelektualac. Pa jednu stvar bi mogao reći. Od svih "glavnih" kapetana Picard nekako najviše se uklapa u Roddenberryevu viziju ljudi iz 24. st. Onako uzvišeni, prosvjetljeni, moralni, gotovo nepogrešivi. Ostali kapetani su više izgledali kao da su iz 20.st. nego iz 24.st. I tu je ta glavna razlika između Picarda i ostalih "glavnih" kapetana...
| sub 24 lis, 2009 11:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
mislim da je cak i previse potencirano za razliku od drugih kapetana... koliko znam i sisko je bio zaludjenik za arheologiju, knjizevnost, sport ali je sve to bilo nekako u drugom planu... ali slazem se da siskec i picard izgledaju najkapetanski i nekako najozbiljnije. zaboravih da je siskec znao i da kuva 
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| ned 25 lis, 2009 12:06 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
^ Yep, bio je gentleman, bad-ass, a još je uz to bio i vrhunski kuhar. I još jedan veliki plus u odnosu na druge kapetane - bio je i sjajan samohrani otac!
|
| ned 25 lis, 2009 12:08 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
Većina kapetana je imala to nešto što ih čini posebnim. Sisko je bio odličan otac, koji je volio sport. Kirk je bio nekakav zločasti zavodnik koji ne igra uvijek po pravilima. Kod Janeway mi se sviđa što je dovoljno jaka da je uspjela opstati u delti bez podrške obitelji, posve sama, bez pravih prijatelja također ( jer im je svima nadređena ).
I Picard ima svoju unikatnu osobnost. Ali od tih 5 kapetanskih osobnosti njegova mi najmanje odgovara i nikad nebi voljela bit član posade na njegovom brodu. 
|
| ned 25 lis, 2009 8:05 pm |
|
 |
|