| Autor/ica |
Poruka |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Re: Q ili Human
T'Rapavi je napisao/la: Ja bi htio imat frendicu Amandu...  I tata bi, sine. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 26 sij, 2009 3:13 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Evo sad cu ja puknut prstom i imat ces amandu  (i wish a was Q  )
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 26 sij, 2009 3:14 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejanira je napisao/la: Glasala sam za Q-a jos davno, ali sam se u međuvremenu predomislila Ja sam glasao za Q ali mogao bih se i ja predomisliti, vjerujem da se autor neće naljutiti ako uključim predomišljanje 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 26 sij, 2009 3:24 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Cvicek je napisao/la: Dejanira je napisao/la: Glasala sam za Q-a jos davno, ali sam se u međuvremenu predomislila Ja sam glasao za Q ali mogao bih se i ja predomisliti, vjerujem da se autor neće naljutiti ako uključim predomišljanje  ...pa zato je i opcija da se se možete predomisliti otvorena...  (ajd neću se ljutiti) ...nije valjda da vam je dosadilo biti Q... ...meni nikad...
| pon 26 sij, 2009 3:27 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mr.bobo je napisao/la: ...pa zato je i opcija da se se možete predomisliti otvorena...  Do sada je predomišljanje bilo isključeno. Meni je nekak više fora da ovakve viječne ankete budu otvorene za predomišljanja, da vidimo kak se mijenja javno mijenje 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 26 sij, 2009 3:29 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Human već jesam, naravno da bih htio biti Q  Sorry al to je meni malo  pitanje (  offense), jer bi vjerojatno svatko htio da može napravit šta hoće u životu. Ja bi sebi napravio svoj planet da sam Q.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 26 sij, 2009 5:11 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Sovereign je napisao/la: Ja bi sebi napravio svoj planet da sam Q. ...i tamo bi skupio neki ekipu, podanike svoje... ...a ti bi se igrao Boga... jel?
| pon 26 sij, 2009 7:04 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Meni su rasa jednako moćna kao Q daudi koji svojim mislima mogu ubiti milijune kao što je to bilo u jednog epizodi 3. sezone TNG-a  .
|
| pon 26 sij, 2009 10:03 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Nije bas jednako ali blizu Jadni Husnoci 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 26 sij, 2009 10:08 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Sovereign je napisao/la: Sorry al to je meni malo  pitanje (  offense), jer bi vjerojatno svatko htio da može napravit šta hoće u životu. Ja bi sebi napravio svoj planet da sam Q. Ma meni bi isto bilo jako zabavno bit Q, ali na nekih 2-3 tjedna, ako i tolko  U pocetku bi bilo odlicno da trebas samo pucnut prtima i da ti se svaka želja ispuni  Ali to bi mi brzo jako dosadilo, sama ta cinjenica da se ja ustvari oko niceg ne moram trudit, nego odmah dobijem sve sto pozelim. Zato se ja drzim humana 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 26 sij, 2009 11:13 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
I dalje sam mišljenja da je biti Q puno zanimljivije. Sve te mogučnosti, sve te sposobnosti... mislim to mi nebi nikad dosadilo. A nakon što bi sve što bi bilo moguće istražio, onda bi se dao u ulogu nekog boga neke civilizacije i onako učio bi ih pravilan način življenja. 
| uto 03 ožu, 2009 2:11 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Suikotreki je napisao/la: I dalje sam mišljenja da je biti Q puno zanimljivije. Sve te mogučnosti, sve te sposobnosti... mislim to mi nebi nikad dosadilo. A nakon što bi sve što bi bilo moguće istražio, onda bi se dao u ulogu nekog boga neke civilizacije i onako učio bi ih pravilan način življenja.  Pravi si Goa'uld... 

|
| uto 03 ožu, 2009 2:24 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
T'Rapavi je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: I dalje sam mišljenja da je biti Q puno zanimljivije. Sve te mogučnosti, sve te sposobnosti... mislim to mi nebi nikad dosadilo. A nakon što bi sve što bi bilo moguće istražio, onda bi se dao u ulogu nekog boga neke civilizacije i onako učio bi ih pravilan način življenja.  Pravi si Goa'uld...  Shvatit ću to kao kompliment! 
| uto 03 ožu, 2009 2:26 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
|
| uto 03 ožu, 2009 3:48 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Q... bio bih besmrtan, svemoćan i bilo bi partyja 24/7 
| uto 03 ožu, 2009 4:34 pm |
|
 |
|