| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Milijun razloga zašto nabosti Wesleya Crushera na kolac?
nemora covijek biti neinteligentan da bi bio kreten, shodno tome, moze i inteligentan covjek biti kreten.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 17 ožu, 2008 1:08 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
captain je napisao/la: Ovako u seriji da ali da sam ja u star treku , wesley bi mi bio dobar prijatelj (mislim da je taj lik lose obrađen i da su ga trebali napravit vise kao jakea siska ili cak nekakav nog karakter) I ja to mislim.... Trebali su ga streljat u prvoj epizodi 
| pon 17 ožu, 2008 1:08 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ant je napisao/la: nemora covijek biti neinteligentan da bi bio kreten, shodno tome, moze i inteligentan covjek biti kreten. ...samo sam čekao da netko to kaže...
| pon 17 ožu, 2008 3:46 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: ...samo sam čekao da netko to kaže... cekaj, dakle ti korisih argumente za koje odprije znas da ne drze vodu i onda cekas mene da ti ih potopim? mazohizam.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 18 ožu, 2008 4:02 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Top 10 Ways to Kill Wesley Crusher
Evo... navedite deset načina da ubijete Wesleya Crushera...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pet 03 tra, 2009 8:22 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: Top 10 Ways to Kill Wesley Crusher
make him believe that you are way smarter than he is, that will make him commit suicide 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pet 03 tra, 2009 8:23 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
data ga uhvati da drka... i nemogavši razumijeti što radi upita ga kakav je to postupak...a wesley umre od sramote....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pet 03 tra, 2009 8:24 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
ajme dašo, pa kud baš Wizlija onako jadnog, njega je viša sila ubila samim tim što je dopustila da se rodi
ispod časti je ubiti nekoga takvog
| pet 03 tra, 2009 8:25 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...e dašo, svaki put kad netko napiše neki načina da ubije Wesleya... zamisli ba bi ja to uradio tebi...
...i ovakva tema ima već negdje... ...budem je našao , pa spojio...
| pet 03 tra, 2009 8:33 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Mr.bobo je napisao/la: ...i ovakva tema ima već negdje... ...budem je našao , pa spojio... Možda na SFC-u?  OK, ne mogu tvrditi da i ovdje nema neka slična... Uglavnom, evo jedne moje ideje sa SFC-a... Evo samo jedna misao, nija da bi ja takvo što izveo... vrlo sam miroljubiva osoba. Natočimo ga najjačim romulanskim pivom, nabijemo krpu u usta i zapalimo. Nakon svega toga ga ubacimo u Voyagerovu petu torpednu cijev i ispalimo na Borg kocku.  Nazvat ćemo postupak Wesleyev koktel. 

|
| pet 03 tra, 2009 10:12 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
T'Rapavi je napisao/la: Natočimo ga najjačim romulanskim pivom, nabijemo krpu u usta i zapalimo. Nakon svega toga ga ubacimo u Voyagerovu petu torpednu cijev i ispalimo na Borg kocku.  Nazvat ćemo postupak Wesleyev koktel.  wesley cocktail-the most powerful substance ever!we've beaten borg with it 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pet 03 tra, 2009 10:19 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Prvo bi ga zavazeo za ruke s užetom da visi na visini ... I onda bi svakih dva sata odpilio dio njegovog tijela...tako da se toliko mući u bolovima da bi me nakraju sam molio da ga ubijem... Jer za takvu spodobu poput njega brza smrt bi bila preeeblaaga stvar! 
| sub 04 tra, 2009 1:59 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Po kratkom bi ja to postupku sredio - izbacio ga kroz airlock u svemir
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 04 tra, 2009 4:32 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
| sub 04 tra, 2009 4:52 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Suikotreki je napisao/la: Oćeš malo goru: Predat ga Obsidian Orderu na ''ispitivanje''
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 04 tra, 2009 5:31 pm |
|
 |
|