| Autor/ica |
Poruka |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 04 stu, 2006 9:37 pm Postovi: 57 Lokacija: Mostar/ Bern Svicarska
|
Internet je zlo!!Zlo rekoh!!
| ned 28 sij, 2007 5:13 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 Isprike na diletantstvu
pa chaky, filmić je zbilja do jaja! Baš mi razgalio dušu! Zato i bivaš podpredsjednikom, a na nađeš li još takvih pikanterija, imaš moj glas na sljedećim izborima! Obožavam offset stvari i blooperse sa snimanja, gledao sam i sa TNG-a i TOS i Enterprise gdje čak T'pol umire od smijeha...
Upravo skidam blooperse iz TOS gdje Kirk muca kad treba nabrojati 15 tehnički obojanih rečenica...veselje!
|
| sri 31 sij, 2007 1:38 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ma stvari oko Treka su mi ponekad zanimljivije od samog Treka... ponekad
pazi da te el presidente ne cuje oko glasanja na izborima 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 31 sij, 2007 1:49 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 Politika
Bez brige, njemu sam rekao da će i na sljedećim izborima imati moj glas, valja igrati na obje strana, kao u svakom drugom krimiću; priča o duplom agentu hehe
Nego, šteta što sam na smrdljivom carnetu(zasad) pa te clipove ne mogu gledati a bez da žrtvujem po 20 minuta za svaki, tako da sam ti komentirao samo picardovu pjesmicu, ludnica je. Trebalo bi od nekog pirata nabaviti takvih materijala...javite tko ima ekskluzivnih materijala, otvoren sam za bilateralne odnose! Pozdrav svima
| sri 31 sij, 2007 2:07 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: Picard kakvog niste vidjeli :) i dr.
| uto 07 kol, 2007 8:21 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
sta se desilo picardu?? opet zamjenio zagorsko vino i earl grey?? a jadan.. fora ali opet.. zovite dr. crusher..
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| čet 30 kol, 2007 11:15 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
opet da je zovem... taj picard sve cesce mijenja te grayove... kupi naocale ako ne vidis...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 30 kol, 2007 11:17 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Picard Song. Baš je doličan. Pogotovo kad spomene Q-a. 
| pet 31 kol, 2007 5:54 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Angazhovala bi' Picarda u nekoj operi.
| pet 31 kol, 2007 6:58 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...uvijek je fora vidjeti omiljenog glumca u nekakvoj drugoj ulozi, koja je malo šaljiva...  ...pa tako i Picarda...
| uto 04 ruj, 2007 2:53 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
 Pjevajuci Picard
Surfajuci bespucima jubitoa nabasah na ovu stvar http://www.youtube.com/watch?v=Bx3S5mqvvig (Imbedding disabled by request, ne mogu nista  )
| sub 23 svi, 2009 10:00 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Pjevajuci Picard
Picard song, već davno vidio, ali da se uvijek iznova pogledati... 

|
| sub 23 svi, 2009 6:20 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Picar... ovaj Stewart kakvog niste vidjeli :)
Evo jedne ostarjele teme kojoj sam updejtao link za video u prvom postu.  Video je prelegendaran, mnogi su ga vjerojatno već vidjeli, ali ako netko nije, neka pogleda svakako. Patrick Stewart je car!  Pa da čujemo i vaše komentare... 

|
| sub 23 svi, 2009 11:12 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ma Patrick Stewart je najveća legenda i najbolji kapetan u povijesti
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 23 svi, 2009 11:15 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
odlično... tip je savršen glumac! 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 25 svi, 2009 12:19 pm |
|
 |
|