|
Sada je: pon 27 srp, 2026 8:01 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Zašto ljudi mrze ili vole TNG............
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
 Re: Zašto ljudi mrze ili vole TNG............
Suikotreki je napisao/la: A i to prikazuje još jednu važnu stvar. A to da ljudima (masi) nije potrebno nešto kvalitetno, već samo da je novo. A onog trenutka kad to novo postane staro to više nije zanimljivo... bez obzira o kvaliteti... Jasno da je nesto novo uvik zanimljivo vidit. Ali to nije mjerilo kvalitete, ako je to nesto novo lose, tko ce gledat dalje ako je bezveze? A sto se TNG-a tice, on je i dan danas mnogima (reklo bi se cak i vecini) najbolja Star Trek serija ili barem u samom vrhu. Tako da ova teza kad postane staro vise nije zanimljivo opet ne drzi vodu.
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| uto 06 lis, 2009 12:32 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Zašto volim TNG: - Picard - najbolji kapetan u Starfleetu ikada - Data - legendarni android i najbolji lik u TNG-u do Picarda - Worf - najčasniji Klingonac (do Martoka), i jedini koji radi u Starfleetu - istraživanje i neprestano upoznavanje novih rasa - epizode s temporalnim plotovima - epizode s Q-om - Galaxy class/Galaxy X class - mali fightovi s Kardasijancima, Klingoncima, Romulancima... - puno poučnih epizoda - ubermoraliziranje - Točkica - mace su mi inače najdraži kućni ljubimci, pa je to dodatni razlog zbog kojeg volim TNG
...uglavnom dalo bi se nabrojat još puno stvari koje mi se sviđaju u TNG-u 
U TNG mi se ne sviđa: - Wesley Crusher - Lwxanna Troi 
...i to je to uglavnom
Što se tiče ovoga da nešto staro nemože bit popularno, to nije istina, jer se gleda kvaliteta , no naravno da postoje oni koji ne gledaju na kvalitetu Isto tako naprimjer imaš starih dobrih pjesama koje se još uvijek slušaju, a imaš i hrpu novih šerotova, koje slušaju uglavnom budale, ali jbg.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 06 lis, 2009 1:59 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
TNG po samoj kvaliteti odstupa od većine sf serija... pogotovo 80-ih i 90-tih, ali i sada...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 06 lis, 2009 2:01 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Mr.Good je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: A i to prikazuje još jednu važnu stvar. A to da ljudima (masi) nije potrebno nešto kvalitetno, već samo da je novo. A onog trenutka kad to novo postane staro to više nije zanimljivo... bez obzira o kvaliteti... Jasno da je nesto novo uvik zanimljivo vidit. Ali to nije mjerilo kvalitete, ako je to nesto novo lose, tko ce gledat dalje ako je bezveze? A sto se TNG-a tice, on je i dan danas mnogima (reklo bi se cak i vecini) najbolja Star Trek serija ili barem u samom vrhu. Tako da ova teza kad postane staro vise nije zanimljivo opet ne drzi vodu. Zapravo ne, novi gledatelji odrasli na novim sf serijama ili drugim st serijama, TNG, većinom ne smatraju ništa kvalitetnijim od njih. TNG najviše drže stari fanovi odrasli na njemu. Kako vrijeme prolazi to sve više opada. Slično kao i sa TOS-om.
|
| uto 06 lis, 2009 6:21 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ne mora biti. Ja sam odrasla s VOY, najdraži mi je TNG a prije njega sam gledala TOS. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 07 lis, 2009 5:03 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Glupost, ja sam prije Voygera pogledao svega desetak ranijih (prema tome i lošijih) epizoda TNG-a, a većinu TNG-a sam pogledao paralelno sa 6. i 7. sezonom Voyagera i tek je tada zapravo do izražaja došla razlika u kvaliteti.
|
| sri 07 lis, 2009 5:29 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ako si pogledao prije TNG, naravno da ti je on draži. Jer te on uveo u star trek. Meni je Voyager puno bolji od TNG-a. TNG mi je najlošija star trek serija. Na ljestvici bi mi bio na petom mjestu.
TNG se sve više i više pljuva po raznim forumima, a pljuvaju ga oglavnom oni koji su odrasli na novijim serijama.
|
| sri 07 lis, 2009 5:46 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
RAI'TARA je napisao/la: TNG se sve više i više pljuva po raznim forumima, a pljuvaju ga oglavnom oni koji su odrasli na novijim serijama. Opet ti i tvoji fantomski forumi koje nitko osim tebe nikad nije vidio...
|
| sri 07 lis, 2009 5:51 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Malo prosurfaj po webu. Uglavnom na kraju krajeva sve se svodi na ukuse. Nekome odgovaraju likovi u TNG-u, meni recimo ne. Na to posebno mislim na Picarda i Rikera. Nekome odgovara ta dosadnjikava radnja, a nekome ne.
Ako netko voli akciju, DS9 će mu bit najbolji i najkvalitetniji, ako netko voli politiku i istraživanje onda TNG. Ako netko voli mješavinu akcije i istraživanja, onda VOY, ako se netko pali na retro, onda TOS itd..
|
| sri 07 lis, 2009 5:55 pm |
|
 |
|
bubica
|
RAI'TARA je napisao/la: Malo prosurfaj po webu. Dobra ideja, vidiš to mi nikad nije palo na pamet...
|
| sri 07 lis, 2009 5:57 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Sovereign je napisao/la: [color=#FFBF00] - istraživanje i neprestano upoznavanje starih rasa Ako nečega nema u TNG-u ili ako nečega ima malog onda je to ovo što si ovdje napisao. U TNG-u ima bezbroj čudnih rasa s čudnim nazivima koje u večini slučajeva izgledaju indentično kao ljudi s čudnim običajima koji se pojavljuju u jednom nastavku i nikad više... Što se tiče glavnih rasa nažalost ima malo radnje s njima... tako da ova tvoja tvrdnja ne stoji...
| sri 07 lis, 2009 6:21 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Suikotreki je napisao/la: Sovereign je napisao/la: - istraživanje i neprestano upoznavanje starih rasa
Ako nečega nema u TNG-u ili ako nečega ima malog onda je to ovo što si ovdje napisao. U TNG-u ima bezbroj čudnih rasa s čudnim nazivima koje u večini slučajeva izgledaju indentično kao ljudi s čudnim običajima koji se pojavljuju u jednom nastavku i nikad više... Što se tiče glavnih rasa nažalost ima malo radnje s njima... tako da ova tvoja tvrdnja ne stoji... Ups, mislio sam reć nove rase, a ne stare , al sad sam ispravio pa je ok
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 07 lis, 2009 6:24 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
RAI'TARA je napisao/la: Zapravo ne, novi gledatelji odrasli na novim sf serijama ili drugim st serijama, TNG, većinom ne smatraju ništa kvalitetnijim od njih. TNG najviše drže stari fanovi odrasli na njemu. Kako vrijeme prolazi to sve više opada. Slično kao i sa TOS-om. RAI'TARA je napisao/la: Ako si pogledao prije TNG, naravno da ti je on draži. Jer te on uveo u star trek. Meni je Voyager puno bolji od TNG-a. TNG mi je najlošija star trek serija. Na ljestvici bi mi bio na petom mjestu.
TNG se sve više i više pljuva po raznim forumima, a pljuvaju ga oglavnom oni koji su odrasli na novijim serijama. Pa ja san prvo gleda Voyager pa mi je najlosiji od Star Trek serija. Kako onda to objasniti gospodjice "sveznaiuvikjeupravu"? Uostalom, kako nekome onda moze biti Enterprise najbolja i najdraza serija kad je vecina gledala nesto prije njega? Kako objasniti taj fenomen? Hrčak je napisao/la: Ne mora biti. Ja sam odrasla s VOY, najdraži mi je TNG a prije njega sam gledala TOS.  Upravo tako, slazen se u potpunosti i potpisujen. _Oz je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: TNG se sve više i više pljuva po raznim forumima, a pljuvaju ga oglavnom oni koji su odrasli na novijim serijama. Opet ti i tvoji fantomski forumi koje nitko osim tebe nikad nije vidio... A nemoj tako, vidis da je doticna uvik u pravu. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| sri 07 lis, 2009 6:34 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Vjerojatno cita forum hr 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 07 lis, 2009 6:36 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Mr.Good je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Zapravo ne, novi gledatelji odrasli na novim sf serijama ili drugim st serijama, TNG, većinom ne smatraju ništa kvalitetnijim od njih. TNG najviše drže stari fanovi odrasli na njemu. Kako vrijeme prolazi to sve više opada. Slično kao i sa TOS-om. RAI'TARA je napisao/la: Ako si pogledao prije TNG, naravno da ti je on draži. Jer te on uveo u star trek. Meni je Voyager puno bolji od TNG-a. TNG mi je najlošija star trek serija. Na ljestvici bi mi bio na petom mjestu.
TNG se sve više i više pljuva po raznim forumima, a pljuvaju ga oglavnom oni koji su odrasli na novijim serijama. Pa ja san prvo gleda Voyager pa mi je najlosiji od Star Trek serija. Kako onda to objasniti gospodjice "sveznaiuvikjeupravu"? Uostalom, kako nekome onda moze biti Enterprise najbolja i najdraza serija kad je vecina gledala nesto prije njega? Kako objasniti taj fenomen? Hrčak je napisao/la: Ne mora biti. Ja sam odrasla s VOY, najdraži mi je TNG a prije njega sam gledala TOS.  Upravo tako, slazen se u potpunosti i potpisujen. _Oz je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: TNG se sve više i više pljuva po raznim forumima, a pljuvaju ga oglavnom oni koji su odrasli na novijim serijama. Opet ti i tvoji fantomski forumi koje nitko osim tebe nikad nije vidio... A nemoj tako, vidis da je doticna uvik u pravu.  Rekla sam u većini slučajeva ona serija koju si gledao prvu ti je najdraža i najbolja uvijek postoje iznimke. A razlog tih iznimki sam već navela, pa se citiram ''Ako netko voli akciju, DS9 će mu bit najbolji i najkvalitetniji, ako netko voli politiku i istraživanje onda TNG. Ako netko voli mješavinu akcije i istraživanja, onda VOY, ako se netko pali na retro, onda TOS itd..''
Ako je tebi TNG najbolji govori za sebe, ne govori općenito. Jer ukusi se razlikuju, meni nije ravan VOY-u.
|
| sri 07 lis, 2009 6:51 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|